Led Achterlichten voor de Aanhangwagen

Assortiment design LED achterlichten, nooit meer lampen vervangen!
Lees meer
Sorteren op:

Led achterlichten aanhanger kopen

Zijn de huidige lampen op jouw aanhanger toe aan vervanging? Of ben je van plan om binnenkort je achterlichten uit te rusten met een aanhanger achterlicht led? Aanhanger achterlichten led zijn niet alleen modern en strak, maar dienen ook nog eens als extra goede beveiliging voor op je aanhangwagen. Door het heldere en scherpe licht ben je goed zichtbaar op de weg, ook in slechte weersomstandigheden. Daarnaast gaan led achterlichten aanhanger ook een stuk langer mee dan gewone lampen. Led achterlichten aanhanger zijn een goede en duurzame investering, waar je jaren optimaal van kan genieten. Wij hebben een ruim assortiment led achterlichten aanhanger. Wil je een praktische aanhanger achterlicht led? Dan is bijvoorbeeld een verzonken chromen led achterlicht een mooie optie. Deze steekt bijvoorbeeld niet uit. Zoek je led achterlichten aanhanger 12v? Overweeg dan de Fristom FT-120 of led achterlicht rond met 3 functies – 140x80 met een dynamisch knipperlicht. Heb je vragen over ons assortiment led achterlichten? Of wil je liever advies welke led achterlichten de beste optie zijn voor jou? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder met een vrijblijvend advies. Liever je gloednieuwe led lampen afhalen? Kom dan gerust langs bij onze vestiging in Heerenveen.

De voordelen van aanhanger achterlichten led:

  • - Veel meer lichtopbrengst tegen minder energie (energiezuinig)
  • - Het bespaart je geld doordat led achterlichten aanhanger meer branduren hebben
  • - Helder en scherp licht
  • - Jouw aanhangwagen of caravan valt veel meer op, ook tijdens regen of mist
  • - Aanhanger achterlichten led gaan niet stuk door trillingen
  • - Een led achterlicht voor op de aanhanger wordt niet warm

 

Led achterlichten aanhanger met ingebouwde weerstanden

led achterlichten aanhanger staan er om bekend dat ze energiezuinig zijn en daarom ook langer meegaan. Hierdoor kunnen er zich soms ook storingen voor doen. De boordcomputer van jouw auto kan bijvoorbeeld aangeven dat die de achterlichten niet herkent. Dit betekent dat de auto de computer te weinig energie binnen krijgt. Om dit te verhelpen kan je losse weerstanden op de massa monteren. Je dient 2 weerstanden te gebruiken per niet werkende functie. Het is helaas niet van tevoren te zeggen of er zich storingen gaan voordoen. Dit kan namelijk merk en type verschillend zijn.

Tip: Wanneer je niet zo technisch onderlegt bent om zelf weerstanden in je led achterlichten aanhanger te monteren, kan je beter led achterlichten met ingebouwde weerstanden overwegen. Hierin zitten namelijk al weerstanden gemonteerd.

 

Dynamisch led achterlichten aanhanger

Ben jij in het bezit van een moderne Audi of VW, maar stoor jij je eraan dat de achterlichten op jouw aanhanger niet mooi aansluiten bij de hippe dynamische lichten? Gelukkig zijn er nu ook dynamische led achterlichten aanhanger. Dit is een nieuwe ontwikkeling in de aanhangwagen led verlichting. Hierbij maakt het knipperlicht van de aanhangwagen een vloeiende dynamische beweging in de gewenste rijrichting. De dynamisch led achterlichten aanhanger 12v in ons assortiment zijn voorzien van een Aspock aansluiting en kunnen met hoofdkabels van Aspock worden aangesloten. Kortom, een ideale oplossing wanneer je de aanhanger een passende moderne look wilt geven.