Een aanhanger in termijnen betalen, Wel zo makkelijk!

Een aanhanger in termijnen betalen, Wel zo makkelijk!

Voor vele bedrijfsmiddelen zoals auto's, machines en bedrijfsinrichting is huur of Financial lease vaak gebruikelijk. Waarom dan niet voor aanhangwagens? Je hoeft geen investering te doen en je betaalt maandelijks een vast termijnbedrag waarmee je na een afgesproken periode eigenaar wordt van de aanhanger.

Een aanhanger leasen, wel zo makkelijk!

Een aanhanger heb je nodig om zo efficiënt mogelijk je werk te kunnen doen. Hoe makkelijk is het dan dat je geen eenmalige investering hoeft te doen en wel fiscaal voordeel hebt van de investering?

Hoe werkt leasing van een aanhangwagen?

Wij verzorgen de gehele administratieve aanpak rondom de financial lease aanvraag. Dit betekent dat u voor een afgesproken periode van 48 of 60 maanden een vast bedrag per maand betaald en na de looptijd definitief eigenaar wordt van de aanhanger. Er is geen aanbetaling nodig en is binnen 24 uur geregeld. De totale investering kunt u wel opgeven in uw aangifte voor de belasting als een investering en daardoor in veel gevallen aanspraak maken op de investeringsaftrek! ( Dit kunt u bij uw accountant of boekhouder exact navragen)

Financial lease in het kort:

 • Vast termijnbedrag
 • Na looptijd eigenaar van de aanhanger
 • 100% financiering van de aankoopsom ( exclusief de BTW)
 • Binnen 24 uur geregeld
 • Vaak fiscaal voordeel door investeringsaftrek
 • Particulier vanaf € 250,- tot € 3500,-
 • Zakelijk leasen vanaf € 2500,-

Particulier of zakelijk leasen?

Het maakt voor de aanvraag niet uit of u de aanhanger zakelijk of particulier gaat gebruiken. Particuliere aanvragen zijn mogelijk vanaf € 250,- tot € 3500,- en zakelijk vanaf € 2500,-. Er mag geen sprake zijn van een negatieve BKR registratie welke wordt getoetst bij de aanvraag. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een looptijd van 60 maanden. Het staat vrij om wel een aanbetaling te doen die op mindering wordt gebracht op het leasebedrag.

Wat kost een aanhanger leasen per maand?

In de volgende twee rekenvoorbeelden geven wij een indicatie wat de termijnbedragen zijn voor de aanschaf van een aanhanger.

Deze Eduard plateauwagen met een afmeting van 310x160 cm en een bruto laadvermogen van 2000kg kost € 1691,00 excl. BTW ( indicatief)

Het termijnbedrag bij een periode van 36 maanden is dan € 56,00

Eduard plateauwagen 2000kg

Deze Eduard Multitransporter met een afmeting van 406x200 cm heeft een bruto laadvermogen van 2700kg 

Het termijnbedrag bij een periode van 60 maanden is dan € 54,00

Multitransporter 2700 kg

 

Let op! Geld lenen kost geld

Er wordt voor de financiering rente gerekend welke al is meegenomen in bovenstaande termijnbedragen. Wij adviseren je graag wat in jouw situatie de beste oplossing is. Leasing is voor ons een extra service naar onze klanten toe waarvoor in de bemiddeling geen verdiensten tegenover staan.

Reacties

 1. dobbelaere tony dobbelaere tony

  beste ,

  wij wonen in belgie , kunnen wij dan ook een aanhanger in termijnen betalen

  groetjes Tony

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
webshop keurmerk