• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Verloopstekker voor aanhanger & caravan

   Verloopstekker voor de aanhangwagen en caravan ✅ 7 en 13 polig ✅ 1 jaar garantie & 30 dagen retour ✅ Alle verloopstekkers direct uit voorraad leverbaar Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   23 Producten
   LED control box 13-polig 12V plug&play

   Deliverytime

   Aspock connector - links - 5 pins - female

   Deliverytime

   Aspock connector - rechts - 5 pins - female

   Deliverytime

   Verloopstekker voor de verlichting van de aanhanger en caravan

   Een handige verloopstekker voor de verlichting van de aanhanger en caravan. Altijd de juiste uitvoering om de verlichting werkend te krijgen. De stekker aansluiting voor de aanhanger en auto is vaak niet hetzelfde. Tot 10 jaar geleden werden alle auto's uitgerust met een 7-polige stekker. Tegenwoordig hebben de moderne auto's een 13-polige aansluiting. Dan is een verloopstekker ideaal. Het verschil tussen een 13-polige en een 7-polige stekker is dat een 13-polige stekker achteruitrij verlichting als functie heeft. Het komt dus vaak voor dat een auto een 13-polige aansluiting heeft en heeft een aanhanger bijvoorbeeld een 7-polige aansluiting. Maar geen probleem! Een verloopstekker biedt uitkomst.

   Altijd de juiste verloopstekker voor de aanhanger.

    

   Een verloopstekker is een handige plug & play adapter oplossing welke eenvoudig te monteren is. Welke types verloopstekker voor de aanhanger zijn er dan precies?

   • 7-polig naar 13-polig: Deze aanhanger verloopstekker zorgt ervoor dat er op een 7-polige auto aansluiting een 13-polige stekker aangesloten kan worden. Houd er rekening mee dat je dan nog steeds alleen de 7-polige functies kan gebruiken.
   • 13-polig naar 7-polig: Deze verloopstekker zorgt ervoor dat je op een 13-polige auto aansluiting een 7-polige stekker kan aansluiten. Houd er rekening mee dat alleen de 7-polige functies zullen werken.
   • Jaeger naar Multicon: Deze caravan verloopstekker zorgt voor een overgang van Jaeger naar Multicon. Eventuele achteruitrijverlichting zal blijven werken bij deze verloopstekker. Een Multicon aanhanger verloopstekker wordt veel gebruikt in de afmontage van caravans. Naast de verkoop van de gewone verloopstekker voor de aanhangwagen en caravan hebben wij ook extra lange verloopstekkers. Zo’n extra lange verloopstekker aanhanger is super handig bij nieuwe auto’s, omdat bij deze de stekkerdoos normaal gesproken verder naar achteren zit dan voorheen. Hieronder staat een video waarin wij uitleg geven over hoe je de verloopstekker aansluit.

    

    

   LED controlbox (converters) en connector

   Heb je LED verlichting op je aanhanger en stoort deze? Dan is een LED control box de oplossing. Vaak geeft de CANBUS een storing aan. Dit is de boordcomputer van de auto. Doordat LED verlichting aanzienlijk minder weerstand biedt dan normale verlichting kan de LED verlichting dus gaan storen (snel knipperen bijvoorbeeld). Om deze storing te verhelpen kan je tussen het trekkend voertuig en de verlichting een control box aansluiten. Deze plug-and-play adapter is een verloop meteen de storing. Het is dus niet nodig om losse draden of weerstanden aan te sluiten.

   Wij hebben de volgende LED control boxen beschikbaar: 

   Ook hebben wij verschillende soorten connectoren beschikbaar. Met de Aspöck connectoren maak je iedere bestaande ronde verlichtingskabel geschikt voor de multipoint verlichting. De stekker wordt vaak in losse onderdelen geleverd. Deze moet je dus zelf nog monteren. De instructie aanwijzingen zitten bij de verpakking in. Ook hebben we losse connectoren die ook de hoofdkabel eenvoudig geschikt maken voor Aspöck verlichting met een connector aansluiting.

   Bij deze losse connectoren is geel links en groen rechts.

   Wil je meer weten over een verloopstekker voor de aanhanger of caravan?

   Wat zijn de voordelen als jij jouw aanhanger verloopstekker bij ons besteld? Als je op een werkdag besteld voor 18:00 dan heb je de verloopstekker aanhanger morgen in huis! Onze best verkochte verloopstekker is de verloop - auto 7-polig > aanhanger 13-polig. Als je meerdere verloopstekker aanhanger hiervan aanschaft ontvang je een staffelkorting. Heb je aanvullende vragen over de verloopstekker of controlbox?  Wij staan altijd klaar met persoonlijk advies op maat! Neem contact met onze klantenservice en wij zullen je graag voorzien van de juiste informatie om tot een keuze te komen.

   Uitlegvideo LED control box

   Hoe werkt de controlbox in de praktijk? In onderstaande video leggen we uit hoe de controlbox ledstoringen oplost en makkelijk te installeren is. Aarzel niet om bij aanvullende vragen contact met ons op te nemen.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking