• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Kentekenverlichting voor de aanhanger

   Kenteken verlichting kopen? Het is verplicht om je aanhanger te voorzien van goed werkende kentekenverlichting. Wij hebben een ruim assortiment kentekenverlichting voor aanhangers, caravans en paardentrailers. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   13 Producten

   Kenteken verlichting kopen

   Je bent verplicht je aanhangwagen uit te rusten met kenteken verlichting. Kenteken verlichting of nummerplaatverlichting zorgt er voor dat het kentekenplaat van de aanhanger of een andere trailer in het donker goed te zien is. Deze moet namelijk vanaf een afstand van 20 meter leesbaar zijn op de weg. Verlichting op het kenteken van je aanhanger is verplicht in België en in Nederland is werkende verlichting een APK-keuringseis. Foutieve kentekenverlichting of het ontbreken van kentekenverlichting kan namelijk een bekeuring opleveren. In sommige achterlichten zit soms al standaard kenteken verlichting geïntegreerd waardoor je niet zelf losse kenteken verlichting hoeft te monteren. Als je dus bezig bent met het kopen van nieuwe verlichting voor je aanhangwagen, is het handig om hier rekening mee te houden. Als je niet over geïntegreerde kenteken verlichting beschikt kan je deze hier eenvoudig in ons assortiment bestellen. Ben je toevallig op zoek naar een kentekenplaathouder voor je aanhanger? In ons assortiment hebben we een kentekenplaathouder met geïntegreerde verlichting. Daarnaast is al onze kenteken verlichting spatwaterdicht.

   Onze merken kenteken verlichting:

   • Aspock Kenteken verlichting
   • Radex verlichting op kenteken
   • WAS

    

   Kentekenverlichting 12V voor aanhanger

   Kentekenverlichting kun je gebruiken voor verschillende soorten voertuigen zoals een aanhangwagen, vrachtwagen, caravan, boottrailer en truck. Het is belangrijk om rekening te houden met de voltage van de lamp. Een vrachtwagen of truck draait namelijk op 24V en een aanhanger op 12V. Je kan ook kentekenverlichting gebruiken van 10-30V (multivolt). Het voltage van de lamp zegt echter niets over de lichtopbrengst. De totale lichtopbrengst bij beidde voltages zijn 100%.

    

   Kenteken verlichting led

   Wil je graag overstappen naar duurzame kentekenverlichting? Dan is kenteken led verlichting een ideale optie! Voordelen die kenteken led verlichting heeft ten opzichte van gewone gloeilampen is de lange levensduur, brandtijd, uitstraling en de kwaliteit. Je verlichting op kenteken moet ook helder verlicht zijn. Kenteken led verlichting geeft zeer helder licht, waardoor je deze ook tijdens hevige regenval beter kunt zien. Maar naast die vele voordelen zorgt led kentekenverlichting ook gewoon voor een hele strakke ‘look’ voor op je aanhangwagen. Je kunt onze kenteken verlichting led ook eenvoudig aansluiten met een Aspock platte kabel en DC-connectoren.

   De voordelen van kenteken led verlichting:

   • Meer lichtopbrengst
   • Veel meer branduren
   • Led lampen worden niet warm
   • Zeer helder licht
   • Led verlichting op kenteken gaat niet stuk door trillingen
   • Geen oxidatie in de contactpunten van de led lampen

    

   Hoe sluit je kenteken verlichting aan op de aanhanger?

   Het vervangen of vernieuwen van kentekenverlichting is gelukkig zo gepiept. Ons assortiment kentekenverlichting is namelijk plug & play! De verlichting is beschermd tegen het aansluiten van omgekeerde polariteit. Dit betekent dat het niet uitmaakt of de plus (+) en min (-) verkeerd om wordt aangesloten. Wil je graag meer informatie over ons assortiment kentekenverlichting? Of weet je niet helemaal zeker of je voor gewone kentekenverlichting moet kiezen of juist kenteken led verlichting? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij de keuze van de juiste kenteken verlichting. Heb je hulp nodig bij de montage van je kentekenverlichting? Ook dan kun je bij ons terecht!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking