• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Caravan toebehoren

   Markeringsstickers, Tempo 100 stickers, disselwegers, hoeksteunen, wielkeggen, wielstops, stabilisatievoeten, spiegel en nog veel meer onderdelen en toebehoren Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   41 Producten
   Caravanspiegel (universeel) - 1 stuk

   Caravanspiegel (universeel) - 1 stuk

   Multi verstelbare opzetspiegel voor universeel g...

   Deliverytime

   Set van 2 caravanspiegels - (universeel)

   Deliverytime

   Disselweger (kunststof)

   Deliverytime

   16,95
   Disselweger (aluminium)

   Deliverytime

   16,95
   Bekijken

   Caravan toebehoren

   Heb je net een nieuwe caravan gekocht en ben je op zoek naar wat handige toebehoren? Dan ben je hier aan het juiste adres! In ons assortiment bieden wij een aantal verschillende handige toebehoren aan, zodat jij veilig op reis kan en zonder problemen jouw caravan kan stallen.

    

   Verschillende stickers

   Wij bieden in ons assortiment drie soorten stickers aan, een NL-sticker, een tempo 100km sticker voor Duitsland en markeringsstickers. Een NL-sticker heb je nodig als jouw kentekenplaat niet goed te zien is en jij een witte kentekenplaat op jouw aanhanger of caravan hebt. Deze sticker plaats je dan op de aanhanger of caravan en niet op de auto. Een tempo 100 km ontheffing sticker voor Duitsland is handig als je met jouw auto-aanhanger-caravan combinatie 100 km/u wilt rijden in plaats van de maximale snelheid van 80 km/u op de Duitse snelwegen. Deze sticker kan je echter alleen krijgen als je voldoet aan een aantal eisen. Hier zijn de eisen te vinden voor een tempo 100 km ontheffing sticker. De markeringsstickers (ECE 70) zijn voorzien van een extra sterke plakrand waardoor ze jaren blijven zitten, dit betekent ook dat ze erg duurzaam zijn. Deze stickers zijn verplicht in onder andere Spanje als de combinatie van jouw auto en aanhanger/caravan zwaarder is dan 3500kg of de combinatie langer is dan 12 meter.

    

   Stekkers & splitters

   Er zijn een verschillend aantal stekkers in ons assortiment, zo heb je een Schuko naar CEE of CEE naar Schuko stekkerdoos, maar ook een CE contra stekker met afdekklep. De naam Schuko komt van het Duitse woord Schutz-Kontakt, in het Nederlands vertaald als beschermcontact. De Schuko is internationaal ook wel bekend als het Type F. Schuko wordt in het CEE-systeem aangeduid als CEE 7/4. De afkorting CEE staat voor ‘Commission on the Rules for the Approval of the Electrical Equipment’ wat vertaald in het Nederlands staat voor ‘Internationale Commissie voor het reglement van de goedkeuring van elektrisch materiaal’. Splitters zijn er in twee soorten, een CEE 2-weg splitter en een CEE 3-weg splitter. Deze zijn handig als je meerdere aansluitingen wilt voor jouw caravan. Ook verkopen wij verlengkabels, wandinvoerdozen en wandcontactdozen. Als je niet weet welke stekkers of splitters jij nodig hebt kan je contact opnemen met onze klantenservice.

    

   Hoek-, uitdraai- of stabilisatiesteunen

   Als jij je caravan op zijn plek hebt gezet op de camping, kan je steunen gebruiken om je caravan stabiel neer te zetten. Als je steunen gebruikt heb je geen last meer van een bewegende caravan als je er doorheen loopt of als het waait. Ook heb je het gevoel niet meer dat je schuin ligt, zit of staat en het douchewater loopt niet de verkeerde kant op door hoogteverschillen. Als je zeker wilt zijn dat je steunen goed blijven staan kan je ook nog stabilisatievoeten aanschaffen voor extra stabiliteit. Voor het uitdraaien van de uitdraaisteunen kan je een slinger bij ons kopen. Als je van plan bent je caravan lang op dezelfde plaats te zetten, gebruik dan bandenbeschermers zodat je banden niet vervormen en de levensduur van jouw banden verlengd worden. Door een zware belasting op de uitzetsteunen kan het spindelblok ook beschadigd raken, deze kan je ook bij ons aanschaffen en zelf vervangen. Let goed op de afmetingen van het huidige spindelblok om de juiste maten aan te schaffen.

    

   Overige caravan hulpmiddelen

   Naast de stickers, stekkers, splitters en steunen heb je ook andere verschillende hulpmiddelen zoals een caravanspiegel of een veilig op reis pakket. Ook verkopen wij disselwegers waarmee je handig de kogeldruk van de aanhanger of caravan kan wegen tot max. 100kg. Let wel op dat deze disselweger altijd met de bovenkant in de holte moet zitten voor de kogel, als je deze anders gebruikt dan kan de dissel eraf glijden en schiet de disselweger met een raket omhoog waar meestal je gezicht zich bevindt. Een caravanspiegel is handig om te hebben als je beter achter je wilt kijken. De spiegel die wij aanbieden is geïntegreerd met een dodehoekspiegel. Dit maakt alles een stukje veiliger op de weg. Ook een veilig op reis pakket maakt alles veiliger. Mocht je een keer pech hebben zit er in dit pakket een gevarendriehoek, een verbandtrommel, 2x een oranje veiligheidsvest en 2x een geel veiligheidsvest voor kinderen.

    

   Verder verkopen wij nog een opvouwbare emmer van 10L, een zuignap bevestiging voor de voortent, twee soorten handvaten voor je caravan en een GPS tracker zodat je gemakkelijk jouw caravan kan vinden. Ook hebben wij een zeer handige bandenhoes, deze kan je makkelijk monteren voor je banden om ze zo te beschermen tegen alle weersomstandigheden en andere mogelijke schade. Verder is er nog een rangeersysteem te vinden waarmee je zeer eenvoudig jouw caravan op de juiste plek kan zetten. De Alko Mammut beschikt over een afstandsbediening met een joystick bediening. Hiermee kan je de mover volledig besturen, dat betekent dat deze kan versnellen, afremmen en sturen. Het maximale gewicht is 2250 kg en deze mover is uitermate geschikt voor caravan met een 12V stroomvoorziening. De auto kan je natuurlijk ook gebruiken als stroomvoorziening.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking