• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Neuswielen met buisdiameter 60 mm

   Neuswiel welke veel op geremde aanhangwagens gebruikt wordt. Keuze uit A-merk Winterhoff of onze eigen import neuswielen voor een nog groter voordeel! Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten
   Neuswiel aanhanger 60 mm rond opklapbaar

   Deliverytime

   Neuswiel extra lang 500 kg draagvermogen

   Deliverytime

   Opklapbaar Neuswiel 60 mm 500 kg

   Opklapbaar Neuswiel 60 mm 500 kg

   H.o.h. afstand bevestigingsplaat: 105 mm, 65 mm ...

   Deliverytime

   Neuswiel aanhanger 60 mm

   Zoek je een zwaar 60 mm neuswiel die geschikt is voor je geremde aanhanger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment automatisch opklapbare 60 mm neuswielen is voordelig en direct uit voorraad leverbaar. Deze (automatisch opklapbare) neuswielen worden gebruikt op de zwaardere aanhangwagens en draaien automatisch op- en af door de slinger te gebruiken. Keuze uit A-merken zoals Winterhoff en AL-KO of onze eigen import neuswielen voor een nog groter voordeel! Zoek je een extra zwaar en sterk neuswiel voor je aanhanger? In de meeste gevallen zal en 60 mm neuswiel dan volstaan. In ons assortiment vind 60 mm neuswielen die tot wel 545 kg belasting kunnen dragen. Heb je een neuswiel nodig met nodig meer draagvermogen? Bekijk dan hier ons assortiment 73 mm neuswielen. Heb je vragen over ons assortiment van neuswiel aanhanger 60 mm? Of weet je niet helemaal zeker welk neuswiel geschikt is neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het beste neuswiel voor je aanhanger.

   De top 3 beste neuswielen. Wij zetten ze voor je op een rijtje in dit blog.

    

   Waarom een zwaar aanhanger neuswiel kopen?

   Een neuswiel aanhanger 60 mm is eigenlijk een onmisbaar onderdeel van je aanhangwagen als het gaat over ultiem gemak tijdens het aankoppelen en manoeuvreren. Een versleten of niet passend neuswiel kan veel ellende opleveren. Een goed passend en geschikt neuswiel kever je daarentegen een hoop comfort op. Wanneer je op zoek bent naar het juiste neuswiel voor jou, is het belangrijk te kijken naar de draagkracht. Een zwaardere aanhanger zorgt voor meer belasting op het neuswiel. Dan een lichtere aanhangwagen. Denk bij het gebruik van een aanhangwagen niet alleen om de aanhanger zelf, maar waarvoor je de trailer gaat gebruiken. Het is goed om jezelf de volgende vragen te stellen: waarvoor wil ik de aanhanger gebruiken? Is mijn aanhanger vaak zwaar beladen? Houd er rekening mee dat een neuswiel aanhanger 60 mm niet bedoeld is om zware hele zware lasten te dragen. Natuurlijk kunnen deze uitvoeringen wel wat hebben, maar neuswielen zijn niet gemaakt om bijvoorbeeld een aanhangwagen op te tillen. Kan ik mijn aanhanger direct aankoppelen of moet ik de aanhanger veel met de hand manoeuvreren?

    

   Hoe bevestig ik neuswiel aanhanger 60 mm?

   Wil je eenvoudig zelf het 60 mm neuswiel van je aanhanger vervangen? Lees dan verder! De 60 mm aanhanger neuswielen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kan je de meeste 60 mm neuswielen vastzetten met de bevestigingsplaat, deze kan je vastdoppen en/of lassen aan de oplooprem van de aanhanger. Voor de 60 mm neuswielen zonder bevestigingsplaat gelden dat je deze kan vastzetten d.m.v. een neuswiel klem. Er zijn natuurlijk andere manieren om de 60 mm neuswielen te bevestigen, zorg er in ieder geval voor dat het altijd goed vast zit.

    

   Neuswiel aanhanger 60 mm toebehoren kopen

   Naast verschillende neuswielen van 60 mm, verkopen wij ook handige toebehoren voor dit soort neuswielen. Het kan bij zwaardere uitvoeren van neuswielen soms wat lastiger zijn om de aanhanger te maneuvreren. Hiervoor kun je dan bijvoorbeeld een rangeerhulp gebruiken, speciaal voor 60 mm neuswielen. Deze kan je gemakkelijk bevestigen op de buis en dient als een extra handvat. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor afdekdop slinger voor een 60 mm neuswiel. Super handig natuurlijk als je huidige afdekdop toe is aan vervanging. Hetzelfde geldt uiteraard voor een nieuwe slinger voor aan je neuswiel aanhanger 60 mm.

    

   Neuswiel Hapert aanhangwagen

   Een gerenomeerd merk aanhangwagen producent als Hapert gebruikt ook dito kwaliteit onderdelen. Een neuswiel is een essentieel onderdeel van de aanhanger en een Hapert aanhanger wordt vaak professioneel gebruikt met zwaar materieel. Wij adviseren wel een premium kwaliteit neuswiel voor de Hapert gebruiker. Dit is een model neuswiel welke van dikker staal is gemaakt en waarbij ook het wieltje zelf geschikt is voor een zwaardere belasting. Dit zijn neuswielen met een hoog draagvermogen van 500kg en een extra stevige bevestigingsplaat. Je vindt deze neuswielen in bovenstaand overzicht. Door het grote aantal montagegaten zijn ze allemaal geschikt voor de montage de Hapert aanhanger.

    

   Neuswiel Anssems Aanhanger

   Alle Anssems aanhangwagens hebben een vierkant neuswiel in plaats van een rond neuswiel. Dit is qua functionaliteit identiek maar heeft dus alleen een eigen unieke vormgeving. Deze kenmerkende vorm is een kenmerk voor de Anssems aanhanger en verkopen wij natuurlijk ook. De bevestiging plaat is geschikt voor de montage op de dissel.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking