Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Complete aanhangwagen verlichtingsets

  Complete verlichtingsets voor aanhangers - ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar - 7-polig en 13-polig - razendsnelle levering door de gehele Benelux Toon meer

  Merken

  Lengte

  Storingsvrije LED verlichting

  Prijs

  -
  68 Producten
  49,95
  Radex 5001 - 5 meter - 13 polig

  Deliverytime

  49,95
  Bekijken
  Radex 5001 - 5 meter - 7 polig

  Deliverytime

  99,95
  Draadloze LED verlichtingsset met magneten - 7 polig

  Deliverytime

  99,95
  Bekijken
  Aspock Multipoint 3 - 5,5 meter - 13 polig

  Deliverytime

  Led set - 4 meter - 13 polig

  Led set - 4 meter - 13 polig

  Plug & Play - inclusief achteruitrijverlichting

  Deliverytime

  Aspock Minipoint - 4 meter - 7 polig

  Deliverytime

  Led set - 5,5 meter - 13 polig

  Deliverytime

  Aspock Midipoint 2 - 5,5 meter - 13 polig

  Deliverytime

  Led set - 4,5 meter - 13 polig aftakkingen

  Deliverytime

  Aspock Minipoint - 5 meter - 7 polig

  Deliverytime

  Led set - 5 meter - 13 polig

  Led set - 5 meter - 13 polig

  Plug & Play - inclusief achteruitrijverlichting

  Deliverytime

  Aanhanger verlichting set

  Ons aanbod complete verlichtingssets voor de aanhanger is zeer uitgebreid. Hierdoor is er altijd een kwalitatieve verlichting set welke op je aanhanger past en voldoet aan je verwachtingen. Allereerst is er de keuze tussen een verlichting set met 7 polige aansluiting of met een 13 polige Jaeger aansluiting. Is de verlichting van je aanhanger stuk of aan vervanging toe en heb je geen zin om met losse draden te gaan knutselen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Gelukkig hebben wij een ruim assortiment complete aanhanger verlichting sets direct uit voorraad leverbaar.

  Onze aanhanger verlichting sets zijn volledig PLUG&PLAY, dus geen gedoe met losse draden en/of gereedschap. Het aansluiten van onze aanhangwagen verlichting sets is net zo eenvoudig als een stekker in het stopcontact steken. Alle functies zijn al in de lampunits en hoofdkabel zo aangesloten dat het inprikken van de stekker alles is wat je nog moet doen. Je steekt de 7 of 13 polige stekker in de auto en alle verlichting werkt gelijk naar behoren. Ons complete assortiment verlichting voor de aanhanger is direct uit vooraad leverbaar.

  Met onze kennis en ervaring hebben de sets zo samengesteld dat dit de beste combinaties zijn voor dagelijks gebruik. De sets bestaan uit hoogwaardige premium lampen van o.a. Aspock en Radex dus een lange levensduur gegarandeerd.

  Wettelijk verplichte aanhanger verlichting functies

  • Achterlicht
  • Remlicht
  • Richtingaanwijzer
  • Kentekenverlichting

   

  Aanhanger verlichting set 7 polig

  Veel auto’s zijn nog voorzien van 7 polige stekkerdozen, dit was tot een aantal jaren geleden de standaard. 7 polige aansluitingen hebben één functie minder dan 13 polige aansluitingen; achteruitrijverlichting. Uiteraard zijn ook onze 7 polige aanhanger verlichting sets voorzien van alle wettelijk verplichte functies.

   

  Aanhanger verlichting set 13 polig

  Alle auto’s die tegenwoordig geproduceerd worden zijn standaard voorzien van een 13 polige aansluiting. Wij hebben speciale verlichting sets voor auto’s met een 13 polige aansluiting.

  13 polige aansluitingen zijn normaal gesproken voorzien van 8 aderen (draden). Dit betekend dat ze 1 draad meer hebben dan 7 polige stekkerdozen. Deze achtste pool wordt gebruikt voor achteruitrijverlichting.

  Waar zijn dan die andere 5 aderen dan voor? Deze kunnen worden gebruikt voor extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld constante stroom. Houd er rekening mee dat dan in veel gevallen het trekkend voertuig aangepast moet worden.

   

  Eenvoudig te monteren verlichtingsset voor de aanhanger

  De meeste van onze verlichtingsets maken gebruik van connectoren, hiermee sluit je eenvoudig de aanhanger verlichting set aan zonder dat daar gereedschap of technische kennis voor nodig is. Bekijk de onderstaande video om zelf te zien hoe eenvoudig zelf onze PLUG&PLAY aanhanger verlichtingsets installeert.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking