Betaal mogelijkheden

Om zo veel mogelijk klanten te kunnen bedienen hebben wij er voor gekozen om verschillende betaalmogelijkheden aan te bieden. iDEAL wordt veruit het meest gebruikt in Nederland. Ook bieden wij onze klanten de mogelijkheid om met PayPal, Bancontant, achteraf en zelf contant te betalen. Kies in het onderstaande menu de door u gewenste betaalmethode aan om er meer over te weten te komen.

 


Overschrijven

Contant betalen bij afhalen

IDEAL

PayPal

Bancontact

Achteraf betalen

 


Overschrijven

 

Indien je ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvang je na het sturen van je bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens.

Je bestelling wordt verstuurd zodra de betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van de bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat je betaling door ons is ontvangen. Neem a.u.b. in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Let op: Indien je geen bevestiging hebt ontvangen adviseren vragen wij je contact met ons op te nemen.

Bankgegevens van Aanhangwagendirect.nl

 

 

 

 

 


Pinnen of contant betalen bij afhalen

 

Indien je, je bestelling wenst af te halen bij ons afhaalpunt in Heerenveen, kan je natuurlijk ook contant betalen. Tijdens het bestelproces kan je aanvinken dat je de bestelling wilt afhalen. Indien uw bestelling binnen is nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Afhalen kan wanneer het u uitkomt.

 


iDEAL

 

Steeds meer mensen doen hun aankopen online. Zo ook op Aanhangwagendirect.nl. Deze aankopen wil je natuurlijk vertrouwd en veilig betalen. Dat kan met iDEAL.

 

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet binnen Nederland. Het aanbieden van iDEAL in een webwinkel is rechtstreeks gekoppeld aan de systemen van deelnemende banken. Dit betekent dat met één aansluiting op iDEAL in een webwinkel, alle internetbankierde gebruikers van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers met iDEAL kunnen betalen. En dat is uniek.

 

Voordelen van het betalen met iDEAL

  • veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen via het internetbankier programma van uw bank
  • direct te gebruiken, u hoeft zich niet aan te melden
  • de afschrijving is direct zichtbaar via het vertrouwde Internetbankier overzicht

 

Online winkelen en betalen

Voor iDEAL heeft u Internetbankieren nodig. Om de betaling te bevestigen, zet u namelijk uw elektronische handtekening, net als bij een overboeking binnen uw bank programma.

 

Zo werkt iDEAL

  • doe je aankoop in de webwinkel
  • klik op de iDEAL-betaalknop
  • selecteer je bank, je wordt nu doorgelinkt naar de betaalpagina van de Rabobank
  • de relevante betaalgegevens van je aankoop zijn al automatisch ingevuld
  • zet je elektronische handtekening
  • de betaling wordt direct uitgevoerd en aan de webwinkel gemeld
  • je krijgt een bevestiging op het scherm; je kan ook per e-mail een bevestiging ontvangen

 


PayPal

 

Bij ons kan je ook via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Indien je al aangemeld bent bij PayPal kan je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kan je een account maken of als gast afrekenen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van je PayPal account, je bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Zodra je bestelling in ontvangst is genomen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

 


Bancontact

 

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat je, je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

 


Achteraf betalen met Billink of Afterpay

 

Kiezen voor achteraf betalen met een betalingstermijn van 14 dagen kan ook! Zowel bedrijfsmatig als particulier. Wij bieden de keuze tussen Billink en Afterpay als paymentprovider. Zij verrichten online een creditcheck waardoor wij van uitbetaling verzekerd zijn. Vervolgens sturen zij per email jou een factuur die je dan achteraf aan Billink of Afterpay kan voldoen.

 

AfterPay Nederland

AfterPay voert voor Aanhangwagendirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kan bij Aanhangwagendirect.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van €1000.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

AfterPay België

AfterPay voert voor Aanhangwagendirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.