Aanhanhanger verlichting assortiment

Aanhangwagen en caravan verlichting - ruim assortiment - goedkoopste van Europa - Hella - Radex - Aspock - losse lampen/kabels, complete sets en lichtbalken
Lees meer

Aanhangwagen en caravan verlichting - ruim assortiment - goedkoopste van Europa - Hella - Radex - Aspock - losse lampen/kabels, complete sets en lichtbalken

Altijd de juiste aanhanger verlichting direct uit voorraad leverbaar

Een groot assortiment verlichting voor de aanhangwagen hebben wij in ons magazijn liggen en versturen wij dagelijks door de Benelux. Uiteraard tegen scherpe prijzen en wij bieden een gratis retour service.

Complete verlichting set voor de aanhangwagen

Wil je nieuwe verlichting aansluiten zonder gedoe? Maak dan gebruik van onze complete verlichting set met de handige plug&play aansluit mogelijkheid. Uiteraard uitgevoerd met een 7 polige aansluiting of 13 polige stekker aansluiting. Hiermee kan je eenvoudig zelf de verlichting vervangen zonder zelf stekkers te hoeven aansluiten. Voor boottrailers hebben we een handige verlichting set met een magneet. Verlichting sets bieden wij natuurlijk ook aan als LED variant.

Handige verlichtingsbalk

Eenvoudig een complete lichtbalk monteren zonder lossen draden of lampen monteren? Dan is een verlichtingsbalk ideaal. Makkelijk met twee bouten of tie-rips aan de aanhanger te bevestigen en met de hoofdkabel aan het trekkende voertuig aan te sluiten.

Deze balken worden veel gebruikt op boottrailers. Je kan eenvoudig en snel de balk verwijderen wanneer je de boot te water wil laten.

LED verlichting

Steeds populairder vanwege design en gebruiksgemak. Een breed assortiment LED verlichting is direct uit voorraad leverbaar. Geen gedoe meer met het verwisselen van losse lampjes en een strak ontwerp. Vaak met losse draden maar ook met handige plug&play oplossing. De led verlichting is ook in ronde uitvoering verkrijgbaar.

Aanhanger achterlichten

Per ongeluk tegen een paaltje aangereden? Dat gebeurt iedereen een keer. Vervang dan eenvoudig het achterlicht met een identieke uitvoering en monteer dan gelijk een beschermrek.

Alle lampen zijn direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Wel zo makkelijk!

Hoe sluit ik nieuwe aanhanger lampen aan?

aanhanger verlichting aansluiten en controlerenZelf makkelijk een stekker of stekkerdoos monteren? Gebruik daarvoor onze aansluitschema's. Voor zowel de 7 polige stekker als de 13 polige stekker. Weet je niet zeker wat je nodig hebt of hoe je het aansluit? Neem dan gerust contact met ons op.