• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Chassis voor Tiny houses

   Tiny house chassis kopen

   Wanneer je een tiny house chassis gaat kopen is het natuurlijk erg belangrijk om er zeker van te zijn dat het chassis van goede kwaliteit is. Daar hoef je je bij de AL-KO chassis geen zorgen over te maken. Door gebruik te maken van robuuste en sterke materialen, kan jij met een gerust hart een mooie tiny house gaan bouwen. 

    

   Wat is een Tiny House chassis?

   Een Tiny House chassis is het onderstel voor een tiny house. Het ideale aan dat het op een aanhanger wielbasis staat is dat je het eventueel kan verrijden naar een andere plek. Een tiny house is een huis op een chassis van maximaal 30 m². Meestal word de energie zelf opgewekt en wordt bijvoorbeeld het regenwater hergebruikt. De bewoners van Tiny Houses zijn dus meestal zelfvoorzienend. het chassis voor de tiny house komen in twee verschillende varianten.

    

   Chassis met open laadbak

   Wij bieden dus twee chassisvarianten aan voor de Tiny House. Je kunt dus kiezen tussen een hooglader en een dieplader chassis. Als je een Tiny House met een groot oppervlakte wil gaan maken dan bevelen wij het hooglader chassis aan. Het voordeel van dit chassis is dat de wielkasten niet in de weg zitten. Dit levert je extra ruimte op omdat je geen rekening hoeft te houden met de wielen. Het chassis met open laadbak is beschikbaar als tandemasser of als tridemasser. 

    

   Dieplader Tiny House chassis

   Het voordeel van een dieplader chassis is dat het onderstel lager is, dit maakt dat een hogere opbouw ook mogelijk is. Het verlaagde punt van de belasting heeft ook een positief effect tijdens het rijden met je Tiny House chassis. Dus  ben jij van plan om veel te gaan rijden met Tiny House chassis dan is de dieplader het ideale chassis voor jou. Bovendien kan een opbouw, zoals een slaapmogelijkheid beter gerealiseerd worden op een dieplader. 

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking