• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Aanhanger kabelbomen met 13 of 7 polige stekker.

   Een complete kabelboom met plug&play aansluiting voor de achterlichten. Geleverd met stekker, draad en connectors. Toon meer

   Merken

   Lengte

   Prijs

   -
   30 Producten
   Aspock hoofdkabel - 5,5 meter - 13 polig - aftakkingen

   Deliverytime

   Aspock hoofdkabel - 7 meter - 13 polig

   Deliverytime

   Kabelboom aanhanger 13 polig of 7 polig kopen

   Bij aanschaf van nieuwe achterlichten wordt meestal geen kabelboom aanhanger meegeleverd. Hierboven vind je de kabelboom aanhanger voor jouw achterlicht. We hebben kabelbomen beschikbaar vanaf 4 meter en de grootste kabelboom aanhanger is maar liefst 9 meter. Heb jij nou nog geen nieuw achterlichten aangeschaft? Dan hebben wij speciaal voor jouw speciale verlichtingssets gemaakt. Toch kan de lengte van de kabelboom erg specifiek zijn. Daarom kun je hier kiezen welke kabelboom geschikt voor jou is. Zodat je zo meteen niet met een te korte kabelboom aanhanger zit. 

   Welke aanhanger kabelboom heb ik nodig?

   Een complete kabelboom aanhanger met plug&play aansluiting voor de achterlichten. Kies een kabelboom aanhanger van Aspöck voor de Aspöck achterlichten en een Radex hoofdkabel voor Radex achterlichten. Deze kan je niet met elkaar uitwisselen. Altijd de juiste complete kabelboom aanhanger voor direct gebruik. Makkelijk te bevestigen met chassisklemmen of tierips. Om de juiste lengte van een hoofdkabel voor uw aanhanger te bepalen hebben wij de volgende methode ontwikkeld. Hierin wordt er rekening gehouden met de lengte en breedte van de aanhanger. Mocht u na het lezen van deze tekst nog twijfelen dan raden wij u in alle gevallen aan om een langere kabel te bestellen. U kan de lengte die over blijft eenvoudig wegwerken onder de aanhanger door middel van bijvoorbeeld tie rips of chassisklemmen. 

   hoe bepaal je de lengte van de hoofdkabel?

   Wij adviseren om de lengte van de kabelboom aanhanger als volgt te bepalen:

    Lengte van de bak (A) + lengte van de dissel (B) + 0,5 meter = kabellengte

    

   Kabelboom aanhanger 7 polig en 13 polig met plug&play connector aansluiting

   Aspock verlichtingskabel wordt in de meeste gevallen geleverd met Aspock connectoren. De gele hoort bij de linker lamp & en de groene bij de rechter. Radex verlichting wordt in de meeste gevallen geleverd met Radex connectoren. In de onderstaande afbeelding zie je hoe deze er uit zien. De rode connector hoort bij de linker lamp & de groene bij de rechter. De makkelijkste manier om markeringsverlichting aan te sluiten op de aftakkingen is met zogeheten DC connectoren, deze vind je hier. Ook handig voor als jouw aftakkingen te kort zijn. Ook zijn deze chassisklemmenhandig voor het vastzetten van de aanhanger kabelboom. Je kan bijvoorbeeld Aspock licht units gemakkelijk met de connectoren aansluiten. Tegenwoordig hebben alle moderne auto's een 13-polige aansluiting. Tot 10 jaar geleden werden alle auto's nog met een 7-polige aansluiting gemaakt. Of je een kabelboom aanhanger 7 polig of kabelboom aanhanger 13 polig nodig hebt, hangt dus af van je auto en aanhangerverlichting. Zijn er na het lezen van de bovenstaande tekst nog onduidelijkheden? Wij bij Aanhangwagendirect vinden het erg belangrijk dat iedere klant het juiste product binnenkrijgt. Hiervoor leveren wij graag advies op maat. Dus heb jij een vraag voor ons over bijvoorbeeld de kabelboom? Neem dan gerust contact met ons op! Dan zoeken we samen het juiste kabelboom aanhanger! Ook voor andere vragen die geen betrekking hebben op aanhanger kabelbomen kun jij uiteraard bij ons terecht.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking