Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verloopstekkers aanhanger & caravan

  Verloopstekker aanhangwagen en verloopstekker caravan ✅ Van A-merken als Aspock & Radex ✅ 1 jaar garantie & 30 dagen retour ✅ direct uit voorraad leverbaar Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  17 Producten
  LED control box 13-polig 12V plug&play

  LED control box 13-polig 12V plug&play

  Top oplossing om storing met de LED verlichting ...

  Deliverytime

  Aspock connector - links - 5 pins - female

  Deliverytime

  Aspock connector - rechts - 5 pins - female

  Deliverytime

  Radex connector/adapter rood 2 meter kabel

  Deliverytime

  Verloopstekker voor de aanhanger en caravan

  De stekker aansluiting voor de aanhanger en auto is vaak niet hetzelfde. Tot 10 jaar geleden werden alle auto's uitgerust met een 7-polige stekker. Tegenwoordig hebben de moderne auto's een 13-polige aansluiting Het verschil tussen een 13-polige en een 7-polige stekker is dat een 13-polige stekker achteruitrijverlichting als functie heeft. Het komt dus vaak voor dat een auto een 13-polige aansluiting heeft en heeft een aanhanger bijvoorbeeld een 7-polige aansluiting. Maar geen probleem! 

  Altijd de juiste verloopstekker voor de aanhanger

  Een verloopstekker biedt uitkomst. Welke verloopstekkers voor de aanhanger zijn er dan precies? 7-polig naar 13-polig: Deze aanhanger verloopstekker zorgt ervoor dat er op een 7-polige auto aansluiting een 13-polige stekker aangesloten kan worden. Houdt er rekening mee dat je dan nog steeds alleen de 7-polige functies kan gebruiken. 13-polig naar 7-polig: Deze verloopstekker zorgt ervoor dat je op een 13-polige auto aansluiting een 7-polige stekker kan aansluiten. Houdt er rekening mee dat alleen de 7-polige functies zullen werken. Jaeger naar Multicon: Deze caravan verloopstekker zorgt voor een overgang van Jaeger naar Multicon. Eventuele achteruitrijverlichting zal blijven werken bij deze verloopstekker. Een Multicon aanhanger verloopstekker wordt veel gebruikt in de afmontage van caravans. Naast de verkoop van de gewone verloopstekker voor de aanhangwagen en caravan hebben wij ook extra lange verloopstekkers. Zo’n extra lange verloopstekker aanhanger is super handig bij nieuwe auto’s, omdat bij deze de stekkerdoos normaal gesproken verder naar achteren zit dan voorheen.

  LED control boxen (converters) en connectoren

  Heb je LED verlichting op je aanhanger en stoort deze? Dan is een LED control box de oplossing. Vaak geeft de CANBUS een storing aan, dit is de boordcomputer van de auto. Doordat LED verlichting aanzienlijk minder weerstand biedt dan normale verlichting kan de LED verlichting dus gaan storen (snel knipper bijvoorbeeld). Om deze storing te verhelpen kan je tussen het trekkend voertuig en de verlichting een control box aansluiten. Deze plug-and-play boxen verhelpen meteen de storing. Het is dus niet nodig om losse draden of weerstanden aan te sluiten. Ook hebben wij verschillende soorten connectoren beschikbaar. Met de Aspock connectoren maak je iedere bestaande ronde verlichtingskabel geschikt voor de multipoint verlichting. De stekker wordt vaak in losse onderdelen geleverd. Deze moet je dus zelf nog monteren. De instructie aanwijzingen zitten bij de verpakking in. Ook hebben we losse connectoren die ook de hoofdkabel eenvoudig geschikt maken voor Aspock verlichting met een connector aansluiting. Bij deze losse connectoren is geel links en groen rechts. Wij hebben de volgende LED controlboxen beschikbaar: 

  Wil je meer weten over verloopstekker aanhanger of caravan verloopstekker?

  Wat zijn de voordelen als jij jou aanhanger verloopstekker bij ons besteld? Als je op een werkdag besteld voor 18:00 dan heb je de verloopstekker aanhanger morgen in huis! Onze best verkochte verloopstekker is de verloop - auto 7-polig > aanhanger 13-polig. Als je meerdere verloopstekker aanhanger hiervan aangeschaft ontvang je een staffelkorting. Kun jij er niet uit komen? Of zijn er na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij staan altijd klaar met persoonlijk advies op maat! Neem contact met onze klantenservice en wij zullen dan samen met jou naar de juiste verloopstekker aanhanger zoeken. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking