Betaalmethoden

U kunt bij aanhangwagendirect.nl (afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bepaalde artikelen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

< Terug naar klantenservice

Overschrijven

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens.

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Bankgegevens van Aanhangwagendirect.nl

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het bestelnummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Begunstigde: Aanhangwagendirect.nl
Iban: NL02 RABO 0157 4684 61
Bank: Rabobank
Plaats: Heerenveen

Let op: Geeft u alstublieft alleen uw bestelnummer als betalingskenmerk aan!

Terug naar de top

Contant betalen bij afhalen.

Indien u uw bestelling wenst af te halen bij ons afhaalpunt in Heerenveen, kunt u natuurlijk ook contant betalen. Tijdens het bestelproces kunt u aanvinken dat u uw bestelling wilt afhalen. Indien uw bestelling binnen is nemen wij contact met u op om een afpraak te maken. Afhalen kan wanneer het u uitkomt; overdag, 's avonds of in het weekend. Pinnen is nog niet mogelijk.

Terug naar de top

Ideal

Steeds meer mensen doen hun aankopen online. Zo ook op AanhangwagenDirect bestelt u gemakkelijk en snel op internet. Deze aankopen wilt u natuurlijk vertrouwd en veilig betalen. Dat kan met iDEAL.

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet binnen Nederland. Het aanbieden van iDEAL in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met één aansluiting op iDEAL in een webwinkel, alle internetbankierde gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen. En dat is uniek.

Uw voordelen van betalen met iDEAL

  • veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen via het internetbankier programma van uw bank
  • direct te gebruiken, u hoeft zich niet aan te melden
  • de afschrijving is direct zichtbaar via het vertrouwde Internetbankier overzicht

Online winkelen en betalen

Voor iDEAL heeft u Internetbankieren nodig. Om de betaling te bevestigen, zet u namelijk uw elektronische handtekening, net als bij een overboeking binnen uw bank programma

Zo werkt iDEAL:

  • doe uw aankoop in de webwinkel
  • klik op de iDEAL-betaalknop
  • selecteer uw bank, u wordt nu doorgelinkt naar de betaalpagina van de Rabobank
  • de relevante betaalgegevens van uw aankoop zijn al automatisch ingevuld
  • zet uw elektronische handtekening
  • uw betaling wordt direct uitgevoerd en aan de webwinkel gemeld
  • u krijgt een bevestiging op het scherm; u kunt ook per e-mail een bevestiging ontvangen

Terug naar de top

PayPal

Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account, uw bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account.

Terug naar de top

Bancontact

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

Terug naar de top

Achteraf betalen met Billink of Afterpay

Kiezen voor achteraf betalen met een betalingstermijn van 14 dagen kan ook! Zowel bedrijfsmatig als particulier. Wij bieden de keuze tussen Billink en Afterpay als paymentprovider. Zij verrichten online een creditcheck waardoor wij van uitbetaling verzekerd zijn. Vervolgens sturen zij per email u een factuur die u dan achteraf aan Billink of Afterpay kan voldoen.

AfterPay Nederland
AfterPay voert voor Aanhangwagendirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Aanhangwagendirect.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €1000.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’

AfterPay België
AfterPay voert voor Aanhangwagendirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Terug naar de top