• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Complete 7-polige verlichtingsets

   7-polige verlichtingsset voor aanhangers - Gebruik het filter om de lengte van de hoofdkabel te selecteren. Maak dan de keuze uit de juiste verlichting set. Toon meer

   Merken

   Lengte

   Prijs

   -
   12 Producten
   Aspock Minipoint - 4 meter - 7 polig

   Deliverytime

   Aspock Multipoint 3 - 5 meter - 7 polig

   Deliverytime

   Aspock Multipoint 3 - 5 meter - 7 polig

   Deliverytime

   Radex 5500 - 5 meter - 7 polig

   Deliverytime

   Aanhanger Verlichtingsset 7 polig

   Op deze pagina vind je ons volledig overzicht 7 polige PLUG&PLAY verlichtingssets voor de aanhanger. Wij stellen onze 7 polige verlichtingssets zelf samen, hierdoor kunnen hoogwaardige verlichtingssets voordelig leveren. 

   Tot enige jaren geleden werden auto's uitgerust met 7-polige stekkerdozen, tegenwoordig is dit niet langer het geval. Op het moment van schrijven worden alle auto's uitgerust met 13-polige stekkerdozen. Daarvoor hebben we andere 13 polige plug&play sets beschikbaar. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat 7 polige aanhanger verlichting sets niet voorzien zijn van achteruitrijverlichting, hiervoor is namelijk een achtste draad/ader nodig.

    

   Welke functies hebben 7 polige verlichtingssets?

   Wanneer je met een aanhangwagen de openbare weg op gaat zal deze aan wettelijk gestelde eisen moeten voldoen. Onze verlichting sets bevatten alle essentiële componenten die je nodig hebt voor een complete en betrouwbare verlichtingsinstallatie. Dit omvat onder andere achterlichten, remlichten, richtingaanwijzers en kentekenplaatverlichting. Al onze producten zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen.

   De volgende functies/lampen zijn altijd verplicht op aanhangwagens

   • achterlichten
   • remlichten
   • knipperlichten
   • kentekenverlichting

    

   Welke verlichtingsset heb ik nodig?

   Om te bepalen welke 7 polige verlichtingsset voor jouw aanhanger geschikt is zijn een aantal gegevens belangrijk. Je moet weten welke aansluiting op je auto zit (7- of 13-polig), hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor het monteren van de achterlichten en tot slot de totale lengte van de aanhanger.

   Bepaal aan de hand van de volgende stappen welke set voor jou geschikt is

   1: Controleer of je auto inderdaad een 7- of 13-polige aansluiting heeft.

   2: Bepaal hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor het monteren van de nieuwe lampen

   3: De laatste stap is bepalen hoe lang de 7-polige kabel moet zijn. Dit doe je door de totale lengte van de laadbak te meten en hier 1,5 meter bij op te tellen (voor de dissel). 

   Is de hoofdkabel wat te lang? Geen probleem, werk deze dan eenvoudig weg met een tie-rip of chassisklem.

    

   7 polige Aspock verlichtingssets

   Al onze sets zijn PLUG&PLAY, dit betekend dat je zelf geen losse draden hoeft aan te sluiten. Je simpelweg de connectoren van de Aspock hoofdkabel in de Aspock achterlichten drukken en deze vastklikken. De gele connector hoort bij de linker lamp en de groen connector bij de rechter lamp.

   Let op, Aspock hoofdkabel passen alleen op Aspock lampen en vice versa.

    

   7 polige Radex verlichtingssets

   Radex Radex 3,5 meter 7-polig 2 connectorenOok onze Radex verlichting sets zijn PLUG&PLAY, hiervoor geldt hetzelfde als bij Aspock sets. Je hoeft alleen de connectoren van de hoofdkabel in de units te drukken en ze vast te klikken. De rode connector hoort bij de linker lamp en de groene connector bij de rechter lamp.

   Let op, Radex hoofdkabel passen alleen op Radex lampen en vice versa.

    

   Draadloze LED verlichting set aanhanger 7-polig

   Onze draadloze verlichting sets worden veel gebruikt voor aanhangers, landbouwvoertuigen en boottrailers. De lampen van deze draadloze set beschikken over sterke magneten en batterijen met maar liefst 10 uren meegaan.

    

   Eenvoudig te monteren verlichtingsset voor de aanhanger

   Onze 7-polige verlichtingssets zijn speciaal ontworpen om aan al je eisen te voldoen. Ze bieden een veilige en efficiënte oplossing voor het verlichten van je aanhanger tijdens het rijden. Of je nu in het donker, bij slecht weer of gewoon overdag rijdt, onze verlichtingssets zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Al onze aanhanger verlichting is direct uit voorraad leverbaar.

   De meeste van onze verlichtingsets maken gebruik van connectoren, hiermee sluit je eenvoudig de aanhanger verlichting set aan zonder dat daar gereedschap of technische kennis voor nodig is. Bekijk de onderstaande video om zelf te zien hoe eenvoudig zelf onze PLUG&PLAY aanhanger verlichtingsets installeert.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking