Neuswielen met buisdiameter 60 mm

Deze automatisch opklapbare neuswielen worden gebruikt op geremde aanhangwagens en draaien automatisch op- en af door de slinger te gebruiken. Keuze uit A-merk Winterhoff of onze eigen import neuswielen voor een nog groter voordeel!
Lees meer
Sorteer op:

60 mm neuswielen

Zoek je een zwaar neuswiel die geschikt is voor je geremde aanhanger? Dan hebben wij altijd de juiste keuze. Ons assortiment automatisch opklapbare neuswielen is voordelig en direct uit voorraad leverbaar.

Deze (automatisch opklapbare) neuswielen worden gebruikt op de zwaardere aanhangwagens en draaien automatisch op- en af door de slinger te gebruiken. Keuze uit A-merken Winterhoff en Al-Ko of onze eigen import neuswielen voor een nog groter voordeel!

Hoe bevestig ik een 60 mm neuswiel?

De 60 mm neuswielen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kan je de meeste 60 mm neuswielen vastzetten met de bevestigingsplaat, deze kan je vastdoppen en/of lassen aan de oplooprem van de aanhanger. Bevestigingsmaterialen daarvoor vind je hier.

Voor de 60 mm neuswielen zonder bevestigingsplaat gelden dat je deze kan vastzetten d.m.v. een neuswiel klem. Met deze klem kan je deze vastlassen aan de oplooprem en met deze kan je het vastdoppen.

Er zijn natuurlijk andere manieren om de 60 mm neuswielen te bevestigen, zorg er in ieder geval voor dat het goed vast zit.

60 mm neuswiel monteren instructievideo