Complete set aanhangwagen verlichting

Een handige complete verlichtingset voor uw aanhanger. Combi deals voor super handige Plug&play verlichtingssets of supervoordelige doe het zelf sets. Maak eerste een keuze uit de aansluiting van de auto. Of deze een 7 of 13 polige aansluiting heeft.
Lees meer

Een complete verlichtingset voor uw aanhanger. Wel zo makkelijk!

complete verlichtingsset aanhangerJe verlichting is stuk en je hebt geen zin om met losse draden te gaan knutselen. Dan biedt een complete verlichtingsset uitkomst. Dit werkt plug&play met connectoren. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste achterlichten met bijpassende hoofdkabels in verschillende lengtes. Keuze uit de premium merken Radex en Aspock zorgen voor jarenlang gebruiksgemak.

Aanhanger verlichtingset met 13 polige auto aansluiting

Alle nieuwe auto's zijn uitgerust met een 13 polige stekkerdoos aan de auto. Hiervoor hebben we een verlichtingsset van zowel Aspock als Radex met een 13 polige stekker aansluiting. Er zijn trouwens in de verlichtingsset altijd maar 8 polen omdat deze functies door de auto worden ondersteund. Je hebt dus als extra functie nog een achteruitrijlicht. Wil je gebruik maken van een continue stroom oplossing moet ook het trekkende voertuig worden aangepast.

Aanhanger verlichtingset met 7 polige stekker aansluiting

Veel auto's zijn nog steeds uitgerust met een 7 polige stekkerdoos aansluiting. Deze hebben dan niet de functie van een achteruitrijlicht welke wel op de 13 polige aansluiting aanwezig is.

Alle essentiële en wettelijke functies worden door deze set ondersteund. Door de plug&play montage is er verder geen technische kennis van aansluitschema's nodig en ben je zomaar weer veilig onderweg met de aanhanger!

Eenvoudig te monteren verlichtingsset voor de aanhanger

De meeste van onze verlichtingsets maken gebruik van connectoren, hiermee sluit je eenvoudig de verlichting aan zonder dat daar gereedschap of technische kennis voor nodig is. Bekijk de onderstaande video om zelf te zien hoe eenvoudig het is.