• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Verloopstekkers en connectors voor aanhanger en caravan verlichting

12
Verloopstekkers en connectors voor aanhanger en caravan. 7 en 13 polig uit voorraad leverbaar.
Lees meer
Sorteer op:

Verloopstekkers & connectoren

Verloopstekkers, control boxen & connectoren voor aanhanger en caravan zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook van originele premium merken als Aspöck, Menbers en Jaeger.

Verloopstekkers

7-polig naar 13-polig: Deze verloopstekker zorgt er voor dat er op een 7-polige auto aansluiting een 13-polige stekker aangesloten kan worden. Houd er rekening mee dat je dan nog steeds alleen de 7-polige functies kan gebruiken.

13-polig naar 7-polig: Deze verloopstekker zorgt er voor dat je op een 13-polige auto aansluiting een 7-polige stekker kan aansluiten. Houd er rekening mee dat alleen de 7-polige functies zullen werken.

Jaeger naar Multicon: Deze verloopstekker zorgt voor een overgang van Jaeger naar Multicon. Eventuele achteruitrijverlichting zal blijven werken bij deze verloopstekker. Multicon wordt veel gebruikt in de afmontage van caravans.

Multicon naar Jaeger: Deze verloopstekker zorgt voor een overgang van Multicon naar Jaeger. Eventuele achteruitrijverlichting zal blijven werken bij deze verloopstekker.

LED control boxen (converters)

Heb je LED verlichting op je aanhanger en stoort deze? Dan is een LED control box de oplossing. Doordat LED verlichting aanzienlijk minder weerstand biedt dan normale verlichting kan de LED verlichting gaan storen (snel knipper bijvoorbeeld). Om deze storing te verhelpen kan je tussen het trekkend voertuig en de verlichting een control box aansluiten. Deze plug-and-play boxen verhelpen meteen de storing.

13-polige LED control box: De 13-polige converter is geschikt om op 13-polige auto aansluitingen aan te sluiten.

7-polige LED control box: De 7-polige converter is geschikt om op 7-polige auto aansluitingen aan te sluiten.