• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   LED achterlichten

   Losse LED lampen voor aanhangwagens - aanhangwagen verlichting - PLUG&PLAY lampen en lampen met losse draad aansluiting - ook dynamisch - Aspock, AWD en Fristom Toon meer

   Merken

   Storingsvrije LED verlichting

   Prijs

   -
   54 Producten
   Fristom FT-230 LED dynamisch achterlicht links

   Deliverytime

   LED achterlicht links 228x106x55 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht rechts 228x106x55 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht links - 100x100x35 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht rechts - 100x100x35 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht links - 244x149x48 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht rechts - 244x149x48 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht links - 244x149x48 mm

   Deliverytime

   LED achterlicht rechts - 244x149x48 mm

   Deliverytime

   Led achterlicht aanhanger - aanhangwagen verlichting - PLUG&PLAY lampen en lampen met losse draad aansluiting - ook dynamisch - Aspock, AWD en Fristom

   LED achterlicht aanhanger

   Ledverlichting wordt tegenwoordig steeds populairder. Het voordeel van ledverlichting ten opzichte van traditionele lichtbronnen is dat ze meer branduren hebben. De levensduur is namelijk wel 30 keer langer. Ook is het een voordeel dat het een massief product is hierdoor springt de verlichting niet snel kapot. Ook is het bekend dat ledverlichting minder warm wordt. Ook is het handig dat ledverlichting geschikt is voor verschillende voltages, dit heet ook wel Multivolt. Het Led achterlicht aanhanger is ook milieubewust en veel helderder dan traditionele verlichting. Wij bieden voor het LED achterlicht aanhanger verschillende vormen aan, namelijk in PLUG&PLAY vorm of in lampen met losse draad aansluiting. Wat wij onlangs hebben toegevoegd aan ons assortiment zijn de dynamische achterlichten. Omdat je steeds vaker auto’s tegenkomt met dynamische achterlichten hebben wij deze LED verlichting nu ook voor de aanhanger. Dynamische achterlichten hebben een bewegende richtingaanwijzer. De LED lampjes bewegen opeenvolgend een kant op waardoor er duidelijker richting aangegeven wordt.

   Niet alleen voor je eigen veiligheid is het belangrijk dat je goed werkende achterlichten hebt. Maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers is dit noodzakelijk. De boetes voor het rijden met kapotte achterlichten kunnen erg hoog op lopen. 

    

   Wat moet je doen bij knipperende lampen en CANBUS storingen bij LED verlichting?

   Door onze handige PLUG&PLAY sets die wij aanbieden is het zelf installeren van het LED achterlicht aanhanger op de aanhangwagen voor iedereen mogelijk. Eigenlijk kun je op alle auto’s, die uitgerust zijn met een 7-polige stekker aansluiting, iedere soort LED achterlicht aanhanger aansluiten. Je kan eenvoudig zelf de hoofdkabel inprikken in de connectors van de achterlichten en alle functies worden direct ondersteund. Maar wat doe je bij storingen? Het LED achterlicht aanhanger verbruikt dus aanzienlijk minder stroom dan de reguliere verlichting met buislampjes. Hierdoor komt het wel eens voor dat de boordcomputer van de LED verlichting niet herkent en daarom melding maakt van een niet werkende verlichting. Dit noemen we ook wel CANBUS storingen. Wat kun je hier nou tegen doen?

   • Losse weerstanden monteren

   Je kan losse weerstanden monteren op de massa draad en op iedere functie die een storing aangeeft. Je moet dit dus wel zelf met losse draden aansluiten. Dit is een ideale oplossing met een genoeg technische achtergrond.

   • Een Controlbox installeren

   Eenvoudiger is een Controlbox installeren. Dit is een kant en klare oplossing met stekker en stekkerdoos aansluiting.

   • LED achterlicht aanhanger met ingebouwde weerstanden monteren

   Tegenwoordig is er ook een LED achterlicht aanhanger op de markt die in de units zelf een Smartbox heeft verwerkt en die hierdoor storingen met de CANBUS voorkomt. Zo weet je zeker dat wanneer je met een trekkend voertuig gaat rijden er geen storingen kunnen optreden.

    

   Wat is de oorzaak van de storing met LED units?

   De CANBUS geeft storingen door wanneer de verlichting niet zou werken. Dit is ingericht op het gebruik van buislampjes zoals we deze kennen in reguliere verlichting. Deze functies bij elkaar verbruiken dan aanzienlijk meer stroom dan LED componenten. Dit heeft als gevolg dat de boordcomputer denkt dat er sprake is van een storing en hier dus melding van maakt. Deze weerstandmeting die automatisch wordt aangegeven kan er dan voor zorgen dat bepaald functies of alle functies niet meer werken.

   Vragen over LED achterlicht aanhanger? Je kan voor deze vragen altijd terecht bij onze klantenservice!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking