Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Aspöck achterlichten voor aanhanger

  Aspock verlichting - achterlichten - MultiLED, Minipoint, Midipoint, Multipoint, Earpoint en Agripoint - 7 en 13 polig - LED en gloeilampen Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  52 Producten

  Premium aspock achterlicht kopen

  Door bijna alle fabrikanten standaard af fabriek gemonteerd. En niet zonder reden. Functionaliteit en duurzaamheid zijn ongeëvenaard. Uiteraard hebben wij ook het grootste deel van het assortiment Aspock lampen in ons assortiment. Aspock Multipoint verlichting is vrijwel de meest voorkomende soort achterlichten op aanhangers en trailers. Goed zichtbaar zijn door middel van verlichting is een belangrijk aspect met betrekking tot de veiligheid op de weg. Aspock speelt hierin een grote rol en het is daarom ook geen wonder dat bekende aanhangwagen fabrikanten zoals Eduard, hun aanhangers standaard hebben uitgerust met aspock verlichting. Een aspock achterlicht wordt in de meeste gevallen geleverd met aspock connectoren. Een aspock achterlicht kan je dan ook gemakkelijk aansluiten door het eenvoudige aansluiting systeem. Hierdoor is het vervangen van een defect aspock achterlicht makkelijk. Wij adviseren om je aspock achterlicht of Earpoint achterlichten met hetzelfde model te vervangen. Alleen een aspock achterlicht glas nodig of toch liever een complete set verlichting? Dat kan natuurlijk ook!

  Onze aspock achterlicht modellen:

  • MultiLED
  • Minipoint
  • Midipoint
  • Multipoint
  • Earpoint
  • Agripoint

   

  Een Aspock led achterlicht kopen

  Led verlichting is in deze tijd niet meer weg te denken. Steeds meer mensen kiezen voor led aspock verlichting. Niet alleen ziet zo’n led aspock achterlicht er strak uit, maar zijn ze ook nog erg duurzaam doordat ze meer branduren hebben dan gewone gloeilampen. Dankzij een aspock led achterlicht word je aanhanger vanaf een grote afstand goed opgemerkt. Dit is dan ook erg veilig wanneer je door slecht weer rijdt.

  De voordelen van aspock led verlichting:

  • Led verlichting is robuust en gaat niet stuk door trillingen
  • Veel meer branduren dan normale gloeilampen
  • Zeer helder licht
  • Inwendige contactpunten kunnen gaan oxideren bij gewone lampen, een led aspock achterlicht niet
  • Je aanhanger valt veel meer op (ook tijdens hevige regenval en donkere plekken)
  • Led verlichting wordt niet warm

   

  Aspock led achterlicht met ingebouwde weerstanden

  Wanneer je je aspock achterlicht gaat vervangen voor een led variant kan het soms voorkomen dat er zich storingen voordoen. Dit komt omdat de nieuwe lampen soms niet goed worden herkent door de boordcomputer van de auto. Led verlichting is energiezuinig en hierdoor treden soms dan zogenoemde CANBUS storingen op. Het is helaas niet op voorhand te zeggen bij welke auto’s dit kan voorkomen, aangezien het merk en zelfs type verschillend kan zijn. Gelukkig kun je dit eenvoudig verhelpen door bijvoorbeeld losse weerstandjes op de massa de te monteren. Echter verkopen wij ook een led aspock achterlicht met ingebouwde weerstanden. Neem bijvoorbeeld een Fristom led achterlicht. Deze is voorzien van een ingebouwd SMART device die storingen met de canbus van de auto voorkomt. Hier heb je dus geen extra weerstanden of control box voor nodig!

  De voordelen van een led aspock achterlicht met ingebouwde weerstanden:

  • Voorkomt eventuele storingen met de canbus van de auto
  • Geen extra weerstanden of controlbox nodig
  • Volledig compatible met Aspock hoofdkabels

   

  Wil je meer weten over een (led) aspock achterlicht, maar twijfel je nog welke geschikt is voor jouw aanhangwagen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag door middel van een geheel vrijblijvend advies.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking