Verloopstekker voor de aanhanger of caravan verlichting

Handige verloopstekker voor de aanhanger en caravan. Van 7 naar 13 polig en andere adapters. Ook controlbox voor Led verlichting die storingen met de CAN bus van de auto oplost.
Lees meer
Sorteren op:

Verloopstekkers, control boxen & connectoren voor aanhanger en caravan zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook van originele premium merken als Aspöck, Menbers en Jaeger.

Verloopstekkers

7-polig naar 13-polig: Deze verloopstekker zorgt er voor dat er op een 7-polige auto aansluiting een 13-polige stekker aangesloten kan worden. Houd er rekening mee dat je dan nog steeds alleen de 7-polige functies kan gebruiken.

13-polig naar 7-polig: Deze verloopstekker zorgt er voor dat je op een 13-polige auto aansluiting een 7-polige stekker kan aansluiten. Houd er rekening mee dat alleen de 7-polige functies zullen werken.

Jaeger naar Multicon: Deze verloopstekker zorgt voor een overgang van Jaeger naar Multicon. Eventuele achteruitrijverlichting zal blijven werken bij deze verloopstekker. Multicon wordt veel gebruikt in de afmontage van caravans.

LED control boxen (converters)

Heb je LED verlichting op je aanhanger en stoort deze? Dan is een LED control box de oplossing. Doordat LED verlichting aanzienlijk minder weerstand biedt dan normale verlichting kan de LED verlichting gaan storen (snel knipper bijvoorbeeld). Om deze storing te verhelpen kan je tussen het trekkend voertuig en de verlichting een control box aansluiten. Deze plug-and-play boxen verhelpen meteen de storing.

13-polige LED control box: De 13-polige converter is geschikt om op 13-polige auto aansluitingen aan te sluiten.

7-polige LED control box: De 7-polige converter is geschikt om op 7-polige auto aansluitingen aan te sluiten.