• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Achterlichten voor de aanhanger en beschermrekken

Aanhangerlicht stuk gereden of gewoon aan vervanging toe. Hier vind je het complete assortiment achterlichten op merk gesorteerd. Kijk dus op de lamp zelf welk merk er op gemonteerd zit.
Lees meer

Vervang eenvoudig zelf het achterlicht van je aanhanger

Iedereen overkomt het wel eens. Achteruit rijden en dan toch tegen een paaltje aanrijden. Speciaal daarvoor verkopen wij losse glaasjes van de meest gebruikte achterlichten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf de hele unit wilt vervangen. Deze hebben wij van verschillende merken direct uit voorraad leverbaar.

Aspöck aanhanger Achterlichten

Door de meeste toonaangevende aanhanger fabrikanten gebruikt in de afmontage. Simpelweg omdat het makkelijk te monteren is en qua vochtbestendigheid de beste is in de markt verkrijgbaar.

Een handig overzicht van alle soorten en merken achterlichten en kentekenverlichting voor de aanhangwagen. Ben je ergens tegen aan gereden of zijn de aansluitingen gecorrodeerd? Vervang het achterlicht door hetzelfde type Makkelijk zelf te doen. En als je dan toch bezig bent monteer dan ook een handig achterlicht beschermrek om het beschadigen van de units te voorkomen.