• Gratis verzending v.a. €50,- €100,-
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retour

Metalen spatbord voor de aanhanger

Metalen Spatbord voor enkelas en tandem direct uit voorraad leverbaar. Bepaal aan de hand van de inchmaat de juist afmeting.
Lees meer
Sorteer op:

Metalen spatbord voor enkel as en tandem aanhanger in metalen uitvoering.

spatborden metaalEen aanhanger is een gebruiksvoorwerp en heeft heel wat te stellen met de lading en onderweg. Het kan dus gebeuren dat het spatbord beschadigd raakt en vervanging noodzakelijk is. Iedere bakwagen is uitgerust met spatborden aan de zijkant omdat dit wettelijk verplicht is.

Uitvoeringen metalen spatborden

De spatschermen zijn er in gegalvaniseerd metaal in de vijfkant of rond. Let hier goed op wanneer je het spatbord gaat bestellen. We hebben ook extra solide aluminium traanplaat spatschermen. Deze zijn zo sterk dat je hier ook zelfs op kan gaan staan wanneer je deze met beugels aan de aanhanger bevestigd.

In de meeste gevallen zoek je het spatscherm wat het meeste lijkt op het origineel. Je kan er ook voor kiezen ze allebei te vervangen zodat de aanhanger er weer mooi fris uit ziet!

Alle spatschermen direct uit voorraad leverbaar en morgen bij u bezorgd. Gelijk weer veilig onderweg met uw aanhangwagen.