• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Geremde Winterhoff koppelingen

   Koppeling voor geremde aanhanger - alle afmetingen en trekvermogens - anti-slinger koppeling - veiligheidskoppeling - origineel premium Winterhoff Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Disselaansluiting

   Prijs

   -
   7 Producten
   Winterhoff WW13N - rond 45 mm - 1500 kg

   Deliverytime

   Winterhoff WW30-D3 K1412 - rond 50 mm - 3000 kg

   Deliverytime

   Winterhoff WW30-D3 K1414 - rond 50 mm - 3000 kg

   Deliverytime

   Winterhoff EM350RCS - rond 60 mm - 3500 kg

   Deliverytime

   113,95
   Bekijken

   Koppeling voor geremde aanhanger - alle afmetingen en trekvermogens - anti-slinger koppeling - veiligheidskoppeling - origineel premium Winterhoff

   Geremde Winterhoff koppeling kopen

   Als je huidige geremde Winterhoff koppeling aan vervanging toe is, of wanneer je je geen zorgen wil maken over de staat van je geremde Winterhoff aanhanger. In het assortiment met geremde Winterhoff koppelingen is altijd wel de juiste vervangende koppeling! De geremde Winterhoff koppelingen zijn gemaakt van sterk stalen materiaal en zijn daarom ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. 

    

   Hoe bepaal ik de juiste Winterhoff koppeling geremd

   Ons advies bij het vervangen van een koppeling geremd is om deze te vervangen met hetzelfde merk en type. Zo weet je namelijk altijd zeker dat de vervangende koppeling passend zal zijn. Aanhangwagendirect.nl heeft een ruim assortiment met verschillende geremde koppelingen.

   Houdt rekening met de volgende punten: 

   • Het maximale trekvermogen: het is belangrijk om te weten wat het minimale trekvermogen van de koppeling moet zijn.
   • Disselaansluiting: de disselaansluiting is de vorm van de koppeling en waarop deze bevestigd dient te worden; deze kan rechthoekig of rond zijn en is er in verschillende breedtes.
   • Aansluitmaten: tot slot is het belangrijk om de aansluitmaten te controleren zodat je zeker weet dat deze overeenkomen met de huidige Winterhoff koppeling. Deze kunnen horizontaal, verticaal of een combinatie van beiden zijn

    

   Onderhoud geremde koppeling Winterhoff

   Een geremde Winterhoff koppeling is het onderdeel die de aanhanger of caravan verbindt met het trekkende voertuig. Om er dan voor te zorgen dat je Winterhoff koppeling zo lang mogelijk goed blijft werken is het belangrijk deze regelmatig goed te onderhouden. Ook helpt het om de aanhangwagen droog te stallen. Zo voorkom je slijtage aan metalen onderdelen, dus ook aan de Winterhoff koppeling.

    

   Welke toebehoren voor mijn geremde winterhoff koppeling 

   Bij het bestellen van een Winterhoff koppeling is het handig om daarbij een soft dock te bestellen. Door gebruik te maken van een softdock scherm je de koppeling af waardoor er geen schade onstaat bij het trekkende voertuig als je er per ongelijk tegenaan rijdt. Een andere accessoire die erg handig is om bij je te hebben is een disselweger. Met een disselweger kan je namelijk de druk van de aanhanger op de kogel van het trekkende voertuig meten. Zo voorkom je dat je met een te hoge kogeldruk gaat rijden. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking