Een Complete verlichtingsbalk voor aanhanger

Verlichtingsbalken voor de aanhanger of boottrailer. Compleet met alle benodigde verlichting en hoofdkabel. Iedere lichtbalk is direct uit voorraad leverbaar. Plug-Play en onderweg!
Lees meer
Sorteer op:

Altijd de juiste Lichtbalk voor de aanhanger of boottrailer

Deze lichtbalken worden veel gebruikt op boottrailers en kleine aanhangwagens. Ideaal omdat je zelf niet bedrading en lossen lampen hoeft te monteren op de aanhanger of trailer.

Welke verlichting zit er op een verlichtingsbalk?lichtbalk aanhanger

De Lichtbalk wordt compleet met alle benodigde verlichting, hoofdkabel en stekker geleverd. Let op! Niet iedere lichtbalk heeft een mistlicht, dus check dit in de omschrijving maar altijd achterlicht, remlicht, kentekenverlichting en knipperlicht natuurlijk.

Hoe bevestig je een lichtbalk aan de aanhanger?

De beste manier is om de lichtbalk vast te bouten op de achterzijde. Doe een extra sluitring  tussen het kunststof en de boutkop om beschadigingen te voorkomen. Heb je een houten aanhanger dan kan je hem natuurlijk ook vastschroeven. Gebruik je een lichtbalk incidenteel dan is verbinden met tierips ook mogelijk natuurlijk maar is geen aanbeveling.

Check hier het bevestigingsmateriaal

Ons assortiment voordelige verlichtingsbalken zijn direct uit voorraad leverbaar. Lichtbalken zijn er met een  kunststof of aluminium materiaal. De hoogte is eigenlijk van alle lichtbalken identiek omdat er de rode waarschuwing driehoekreflectoren op moeten passen.

Heb je nog vragen over de lichtbalk of wil je advies over de juiste keuze? Neem dan contact met ons op.