• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Over ons

    

   Met het grootste online aanbod van aanhangwagen onderdelen bieden wij onze klanten voordelig de beste onderdelen voor de aanhanger aan. Zowel voor particulier als zakelijk, wij hebben altijd de juiste onderdelen voor jouw aanhanger! Meer dan 4400 onderdelen direct uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Heerenveen. Vanuit ons magazijn versturen wij iedere dag meer dan 350 bestellingen door de gehele Benelux. Daarnaast hebben wij meer dan 80 aanhangers direct beschikbaar! De aanhangers kunnen opgehaald worden in Heerenveen of afgeleverd worden op de gewenste locatie binnen de Benelux.

    

   ONZE LOCATIE

   Vanuit onze magazijn locatie aan de Pompmakker in Heerenveen bedienen wij onze webshop en afhaal klanten. Tijdens alle werkdagen standaard geopend van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00. Op deze dagen kunt u altijd langskomen voor advies op maat! Wij kunnen dan samen kijken wat u nodig heeft zodat u altijd met de juiste aanhanger onderdelen weer naar huis gaat! 

   Experience Center

   Om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen met de keuze van uw nieuwe aanhanger, hebben wij in samenwerking met Eduard Trailers een Experience Center opgericht. In het Experience Center kunt u de aanhanger in 3D bekijken en 360 graden draaien. In onze showroom zullen wij met behulp van de Configurator de juiste aanhanger voor u zoeken. U heeft keuze uit meer dan 3000 verschillende configuraties! 

   Woont u te ver weg van ons Experience Center of bent u niet in de gelegenheid om naar Heerenveen te komen? Geen probleem! Wij hebben de Eduard Configurator ook voor u beschikbaar gesteld op onze website. U kunt dus ook zelf uw gewenste aanhanger samenstellen. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor de afmeting, het laadvermogen en andere aanvullende opties kunt u direct een offerte aanvragen. Via de configurator ontvangt u 13% korting op de gegeven adviesprijs!

    

   Vacatures

   Vaak zijn we op zoek naar nieuw gemotiveerde medewerkers die samen met ons de schouders er onder willen zetten? Check het huidige aanbod vacatures.

    

   Naast de aanhangers van Eduard Trailers hebben wij ook aanhangwagens van andere merken beschikbaar. Denk hierbij aan merken zoals Humbaur, Anssems/Hulco, Temared en Powertrailer. Ook van deze merken hebben wij veel modellen op voorraad. Wij hebben alle soorten aanhangers in ons assortiment:  

   Flexibele keuze in Bezorgmomenten met PostNL

   Doordat wij onze pakketten met PostNL verzenden stellen wij u in de mogelijkheid om het pakket af te laten leveren wanneer u dat uitkomt! U kunt zelf een tijdsperiode van de dag uitkiezen. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om het bij een winkel in de buurt te laten bezorgen zodat u het eenvoudig kan afhalen bij het boodschappen doen. Net zo gemakkelijk.
    

   Klantenservice

    

   Wij staan altijd voor je klaar! Heb jij vragen over een product of iets dergelijks, neem dan contact met ons op! Wij zoeken dan zo snel mogelijk naar een oplossing! Je kunt contact opnemen via:
    
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking