Spatborden / Spatschermen voor je aanhanger

Beschik je over een aanhanger maar mist er nog een spatbord? Dan ben je bij Aanhangwagendirect aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een compleet assortiment met verschillende spatborden en spatschermen voor jouw aanhangwagen.
Lees meer

Het is belangrijk om de banden van de aanhangwagen goed te beschermen, zodat dit niet zo snel slijt. De spatborden zorgen er voor dat de banden dus een stuk langer meegaan. Benieuwd naar onze spatborden en spatschermen? Je vindt ze hier.

Het assortiment met spatborden

Ben je dus op zoek naar een nieuw spatbord of is je oude aan vervanging toe? Dan biedt ons assortiment jou genoeg mogelijkheden en zit de juiste maat er bijna altijd bij. Eén van de onderdelen die vaak stuk gaat door manoeuvreren of verkeerd belasten van de bakwagens zijn de spatborden voor aanhangwagens. Gelukkig zijn ze wel makkelijk te vervangen! In ons assortiment spatborden vind je spatborden van kunststof, metaal en aluminium (traanplaat). Al onze spatborden zijn direct uit voorraad leverbaar, zijn scherp geprijsd en worden zorgvuldig verpakt. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij leggen je ons assortiment hier aan je voor:

Spatscherm van kunststof

kunststof spatschermen spatbord scherm bord aanhangwagendirect.nl

Een spatbord van kunststof is lichtgewicht en is functioneel voldoende om opspattend vuil tegen te houden. Deze voldoen aan alle wettelijke richtlijnen maar zijn niet geschikt om er op te staan. Je kan de kunststof spatborden eenvoudig bevestigen met bouten of vastzetbeugels.

Spatbord van metaal

metalen spatbord aanhangwagendirect.nl tandem enkel

De metalen spatschermen voor een aanhanger zijn sterker dan kunststof en vallen door de metalen kleurstelling ook minder op bij een aanhanger. We raden altijd aan de spatschermen te vervangen door hetzelfde type als er origineel ook op zat. Let goed op de maataanduiding of het spatscherm voor een tandem as of enkele as is. Metalen spatschermen kan je het beste met de montagebeugels vastmaken.

Aluminium traanplaat spatschermen

aluminium spatbord spatscherm aanhangwagendirect.nl traanplaat

Absoluut de meest sterke en toch lichtgewicht oplossing zijn de aluminium spatschermen voor een aanhangwagen. Sterk genoeg om er op te staan en niet zomaar beschadigd als er iets tegen aan komt. Wellicht wat duurder maar geeft de aanhanger een stoere uitstraling en ze zijn ontzettend duurzaam.

Tandem spatborden

Tandem spatschermen zijn altijd geschikt voor tandem assen. Dus twee achter elkaar gelegen wielen die door een tandem spatscherm worden afgedekt. Deze zijn in kunststof of metaal verkrijgbaar.

Spatlappen voor spatborden

Wij bieden een tweetal spatlappen aan. Een flexibele spatlap dat 200x220 mm is en een stugge spatlap van 200x230 mm. Al onze spatlappen worden zonder reclame geleverd en zijn zwart.

Spatborden bevestigen

Wanneer je de aanhanger zelf ook nog moet aanschaffen, verwijzen wij je graag door naar ons uitgebreide assortiment met aanhangers. Wij hebben diverse soorten aanhangwagens en toebehoren. Staat de juiste aanhangwagen er niet tussen? Stel dan nu de juiste aanhanger samen, zodat je de meest geschikte aanhanger aanschaft voor jouw doeleinden.

Meer weten over onze spatborden?

kunststof tandem spatbord aanhangwagendirect.nl spatscherm

Heb je de spatborden voor de aanhanger bekeken? Als je naar de productpagina gaat vind je meer informatie per spatbord. Heb je vervolgens toch nog een vraag over onze spatborden en welke het meest geschikt is voor jouw aanhangwagen? Raadpleeg dan nu de klantenservice en kom in contact met onze specialisten. Heb je een spatbord voor jouw aanhangwagen besteld voor 18:00 uur? Dan ontvang je dit de volgende dag al in huis. Daarbij profiteer je van een gratis verzending wanneer je het minimale orderbedrag van €50,00 hebt bereikt in Nederland of €100,00 in België. Wacht niet te lang en bestel nu online jouw nieuwe spatbord.