Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geremde Winterhoff koppelingen

  Koppeling voor geremde aanhanger - alle afmetingen en trekvermogens - anti-slinger koppeling - veiligheidskoppeling - origineel premium Winterhoff Toon meer

  Merken

  Capaciteit

  Disselaansluiting

  Prijs

  -
  7 Producten
  Winterhoff WW13N - rond 45 mm - 1500 kg

  Deliverytime

  Winterhoff WW30-D3 K1412 - rond 50 mm - 3000 kg

  Deliverytime

  Winterhoff WW30-D3 K1414 - rond 50 mm - 3000 kg

  Deliverytime

  Winterhoff EM350RCS - rond 60 mm - 3500 kg

  Deliverytime

  113,95
  Bekijken

  Koppeling voor geremde aanhanger - alle afmetingen en trekvermogens - anti-slinger koppeling - veiligheidskoppeling - origineel premium Winterhoff

  Geremde Winterhoff koppeling kopen

  Als je huidige geremde Winterhoff koppeling aan vervanging toe is, of wanneer je je geen zorgen wil maken over de staat van je geremde Winterhoff aanhanger. In het assortiment met geremde Winterhoff koppelingen is altijd wel de juiste vervangende koppeling! De geremde Winterhoff koppelingen zijn gemaakt van sterk stalen materiaal en zijn daarom ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. 

   

  Hoe bepaal ik de juiste Winterhoff koppeling geremd

  Ons advies bij het vervangen van een koppeling geremd is om deze te vervangen met hetzelfde merk en type. Zo weet je namelijk altijd zeker dat de vervangende koppeling passend zal zijn. Aanhangwagendirect.nl heeft een ruim assortiment met verschillende geremde koppelingen.

  Houdt rekening met de volgende punten: 

  • Het maximale trekvermogen: het is belangrijk om te weten wat het minimale trekvermogen van de koppeling moet zijn.
  • Disselaansluiting: de disselaansluiting is de vorm van de koppeling en waarop deze bevestigd dient te worden; deze kan rechthoekig of rond zijn en is er in verschillende breedtes.
  • Aansluitmaten: tot slot is het belangrijk om de aansluitmaten te controleren zodat je zeker weet dat deze overeenkomen met de huidige Winterhoff koppeling. Deze kunnen horizontaal, verticaal of een combinatie van beiden zijn

   

  Onderhoud geremde koppeling Winterhoff

  Een geremde Winterhoff koppeling is het onderdeel die de aanhanger of caravan verbindt met het trekkende voertuig. Om er dan voor te zorgen dat je Winterhoff koppeling zo lang mogelijk goed blijft werken is het belangrijk deze regelmatig goed te onderhouden. Ook helpt het om de aanhangwagen droog te stallen. Zo voorkom je slijtage aan metalen onderdelen, dus ook aan de Winterhoff koppeling.

   

  Welke toebehoren voor mijn geremde winterhoff koppeling 

  Bij het bestellen van een Winterhoff koppeling is het handig om daarbij een soft dock te bestellen. Door gebruik te maken van een softdock scherm je de koppeling af waardoor er geen schade onstaat bij het trekkende voertuig als je er per ongelijk tegenaan rijdt. Een andere accessoire die erg handig is om bij je te hebben is een disselweger. Met een disselweger kan je namelijk de druk van de aanhanger op de kogel van het trekkende voertuig meten. Zo voorkom je dat je met een te hoge kogeldruk gaat rijden. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking