• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Betaal mogelijkheden

   Om zo veel mogelijk klanten van dienst te kunnen zijn hebben wij er voor gekozen om verschillende betaalmogelijkheden aan te bieden. iDEAL wordt veruit het meest gebruikt in Nederland. Ook bieden wij onze klanten de mogelijkheid om met PayPal, Bancontant, achteraf en zelf contant te betalen. Kies in het onderstaande menu de door jou gewenste betaalmethode aan om er meer over te weten te komen.

    

    

   Overschrijven

   Als je ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvang je na het sturen van je bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens. Je bestelling wordt verstuurd zodra de betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van de bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat je betaling door ons is ontvangen. Houd er rekening mee dat hierdoor de levertijd langer kan worden. Let er alsjeblieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van jouw betaling (maximaal 9 dagen) voor je gereserveerd.

   Let op: Als je geen bevestiging hebt ontvangen adviseren wij je contact met ons op te nemen.

   Bankgegevens van Aanhangwagendirect.nl

    

    

    

    

   Pinnen of contant betalen bij afhalen

   Als je, je bestelling wenst af te halen bij ons afhaalpunt in Heerenveen, kan je natuurlijk ook contant betalen. Tijdens het bestelproces kan je aanvinken dat je de bestelling wilt afhalen. Zodra je bestelling binnen is nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Afhalen kan wanneer het jou uitkomt.

    


   iDEAL

   Steeds meer mensen doen hun aankopen online. Zo ook op Aanhangwagendirect.nl. Deze aankopen wil je natuurlijk vertrouwd en veilig betalen. Dat kan met iDEAL.iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet binnen Nederland. Het aanbieden van iDEAL in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met één aansluiting op iDEAL in een webwinkel, alle internetbankierde gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen. En dat is uniek.

   Voordelen van het betalen met iDEAL

   • veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen via het internetbankier programma van uw bank
   • direct te gebruiken, u hoeft zich niet aan te melden
   • de afschrijving is direct zichtbaar via het vertrouwde Internetbankier overzicht

    

   Online winkelen en betalen

   Voor iDEAL heb je Internetbankieren nodig. Om de betaling te bevestigen, zet je namelijk jouw elektronische handtekening, net als bij een overboeking binnen jouw bank programma.

   Zo werkt iDEAL

   • doe je aankoop in de webwinkel
   • klik op de iDEAL-betaalknop
   • selecteer je bank, je wordt nu doorgelinkt naar de betaalpagina van de Rabobank
   • de relevante betaalgegevens van je aankoop zijn al automatisch ingevuld
   • zet je elektronische handtekening
   • de betaling wordt direct uitgevoerd en aan de webwinkel gemeld
   • je krijgt een bevestiging op het scherm; je kan ook per e-mail een bevestiging ontvangen

    


   PayPal

   Bij ons kan je ook via PayPal betalen. Als je kiest om met PayPal te betalen, wordt je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je al aangemeld bent bij PayPal kan je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kan je een account maken of als gast afrekenen. Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van je PayPal account, je bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Zodra je bestelling in ontvangst is genomen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

    


   Bancontact

   Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat je, je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

    


   Achteraf betalen met Klarna 

   Kiezen voor achteraf betalen met een betalingstermijn van 21 dagen kan ook! Zowel bedrijfsmatig als particulier. Dit kun je bij ons doen met Klarna achteraf betalen. Klarna verricht online een creditcheck waardoor wij van uitbetaling verzekerd zijn. Vervolgens sturen zij per email jou een factuur die je dan achteraf aan Klarna kan voldoen. Klarna rekent voor achteraf betalen €1,95 bij het aankoopbedrag. Uiteraard kan je ook makkelijk de betalingsgegevens van je aankoop terugvinden in de Klarna app. Dit kun je doen door in te loggen in de Klarna app. Je kan bij vragen altijd contact opnemen met Klarna. Betalen met klarna kan bij Aanhangwagendirect tot een bedrag van €500,- Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de Klarna website.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking