Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Montage materiaal/materialen sloten

  Montage aanhangwagenslot Bij een goed aanhangwagenslot is het natuurlijk van groot belang om deze goed te monteren. Door het slot goed op de dissel te bevestigen zorg je er namelijk voor dat het slot niet eenvoudig gedemonteerd kan worden. Hier vind je alle benodigde montagematerialen die je nodig bent voor het monteren van bijvoorbeeld een AL-KO Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  10 Producten

  Montage aanhangwagenslot

  Bij een goed aanhangwagenslot is het natuurlijk van groot belang om deze goed te monteren. Door het slot goed op de dissel te bevestigen zorg je er namelijk voor dat het slot niet eenvoudig gedemonteerd kan worden. Hier vind je alle benodigde montagematerialen die je nodig bent voor het monteren van bijvoorbeeld een AL-KO safety slot of een eenvoudig koker disselslot. 

   

  Onderhoud aanhangersloten

  Omdat aanhanger sloten normaal gesproken in aanraking komen met vocht en dergelijken is het belangrijk deze goed te onderhouden. Wij adviseren om sloten regelmatig te behandelen met WD40. Voor meer informatie over het aanhangerslot kun je uiteraard terecht bij onze klantenservice. Wij zullen dan samen met jou naar een passend aanhangerwagenslot zoeken. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking