• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Kabels, spiraalkabels, stekkers en stekkerdozen

   Bekijk hier ons overzicht hoofdkabels, spiraalkabels, verlengkabels, stekkers, stekkerdozen, losse kabels, verbindingsdozen en verloopstekkers Toon meer

   Merken

   Lengte

   Prijs

   -
   156 Producten
   13 polige aanhanger stekker

   13 polige aanhanger stekker

   Type Jaeger aansluiting - schroefcontacten

   Deliverytime

   13 polige aanhanger stekker - Jaeger

   Deliverytime

   Stekker tester 13-polig - 12V

   Deliverytime

   Aspock adapter DC connector

   Deliverytime

   LED control box 13-polig 12V plug&play

   Deliverytime

   Stekker houder

   Stekker houder

   Universele houder voor stekker van aanhangwagen

   Deliverytime

   Kentekenplaathouder RVS (2 stuks)

   Kentekenplaathouder RVS (2 stuks)

   3 schroefgaten - klemveren kentekenplaat houder.

   Deliverytime

   Aspock hoofdkabel - 5,5 meter - 13 polig - aftakkingen

   Deliverytime

   Stekkerdoos - 13 polig - PVC

   Deliverytime

   Complete kabelboom aanhanger en toebehoren kopen

   Ben je op zoek naar een complete kabelboom aanhanger en alle accessoires die daarbij horen zoals kabels, spiraalkabels, stekkers en stekkerdozen? Wij hebben een ruime voorraad van hoofdkabels, spiraalkabels, verlengkabels, stekkers, stekkerdozen, losse kabels, verbindingsdozen en verloopstekkers. In ons assortiment vind je onder andere complete kabelbomen voor aanhangers die je zo plug & play kan gebruiken. Wij beschikken over Aspock hoofdkabels met een 7-polige en 13-polige stekker aansluiting. Ook kun je een losse kabel aanhanger kopen zonder connectoren. Zo kun je nog gebruik maken van een verbindingsdoos met bevestigingsmateriaal  om de aanhanger verlichting goed aan te sluiten. Heb je vragen over een specifieke kabelboom of over een 13 polige stekker of stekkerdoos? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van bijvoorbeeld een kabelboom aanhanger en bijbehorende accessoires.

   Ons assortiment kabelboom aanhanger en aanhanger stekkers bestaat uit:

   • Aspock kabelboom aanhanger
   • Radex kabelboom aanhanger
   • (Spiraal) verlengkabels
   • (Spiraal) verloopkabels
   • Losse kabels
   • Verloopstekkers en connectoren
   • Stekkers en stekkerdozen
   • Verbindingsdozen
   • Bevestigingsmaterialen
   • Stekkertesters
   • CEE stekkers en toebehoren (campingstekkers en kabels)

    

   7  en 13 polige aanhanger stekker kopen

   Door de komst van mistachterlichten, achteruitrijlampen en zware stroomverbruikers in caravans is de noodzaak van een meerpolige stekker ontstaan en is de 13 polige stekker geïntroduceerd als de opvolger van de alom bekende 7 polige stekker. Alle nieuwe auto's worden daarom ook met de 13 polige Jaeger stekker uitgerust. Wanneer je op vakantie gaat met je caravan moet je wel in het bezit zijn van een 13 polige stekker of 13 polige stekkerdoos. Dit omdat bijvoorbeeld een koelkast in je caravan continue stroom nodig heeft om te functioneren.

   Een 13-polige aanhanger stekker voorziet van achteruitrijverlichting en continue stroom

   13 polige stekker aansluiten video:

    

   7 polige stekker aansluiten video:

    

   Spiraalkabel aanhanger

   Een spiraalkabel is zeer handig voor een caravan, aanhanger of andere trailers. De krullige vorm maakt een spiraalkabel erg flexibel en rekbaar. Wij hebben verschillende spiraalkabels zoals een premium spiraalkabel van 2 x 7P (Mannelijk), verlengkabel van 7P (M) en 7P vrouwelijk (F). Maar ook bijvoorbeeld verloopkabels aanhanger van 2 x P (M) en een verloopkabel van 13P en 13P (F). Daarnaast vind je ook nog een handige adapter verlengkabel 7 aderig met een 13-polige stekker (male) en een 7-polige stekker (male), gemaakt van stevig polyvinylchloride (PVC).

    

   CEE stekker kopen

   Naast een handige kabelboom aanhanger en toebehoren kun je ook voor cee stekkers bij ons terecht. Iedereen maakt tegenwoordig op de camping gebruik van elektrische voorzieningen zoals een koelkast of koffiezetapparaat. Om deze apparaten te voorzien van stroom heb je een cee stekker nodig. Een cee stekker kun je vaak herkennen aan de opvallende blauwe kleur. Wij hebben een mooi aanbod van verschillende cee camping stekkers zoals een verloopstekker, verloopstekker cee naar Frans stopcontact, cee naar Schuko, cee verlengkabels, cee 2-weg splitters, cee 3-weg splitter, cee wandinvoerdoos, cee wandcontactdoos (M) en een cee wancontactdoos (F). Het is altijd handig om in het bezit te zijn van een cee verlegkabel op de camping omdat je niet een ‘gewone’ verlengkabel mag gebruiken. Wil je liever wel een gewone verlengkabel gebruiken om op een stroompaal met cee aansluiting? Dan kun je gebruik maken van een verloopsnoer.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking