Achterlichten voor de aanhanger en beschermrekken

Snel en eenvoudig het achterlicht van de aanhanger vervangen? Hier vind je het complete assortiment achterlichten op merk gesorteerd. Allemaal direct uit voorraad leverbaar.
Lees meer

Vervang eenvoudig zelf het achterlicht van je aanhanger

Iedereen overkomt het wel eens. Achteruit rijden en dan toch tegen een paaltje aanrijden. Speciaal daarvoor verkopen wij losse glaasjes van de meest gebruikte achterlichten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf de hele unit wilt vervangen. Deze hebben wij van verschillende merken direct uit voorraad leverbaar.

Aspöck aanhanger Achterlichten

Sinds 1977 actief in aanhanger verlichting en door de jaren heen marktleider geworden en toonaangevende leverancier voor de meeste aanhanger merken. Aspock achterlichten worden door veel aanhanger fabrikanten gebruikt in de afmontage. Simpelweg omdat het makkelijk te monteren is en qua vochtbestendigheid de beste is in de markt verkrijgbaar.

multipoint 1 achterlichtmultipoint 2 achterlichtmultipoint 3 achterlichtHet Multipoint 1 achterlicht is al sinds 1996 in gebruik en wordt nog steeds door fabrikanten gebruikt in de afmontage. Het was het eerste achterlicht wat je ook met een connector aansluiting kon aansluiten. Het mulitpoint 1 achterlicht van aspock kenmerkt zich door de rechte hoeken. Model Multipoint 2 en ook Multipoint 3 zie je meer rondere hoeken. Je kan dus aan de hand van de vorm van het achterlicht weten welk type je hebt. Het staat ook op het glas vermeld en anders ook op de achterzijde van de unit. Je kan makkelijk de unit vervangen doordat deze lampen een connector aansluiting hebben. Dit is een plug & play systeem wat je dus makkelijk zelf kan vervangen.

verlichtingsset aspock multipoint Je kan er ook voor kiezen gelijk een hele set te vervangen. Zo heb je een nieuwe hoofdkabel met gelijk 2 nieuwe units. Geen losse draden maar plug& play aansluiten.

 

RADEX verlichting

Sinds 1986 produceert Radex verlichting in Italië.

Extra kentekenverlichting voor de aanhangwagen nodig? Ben je ergens tegen aan gereden of zijn de aansluitingen gecorrodeerd? Vervang het achterlicht door hetzelfde type Makkelijk zelf te doen. En als je dan toch bezig bent monteer dan ook een handig achterlicht beschermrek om het beschadigen van de units te voorkomen.