Retouren

Wij willen graag tevreden klanten.

Bent u niet tevreden met uw aankoop of voldoet het niet aan uw verwachtingen?

Hiervoor bestaat een wettelijke mogelijkheid die wij ook graag faciliteren. Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft u als afnemer het recht de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Wij vragen u daarvoor melding te maken door een email aan onze klantenservice.  De kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening maar de betaalde verzendkosten van uw bestelling worden wel vergoed. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Indien u een artikel wilt retourneren willen wij u vragen dit retourformulier bij te sluiten bij het pakket en te adresseren aan:

Aanhangwagendirect.nl
Kimslede 10
8447GS Heerenveen 
retourenformulier retourenformulierWilt u een beroep doen op onze garantieregeling van 6 maanden?

Beschrijf dan in een email het gebrek en voeg hier ook foto’s van bij. Stuur deze mail naar onze klantenservice en deze zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen inzake de te nemen stappen.

Het retourzenden van de goederen geschied altijd voor rekening van de afnemer en deze kosten vallen ook niet op de leverancier te verhalen.

Meer info over onze service gerichte garantieregeling vindt u in onze algemene voorwaarden.

 

< Terug naar klantenservice