• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Led breedtelichten en markeringslichten van o.a Aspock en Radex

   Led breedtelicht en markeringslichten voor de aanhanger. Strak design en mooie uitstraling LED verlichting direct uit voorraad leverbaar. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   42 Producten
   Radex 935 LED - rood/wit - links/rechts

   Deliverytime

   LED breedtelicht - rood/wit - links/rechts

   Deliverytime

   Aspock flexipoint - wit - LED

   Deliverytime

   Aspock Flexipoint op houder- wit - LED

   Deliverytime

   10,95
   Aspock flexipoint - wit - LED - DC kabel

   Deliverytime

   10,95
   Bekijken
   Markeringslamp LED - rood

   Deliverytime

   Led breedtelicht aanhanger kopen

   Wanneer je veilig de weg over wilt gaan is een led breedtelicht erg belangrijk. Wij hebben een ruim assortiment van de beste Led verlichting voor extra zichtbaarheid op de aanhanger. Strakke design breedtelicht of markeringslichten aanhanger die je eenvoudig zelf kan aansluiten. Check het merk breedtelicht aanhanger wat er op de aanhanger gemonteerd is of er wellicht al een platte kabel is waar je Aspock of Radex verlichting makkelijk op in kan prikken. In ieder ander geval kan je ze eenvoudig aansluiten met een lamp stekker of solderen natuurlijk. Ook vraagt een breedtelicht aanhanger led veel minder onderhoud en is goed bestand tegen trillingen van je voertuig. Dit zorgt er voor dat ze veel langer meegaan dan gewone gloeilampen. Daarnaast is het verplicht om in sommige gevallen breedtelichten te voeren. Als je een aanhangwagen bezit die meer dan 1,60 meter breed is ben je verplicht twee witte stadslichten aan de voorkant te voeren.  Bij aanhangers met een toegestane maximum massa van meer dan 750 kg en breder is dan 2,10 is het verplicht twee witte markeringslichten aam de voorkant en twee rode markeringslichten aan de achterkant van je aanhangwagen te hebben.

    

   Pendellicht led markeringslichten aanhanger

   Wij hebben in ons assortiment 3 handige soorten pendellichten. Doordat deze Breedtelicht aanhanger zijn gemaakt van rubber maakt dit ze erg flexibel. Dit is bijvoorbeeld  er handig als je per ongeluk ergen tegenaan rijdt. De breedtelichten buigen soepel mee deze rijdt je dus dan niet stuk. Zorg er ook altijd voor dat je deze lampen goed om monteert. Wanneer je deze bijvoorbeeld ondersteboven bevestigd kan er spat en regenwater in de lamp terecht komen waardoor het pendellicht kan beschadigen.

    

   De voordelen van een led markeringslichten aanhangwagen:

   • Geen oxidatie in led breedtelicht aanhanger
   • Zeer helder licht, ook tijdens hevige regen
   • Gaat niet snel stuk door trillingen
   • Meer branduren dan gewone gloeilampen
   • Led breedtelicht aanhanger wordt niet snel warm

    

   Storingen met led breedtelicht aanhanger?

   Een led breedtelicht aanhanger is erg energiezuinig. Helaas kan hierdoor soms ook een storingen(en) op treden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knipperende achterlichten. Wanneer zich dit voordoet is er sprake van een zogenoemde ‘CANBUS’ storing. De boordcomputer herkent de led breedtelicht aanhanger niet en maakt dan een melding dat de verlichting niet werkt. Dit probleem kan voorkomen bij moderne auto’s die voorzien zijn van een 13-polige aansluiting. Dit is helaas niet op voorhand te zeggen. Het kan namelijk per merk en type verschillend zijn.  Gelukkig hebben we wel een eenvoudige oplossing. Bij alle led breedtelicht aanhanger verlichting kun je zelf losse weerstandjes monteren op het draad van de massa en op iedere functie die een storing geeft. Dit is een mooie oplossing wanneer je wat technisch onderlegd bent. Wil je liever geen weerstandjes gebruiken? Dan is een complete controlbox een passende oplossing. Door middel met een stekker en stekkerdoos aansluiting kun je deze vrijwel op iedere aanhanger aansluiten.

    

   Hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste breedtelicht aanhanger?

   Wil je graag meer informatie over ons assortiment breedtelicht aanhanger led? Wij voorzien je graag van een vrijblijvend advies welke breedtelichten voor jou verplicht zijn. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste breedtelicht aanhanger.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking