Aanhanger verlichting

Aanhangwagen en caravan verlichting - ruim assortiment - goedkoopste van Europa - Hella - Radex - Aspock - losse lampen/kabels, complete sets en lichtbalken
Lees meer

Alle aanhanger verlichting direct uit voorraad leverbaar

Een groot assortiment verlichting voor de aanhangwagen hebben wij in ons magazijn liggen en versturen wij dagelijks door de Benelux. Uiteraard tegen scherpe prijzen en wij bieden een gratis retour service.

Welke Aanhanger Verlichting moet ik kopen?

Wij verkopen alle soorten verlichting voor uw aanhangwagen. U wilt natuurlijk dat dit goed op orde is. Niet alleen voor uzelf maar ook voor de zichtbaarheid en veiligheid van andere verkeersdeelnemers. Het is dus van belang dat alle aanwezige aanhanger verlichting het dus ook doet. Iedereen kent het wel: bij het achteruit steken net even tegen een paaltje aangereden en het lampenkapje van het achterlicht van de aanhanger is kapot.

Productgroepen aanhanger verlichting

In de shop bieden wij merkverlichting aan van de marktleider in Europa; Aspöck maar ook van Radex, Hella en eigen import lampen. Onder onze meest verkochte artikelen bevinden zich de door ons zelf samengestelde aanhangwagen verlichtingssets. Deze sets blinken uit in eenvoud door het plug&play principe of door handige budget doe-het-zelf sets.

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met achteruitrijden net even het achterlicht aantikt? Dan is het toch makkelijk dat je deze zelf eenvoudig kan vervangen. Vaak is een complete verlichting unit bijna net zo duur als alleen het glaasje. Zo vervang je het geheel weer net zo makkelijk! Onze Aspock Multipoint verlichting wordt door alle gerenommeerde aanhangwagen producenten als bijvoorbeeld Saris, Hapert, Anssems en Eduard gebruikt.

Complete verlichting set voor de aanhangwagen

Wil je nieuwe verlichting aansluiten zonder gedoe? Maak dan gebruik van onze complete verlichting set met de handige plug&play aansluit mogelijkheid. Uiteraard uitgevoerd met een 7 polige aansluiting of 13 polige stekker aansluiting. Hiermee kan je eenvoudig zelf de verlichting vervangen zonder zelf stekkers te hoeven aansluiten. Voor boottrailers hebben we een handige verlichting set met een magneet. Verlichting sets bieden wij natuurlijk ook aan als LED variant.

Handige verlichtingsbalk voor de boottrailer

Eenvoudig een complete lichtbalk monteren zonder lossen draden of lampen monteren? Dan is een verlichtingsbalk ideaal. Makkelijk met twee bouten of tie-rips aan de aanhanger te bevestigen en met de hoofdkabel aan het trekkende voertuig aan te sluiten.

Voor boottrailers en kleine aanhangers waar je snel goed werkende verlichting op wilt monteren zijn lichtbalken een uitkomst. De lampen zijn reeds gemonteerd op een kunststof of aluminium balk en is voorzien van een stekker met hoofdkabel zodat deze eenvoudig kan worden ingeprikt. Hier is geen technische kennis voor nodig! Al onze lichtbalken zijn direct uit voorraad leverbaar.

LED verlichting voor de aanhanger

Steeds populairder vanwege design en gebruiksgemak. Een breed assortiment LED verlichting is direct uit voorraad leverbaar. Geen gedoe meer met het verwisselen van losse lampjes en een strak ontwerp. Vaak met losse draden maar ook met handige Plug&Play oplossing. De led verlichting is ook in ronde uitvoering verkrijgbaar.

Aanhanger achterlichten

Per ongeluk tegen een paaltje aangereden? Dat gebeurt iedereen een keer. Vervang dan eenvoudig het achterlicht met een identieke uitvoering en monteer dan gelijk een beschermrek.

Alle lampen zijn direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Wel zo makkelijk!

Breedtelichten aanhanger

Naast de reflectoren die altijd verplicht zijn op de aanhanger zijn in sommige gevallen breedtelichten ook verplicht. Wanneer de aanhanger breder is dan 2.10 mtr moet de aanhanger zijn uitgerust met breedte lichten aan de voorzijde en achterzijde. Vaak is het niet verplicht maar wil de aanhanger eigenaar graag markeringslichten voor extra zichtbaarheid en handige hulpmiddelen voor navigatie. Wij voeren breedtelampen van verschillende fabrikanten en ook in LED.

Hoe sluit ik nieuwe aanhanger lampen aan?

aanhanger verlichting aansluiten en controlerenZelf makkelijk een stekker of stekkerdoos monteren? Gebruik daarvoor onze aansluitschema's. Voor zowel de 7 polige stekker als de 13 polige stekker. Weet je niet zeker wat je nodig hebt of hoe je het aansluit? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkt de aanhanger verlichting niet?

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken waarom de verlichting van de aanhangwagen niet functioneert. Veel voorkomende oorzaken waarom lampjes op de caravan/aanhanger het niet doen zijn:

  • Door inwerking van vocht en vuil kunnen de uiteinden van bedrading en polen corroderen en slecht of geen contact maken. Dan moeten de contactpunten grondig worden gereinigd door licht op te schuren of contactspray te gebruiken.
  • Het kan ook zijn dat het lampje van de verlichting zelf stuk is. Maak er een gewoonte van om regelmatig de verbinding met een spanningzoeker te controleren. Meestal is de conclusie dat de stekker kapot is en niet het lampje.
  • Kapotte stekker. Wanneer de stekker vervangen dient te worden is het van belang om het aansluitschema van de 7 of 13 polige stekker op te volgen om mogelijke storingen te voorkomen.