• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Spatborden / Spatschermen voor je aanhanger

Compleet assortiment Spatborden en spatschermen voor de aanhanger. Direct uit voorraad verkrijgbaar in metaal of kunststof voor actieprijzen. Voor 18:00 uur besteld = morgen in huis.
Lees meer

Vervang eenvoudig zelf de spatschermen/ spatborden van de aanhanger.

Één van de onderdelen die vaak stuk gaat door manoeuvreren of verkeerd belasten van de bakwagens zijn de spatborden. Gelukkig zijn ze wel makkelijk te vervangen!

 

spatbord tandem bakwagen aanhangerAlle spatborden zijn direct uit voorraad leverbaar!

Door ons ruime assortiment zit de juiste maat er bijna altijd bij. In ons assortiment spatborden vind je ze van kunststof, metaal en aluminium (traanplaat). Al onze spatborden zijn direct uit voorraad leverbaar, zijn scherp geprijsd en worden zorgvuldig verpakt.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust even contact met ons op.

Spatscherm van kunststofkunststof spatschermen spatbord scherm bord aanhangwagendirect.nl

Een spatbord van kunststof is lichtgewicht en is functioneel voldoende om opspattend vuil tegen te houden. Deze voldoen aan alle wettelijke richtlijnen maar zijn niet geschikt om er op te staan. Je kan de kunststof spatborden eenvoudig bevestigen met bouten of vastzetbeugels.

Spatbord van metaalmetalen spatbord aanhangwagendirect.nl tandem enkel

De metalen spatschermen zijn sterker dan kunststof en vallen door de metalen kleurstelling ook minder op bij een aanhanger. We raden altijd aan de spatschermen te vervangen door hetzelfde type als er origineel ook op zat. Let goed op de maataanduiding of het spatscherm voor een tandem as of enkele as is. Metalen spatschermen kan je het beste met de montagebeugels vastmaken.

Aluminium traanplaat spatschermenaluminium spatbord spatscherm aanhangwagendirect.nl traanplaat

Absoluut de meest sterke en toch lichtgewicht oplossing zijn de aluminium spatschermen. Sterk genoeg om er op te staan en niet zo maar beschadigd als er iets tegen aan komt. Wellicht wat duurder maar geeft de aanhanger een stoere uitstraling en ze zijn ontzettend duurzaam.

Tandem spatbordenkunststof tandem spatbord aanhangwagendirect.nl spatscherm

Tandem spatschermen zijn altijd geschikt voor tandem assen. Dus twee achter elkaar gelegen wielen die door een tandem spatscherm worden afgedekt. Deze zijn in kunststof of metaal verkrijgbaar.

Spatlappen voor spatborden

Wij bieden een tweetal spatlappen aan. Een flexibele spatlap dat 200x220 mm is en een stugge spatlap van 200x230 mm. Al onze spatlappen worden zonder reclame geleverd en zijn zwart.

kunststof spatbord aanhanger

Spatborden bevestigen

Verschillende spatborden dienen soms op verschillende manieren gemonteerd te worden. Hier vind je ons overzicht montagematerialen voor spatborden.

Kunststof spatborden zijn licht van gewicht en het maakt daardoor niet uit hoe je deze precies monteert. Voor metalen en aluminium spatborden geldt dat je deze het beste kan monteren met montagebeugelsdeze kunnen meer gewicht dragen dan bijvoorbeeld bouten.