• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Complete 13 polige verlichtingset PLUG&PLAY

   Complete aanhanger verlichtingsset 13 polig. Selecteer in het filter de benodigde lengte van de hoofdkabel en krijg gelijk de geadviseerde verlichting set die voor je geschikt is. Toon meer

   Merken

   Lengte

   Storingsvrije LED verlichting

   Prijs

   -
   20 Producten
   LED verlichtingsset - 7 meter - 13 polig

   Deliverytime

   Aspock Multiled 4 - LED verlichtingsset - 13 polig

   Deliverytime

   109,95
   Bekijken
   Aspock Multipoint 3 verlichtingsset - 13 polig

   Deliverytime

   Fristom FT- 270 LED verlichtingsset - 13 polig - canbus

   Deliverytime

   114,00
   Bekijken
   Fristom LED set - 13 polig - canbus - inclusief markering

   Deliverytime

   134,00
   Bekijken
   Lucidity LED verlichtingsset - 13 polig - canbus

   Deliverytime

   174,95
   Bekijken
   LED verlichtingsset klein - 13 polig

   LED verlichtingsset klein - 13 polig

   Diverse lengtes hoofdkabels - kies hieronder je ...

   Deliverytime

   Led verlichtingsset- 13 polig

   Led verlichtingsset- 13 polig

   Diverse lengtes hoofdkabels - kies hieronder je ...

   Deliverytime

   Led set - 13 polig - inclusief markeringsverlichting

   Deliverytime

   102,95
   Bekijken
   Fristom FT-230 LED verlichtingsset - 13 polig - dynamisch

   Deliverytime

   143,95
   Bekijken
   Fristom FT-230 LED verlichtingsset - 13P - incl. markering

   Deliverytime

   181,95
   Bekijken
   Aspock Midipoint 2 verlichtingsset - 13 polig

   Deliverytime

   Aspock Midipoint 2 - 13 polig- incl. markeringsverlichting

   Deliverytime

   Aspock Multipoint 5 verlichtingsset - 13 polig

   Deliverytime

   Multipoint 5 - 13 polig - inclusief markeringsverlichting

   Deliverytime

   Complete 13 polige aanhanger verlichting set 

   Ben je op zoek naar een complete 13 polige aanhanger verlichtingsset waarmee je direct aan de slag kan gaan? Kies hier uit onze selectie complete verlichtingssets bestaande uit twee achterlichten en een hoofdkabel met 13 polige aansluiting.  Alle lichtsets zijn direct uit voorraad leverbaar en als setprijs extra voordelig! Daarnaast beschikken wij over connectoren van Aspock en Radex. Aspock verlichting wordt in de meeste gevallen geleverd met Aspock connectoren. De gele hoort bij de linker lamp & en de groene bij de rechter. Radex verlichting wordt in de meeste gevallen geleverd met Radex connectoren. De rode connector hoort bij de linker lamp & de groene bij de rechter.

   Let op, een Aspock hoofdkabel past alleen op Aspock lampen en een Radex hoofdkabel alleen op Radex lampen!

    

   Voordelige complete aanhanger verlichtingsset 13 polig Jaeger aansluiting

   Alle moderne auto's zijn tegenwoordig uitgerust met een 13 polige Jaeger aansluiting. Ook al bevat deze vaak maar 8 functies en pennen gebruiken we toch de uitdrukking 13 polige aansluiting. Deze van oorsprong Duitse stekker aansluiting is bij veel auto’s en caravans nu de nieuwe standaard geworden en de opvolger van de 7 polige aansluiting waar we ook complete verlichtingssets voor verkopen. Ben een 13 polige aansluiting zijn de pennetjes dunner dan bij een 7 polige stekker en draai je de stekker een kwartslag waardoor de stekker goed vast zit. Wil je de verlichting van de aanhanger vervangen maar niet zelf losse draden hoeven aansluiten? Dan is een complete aanhanger verlichtingsset 13 polig aansluiting de oplossing. We hebben verschillende productbundels samengesteld die extra voordelig zijn geprijsd.

    

   LED aanhanger verlichtingsset 13 polig

   Onze assortiment achterlichten hebben het kwaliteitsassessment op duurzaamheid doorstaan en zijn bestemd voor langdurig gebruik. Een groot voordeel van LED aanhanger verlichting 13 polig is de branduur van de lampen. Dit is dan ook, naast het mooie strakke design, de reden dat veel mensen overstappen naar LED verlichting. Onze selectie LED achterlichten variëren van Lucidity lampen die compleet compatible zijn met Multipoint lampen of Fristom lampen. Beidde zijn ze plug & play!

   De voordelen van een LED aanhanger verlichtingsset 13 polig:

   • Veel lichtopbrengst
   • Meer branduren dan gloeilampen
   • LED verlichting wordt niet snel warm
   • Helder licht tijdens regenbuien
   • LED verlichting gaat niet snel stuk door trillingen
   • Contactpunten in de LED lampen oxideren niet

    

   LED aanhanger verlichtingsset 13 polig met Canbus module

   LED verlichting kan soms storingen veroorzaken doordaad deze minder stroom nemen. De boordcomputer van de auto kan dan bijvoorbeeld de verlichting niet herkennen en maakt een melding(en). Dit soort storingen wordt ook wel CANBUS storingen genoemd. Dit kan voorkomen bij moderne auto’s met een 13 polige aansluiting, maar is niet altijd op voorhand te zeggen. Dit kan namelijk merk en type verschillend zijn. Als oplossing hiervoor verkopen wij ook complete aanhanger verlichtingsset 13 polig met ingebouwde weerstanden. Zo ben je er zeker van dat je met welk trekkend voertuig je ook gaat rijden er zich geen storingen voordoen. Je kan 

   De voordelen van een LED aanhanger verlichtingsset 13 polig met Canbus module:

   • Geen extra weerstanden of controlbox nodig
   • Bevat alle functies van een 13 polige aansluiting
   • Voorzien van een ingebouwde SMART device welke storingen voorkomt

    

   Dynamische LED aanhanger verlichtingsset 13 polig

   Wil je wel zo’n makkelijke plug & play aanhanger verlichtingsset 13 polig, maar zoek je 1 die past bij een hippe dynamische auto verlichting? Dan is een Dynamische LED verlichtingsset 13 polig ideaal voor jou. De auto wereld staat namelijk niet stil en heeft onlangs dynamische verlichting op de markt uitgebracht. Hierbij maakt het knipperlicht van een auto een oogstrelende dynamische beweging in de gewenste rijrichting. Dit is nu ook mogelijk voor de achterlichten van aanhangwagens. Dynamische LED verlichting is niet alleen futuristisch in de zin van dat het er mooi uit ziet, maar het is ook nog eens milieuvriendelijk. Deze Dynamische LED aanhanger verlichtingsset 13 polig werkt met elke hoofdkabel van Aspock en is verkrijgbaar in zowel 7 als 13 polige stekker aansluiting. Daarnaast bevat het rechter achterlicht van Fristom over een achteruitlicht. Deze werkt echter alleen met een 13 polige aansluiting.

    

   Draadloze LED aanhanger verlichtingsset 13 polig

   Wil je liever helemaal geen gedoe met kabels en dergelijke? Dan bied een draadloze LED aanhanger verlichtingsset 13 polig uitkomst. Deze sets worden vaak gebruikt voor op boottrailers en landbouwvoertuigen. De draadloze afstand is 30 meter. Wanneer je bijvoorbeeld een boottrailer het water inrijdt is het super handig dat je snel de verlichting kan verwijderen om schade te voorkomen. Aan de lampen zijn sterke magneten bevestigd en bevatten batterijen die 10 uren meegaan. Daarnaast zijn de batterijen van deze draadloze LED aanhanger verlichting 13 polig in maar liefst 2 uren weer volledig opgeladen. Bij de set is ook een oplader voor de auto inbegrepen.

   Eenvoudig te monteren verlichtingsset voor de aanhanger

   De meeste van onze verlichtingsets maken gebruik van connectoren, hiermee sluit je eenvoudig de aanhanger verlichting set aan zonder dat daar gereedschap of technische kennis voor nodig is. Bekijk de onderstaande video om zelf te zien hoe eenvoudig zelf onze PLUG&PLAY aanhanger verlichtingsets installeert. Al onze aanhanger verlichting is direct uit voorraad leverbaar.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking