Neuswielen met buisdiameter 60 mm

Deze automatisch opklapbare neuswielen worden gebruikt op geremde aanhangwagens en draaien automatisch op- en af door de slinger te gebruiken. Keuze uit A-merk Winterhoff of onze eigen import neuswielen voor een nog groter voordeel!
Lees meer
Sorteren op:

Neuswiel aanhanger 60 mm

Zoek je een zwaar 60 mm neuswiel die geschikt is voor je geremde aanhanger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment automatisch opklapbare 60 mm neuswielen is voordelig en direct uit voorraad leverbaar.

Deze (automatisch opklapbare) neuswielen worden gebruikt op de zwaardere aanhangwagens en draaien automatisch op- en af door de slinger te gebruiken. Keuze uit A-merken zoals Winterhoff en AL-KO of onze eigen import neuswielen voor een nog groter voordeel!

Zwaar neuswiel aanhanger

Zoek je een extra zwaar en sterk neuswiel voor je aanhanger? In de meeste gevallen zal en 60 mm neuswiel dan volstaan. In ons assortiment vind 60 mm neuswielen die tot wel 545 kg belasting kunnen dragen. Heb je een neuswiel nodig met nodig meer draagvermogen? Bekijk dan hier ons assortiment 73 mm neuswielen.

Hoe bevestig ik neuswiel aanhanger 60 mm?

Wil je eenvoudig zelf het 60 mm neuswiel van je aanhanger vervangen? Lees dan verder! De 60 mm aanhanger neuswielen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kan je de meeste 60 mm neuswielen vastzetten met de bevestigingsplaat, deze kan je vastdoppen en/of lassen aan de oplooprem van de aanhanger.

Voor de 60 mm neuswielen zonder bevestigingsplaat gelden dat je deze kan vastzetten d.m.v. een neuswiel klem. Er zijn natuurlijk andere manieren om de 60 mm neuswielen te bevestigen, zorg er in ieder geval voor dat het altijd goed vast zit.

Neuswiel aanhanger 60 mm vervangen instructievideo

Bekijk de onderstaande video om er achter te komen hoe je eenvoudig zelf een neuswiel aanhanger 60 mm vervangt.