Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Karel Sinagl - Maandag 5 November 2023

  Top 3 beste neuswielen voor tandemas aanhanger

  Een goed werkend 60mm neuswiel is van essentieel belang voor een veilige en moeiteloze werking met een tandemasser aanhanger. Wij  hebben een uitgebreid assortiment neuswielen die speciaal ontworpen zijn voor de tandemas aanhanger. Hieronder vind je de top 3 neuswielen die ze aanbieden, en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor jouw aanhanger.

   

  Check ons assortiment 60 mm neuswielen.

   

  1. Winterhoff Neuswiel 60 mm

  Een premium kwaliteit neuswiel welke al sinds jaar en dag door fabrikanten wordt gebruikt in de afmontage van nieuwe aanhangers. De kwaliteit van galvaniseren en schroefdraad is doorontwikkeld tot een state of the art neuswiel wat als voorbeeld geldt voor alle andere producenten. Het opklapmechanisme van dit Winterhoff neuswiel is soepel en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je het neuswiel snel en veilig kunt opbergen tijdens het rijden. Met een stevige bevestigingsbeugel met universele bevestigingsplaat past dit neuswiel naadloos op alle tandemasaanhangers.

   

  1. Al-Ko heavy duty neuswiel 60 mm

  Het Al-Ko Neuswiel staat bekend om het hoge draagvermogen van 500kg en is in zijn geheel extra zwaar uitgevoerd. Zowel het staal, het opklapbare wiel maar ook het draaimechanisme zijn extra solide uitgevoerd. Met zijn grotere diameter biedt het neuswiel een betere stabiliteit, zelfs op ruw terrein. Daarom ook veel gebruikt op zwaardere tandemassers die gemanoeuvreerd moeten worden. 

   

  1. Eigen import 60mm neuswiel

  Het zelf geïmporteerde neuswiel is gebaseerd op het originele winterhoff neuswiel en heeft dus ook vergelijkbare eigenschappen. Enkel het merk niet en een kleinere bevestigingsplaat met niet 12 maar 10 bevestigingsgaten. En last but nog least, ook voordeliger. Een goedkoper alternatief dat het A merk Winterhoff en daarmee ook een veel gekochte keuze. Ook automatisch opklapbaar en een bevestigingsplaat met 10 gaten. Hierdoor past deze ook moeiteloos op iedere tandemasaanhanger en is daarmee de meest betaalbare optie voor wie op zoek is naar een goed neuswiel voor een tandemasser aanhanger. 

  Het beste neuswiel voor jouw aanhanger

  Bij het kiezen van het perfecte neuswiel voor jouw toepassing is het essentieel om rekening te houden met het draagvermogen, mate van gebruik bij manoeuvreren en ook ervaringen uit het verleden;). Hiermee bedoelen we dat een eerder neuswiel “ te licht” is bevonden en je beter voor een zwaarder model kan kiezen. Deze top 3 neuswielen van Aanhangwagendirect zijn samengesteld door onze productspecialisten met inachtneming van reviews en verkoopaantallen.

  BLOG

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking