Acebikes

22
Sorteer op:
Sale
39,95 29,95

24,75 excl. BTW

Bestseller

Acebikes motorfiets toebehoren

Aanhangwagendirect is officieel dealer van alle Acebikes producten. Het complete assortiment spanbanden voor transport van motoren en standaarden vind je ons overzicht Acebikes producten. Acebikes maakt hoogwaardige motorfiets toebehoren voor het transporteren van bijna alle soorten motoren.

Spanbanden Acebikes

Acebikes Acebikes Ratchet Kit Heavy Duty - spanbanden voor motor transportDe spanbanden van Acebikes zijn ideaal voor de motor. Premium kwaliteit ratels, brede stevige banden met bescherming zorgen er voor dat je de motor stevig vast kan zetten zonder het risico te lopen van krassen aan de motor. Er zijn verschillende uitvoeringen voor ieder budget beschikbaar.

Acebikes inrijklem

Acebikes Acebikes SteadyStand - universele motorfiets inrijsteunDe acebikes inrijklem kan in tegenstelling tot verplaatsbare steunen op een ondergrond bevestigd worden. Wij bieden een aantal statische motorsteunen aan waaronder; de SteadyStand Multi Fixed en de Steadystand Cross.

Statische steunen worden in veel gevallen op motoraanhangers, in bestelbussen of stallingen bevestigd.

Doordat deze steunen vastgezet worden is de basis van deze steunen kleiner dan die van verplaatsbare steunen.

Uitvoeringen motorsteunen/inrijklemmen Acebikes

Model

Inchmaat

Breedte band

Type

Acebikes SteadyStand Multi Fixed 15 t/m 21 inch 90 t/m 200 mm statisch
Acebikes Steady Cross basic 18 t/m 21 inch 90 t/m 120 mm statisch
Acebikes Steady Cross 18 t/m 21 inch 90 t/m 120 mm statisch
Acebikes Steadystand Multi 15 t/m 21 inch 90 t/m 200 mm dynamisch
Acebikes Steadystand 15 t/m 19 inch 90 t/m 130 mm dynamisch
Acebikes Steadystand Fixed 10 t/m 19 inch 90 t/m 130 mm statisch
Acebikes Steadystand Fixed Scooter 10 tm/ 13 inch 80 t/m 120 mm statisch

Motorfiets remmen vast zetten - Acebikes brakefix

Gebruik de Acebikes Brakefix om eenvoudig de remmen van je motor vast te zetten. De Brakefix wordt veel  gebruikt in combinatie met inrijklemmen. Deze klem is geschikt voor alle type motorfietsen en voorzien van een praktisch 'click-to-lock' systeem.

Motorsteunen worden gebruikt om een motor veilig te vervoeren. In ons assortiment vindt je meerdere varianten. Al onze motorsteunen zijn verstelbaar en hierdoor geschikt voor verschillende motoren.

Acebikes oprijplaten

Handige opvouwbare oprijplaten van acebikes om de motor op iedere aanhanger te kunnen rijden. Natuurlijk ook geschikt voor iedere andere verhoging die de motor gecontroleerd opgereden kan worden.

Compleet assortiment acebikes onderdelen

Aanhangwagendirect verkoopt met trots het complete assortiment acebikes onderdelen. Heb je vragen of opmerkingen over de werking? Laat het ons dan weten en we helpen je graag verder.