• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Onderdelen Hapert aanhanger

Alle onderdelen voor uw Hapert aanhangwagen

 

Aanhangwagendirect heeft een groot scala premium merk aanhangwagen onderdelen voor uw Hapert aanhanger. Alles direct uit voorraad leverbaar. Wel zo makkelijk!


Hapert aanhangwagens uit Hapert Hapert aanhangwagen onderdelen

Hapert aanhangers maken gebruik van onderdelen van toonaangevende fabrikanten als Winterhoff, BPW en ook Aspöck voor aanhanger verlichting.

 

De twee aanhangwagen onderdelen die het meest vervangen moeten worden zijn voor Hapert hetzelfde als voor elk ander merk aanhanger. Dit zijn namelijk het Neuswiel en Verlichting.


Multipoint 1 hapert achterlichtneuswiel hapert aanhangwagen

Hapert aanhangwagens is al geruime tijd marktleider in geremde aanhangwagens in Nederland. Kenmerkende eigenschappen van het merk en onderdelen zijn het robuuste chassis, grote scala aan mogelijkheden en betrouwbaarheid.


 
Historie Hapert Aanhangwagens 


 
Al meer dan 50 jaar worden er Aanhangwagens onder de naam Hapert aanhangwagens gemaakt en daarvoor nog 15 jaar onder de naam Saris. Na de splitsing van de twee bedrijven in 1966 gaan ze afzonderlijk verder als SARIS en HAPERT aanhangwagens. In de daaropvolgende jaren worden zowel de productie als producten gamma fors uitgebreid. Dit resulteert in een verkoop van maar liefst 3200 aanhangwagens in 2016 in Nederland. Verder worden de Hapert aanhangwagens nog door geheel Europa geëxporteerd.