Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Spanbanden motor- en autotransport

  Veilige disselsloten van AanhangwagenDirect ✅ Voor aanhanger of caravan ✅ koker-, onderbouw- , AL-KO-, schuif- & beugelsloten ✅ Direct leverbaar Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  44 Producten

  Spanbanden voor autotransport kopen

  Wanneer je een aanhanger hebt gebruik je ook vaak spanbanden. Zo verkopen wij specifieke spanbanden voor auto transport welke 3-delig zijn en de velgen niet beschadigen.

  Natuurlijk hebben we ook normale sjorbanden met een klemgesp en autotransport spanbanden met een ratel. Allemaal in verschillende gewichtsklassen en sterktes. Zo zit er altijd de juiste spanband tussen. Spanbanden zijn super handig om op een vellige manier jouw lading goed vast te zetten. Wij verkopen spanbanden van de volgende merken:

  • AWD
  • Acebikes
  • Novio
  • ProPlus

  Heb je vragen over ons assortiment spanbanden kopen voor autotransport? Of weet je niet helemaal zeker of een bepaalde spanband geschikt is voor jouw toepassing? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van een vrijblijvend advies.

  Spanbanden met ratel en spanbanden zonder ratel

  Trekbanden/sjorbanden zijn de lichtste spanbanden in ons assortiment. Dit zijn nagenoeg de meest gebruikte spanbanden voor autotransport. Door de gesp kun je op een makkelijke manier een lus maken. Zo kun je deze met handkracht vast trekken. Een spanband met een vaste ratel is handig om bijvoorbeeld fietsen, surfplanken en andere soorten lading vast te spannen. Wij raden af dit type spanbanden te gebruiken voor motors, scooter of boten. Hiervoor kun je beter een 2 tons spanband met losse ratel en haak gebruiken. Als je er zeker van wilt zijn dat je spanbanden het maximale gewicht van je vracht aankunnen, hoef je alleen al te kijken naar de kleur van de spanbanden. Zo kan een oranje spanband met ratel 5000 kg hebben. Deze hebben we ook in een 2-delige variant beschikbaar en de autotransport variant kan 3000 kg hebben.

  Autotransport spanbanden

  Ben je van plan zware lading zoals een auto te vervoeren? Daarvoor moet je echte krachtpatsers van spanbanden gebruiken. Voor deze toepassingen zijn speciale auto transport spanbanden voor autotransport ontwikkelt. Deze kun je uiteraard ook terug vinden in ons assortiment. Met deze spanbanden kan een auto niet alleen goed en stevig aan de wielen, maar ook zonder enige kans op beschadiging aan de velgen, vast gemaakt worden. Als je een auto op een autoambulance wilt vervoeren dien je deze altijd vaste te sjorren aan de velgen van de auto omdat de vering tijdens het vervoer in kan veren.

  Motor spanbanden kopen

  Ben je in het bezit van een motor? Dan wil je die uiteraard ook veilig en onbeschadigd vervoeren. Door gebruik te maken van motor spanbanden zorg je voor extra stabiliteit, en zorg je ervoor dat je motor tijdens de rit niet gaat schuiven. Om je motor met motor spanbanden autotransport vast te zetten heb je tenminste twee bevestigingspunten nodig. Daarnaast zijn er ook nog speciale motor spanbanden voor het achterwiel van je motor. Dit soort motor spanband wordt ook wel een wielharnas genoemd. Deze wielharnassen passen vrijwel op elke wielmaat en kun je op het voor- of achterwiel van je motor plaatsen. Onze wielharnassen beschikken over speciale wrijvingsmaterialen voor maximale veiligheid tijden het transport. Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig te monteren en te verwijderen. Door de bijgeleverde draagtas kun je ze ook mooi opbergen en weer meenemen. Kortom, kun jij met deze wielharnassen jouw motor met een gerust hart vervoeren. Wil je graag spanbanden aan je motor stuur vastmaken? Dan is de Ratchet Strap Deluxe Duo van het merk Acebikes een goede keus. Deze spanbanden zijn uitgerust met rubber beklede haken en kunstmatige schapenwollen hoezen. Op deze manier raakt het stuur van je motor niet beschadigd.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking