Knott oplooprem aanhanger

Knott oplooprem voor aanhangwagen
Lees meer
Sorteer op:

Complete Knott oploopremmen

Doordat wij als dealer grootschalig inkopen kunnen doen bij Knott kunnen wij direct uit voorraad tegen scherpe prijzen leveren vanuit Nederland. Knott onderdelen worden veel gebruikt in de af montage van aanhangwagens & trailers en is een van de meest betrouwbare merken.

Types

Aanhangwagendirect.nl levert verschillende Knott oploopremmen. Zo hebben wij de types: KF, KFL, KFG & KFGL. Deze worden het meeste gebruikt, dit zijn oploopremmen met driehoeksplaten. De KHA & KHD zijn in hoogte verstelbaar. Tot slot zijn er nog de Knott KRV types, deze zijn geschikt voor ronde of vierkante dissels.

Welke Knott oplooprem heb ik nodig?

Als het goed is de oplooprem van je aanhanger voorzien van een typeplaatje, zoals in de afbeelding hiernaast. Het merk staat bovenaan het typeplaatje, in dit geval Knott. Daaronder staat het typenummer dat is hiernaast KF20. Soms hebben types meerdere uitvoeringen, zo ook de oplooprem hiernaast. Dit is een uitvoering A. Het trekvermogen van deze oplooprem is 2000 kg, deze vind je rechts onderaan het typeplaatje. Houd er rekening mee dat het hierbij gaat om het totaal trekvermogen (inclusief lading).

Hoe vervang ik een Knott oplooprem?

In de onderstaande video kan je zien hoe een oplooprem gemonteerd dient te worden. Houdt er rekening mee dat niet alle oploopremmen dezelfde aansluitmaten hebben.