Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Eduard toebehoren

  Eduard toebehoren

  Extra toebehoren voor Eduard trailers

  Hier vind je extra toebehoren voor op de Eduard aanhangwagen, deze kan je eenvoudig bij je aanhanger bestellen.

  Voorrekken

  Voorrekken worden voor op de aanhanger geplaatst, Eduard voorrekken bestaan uit twee verticale en horizontale profielen. Voorrekken worden gebruikt om lading aan vast te zetten. Je kan een voorrek net zo eenvoudig plaatsen als dat je het weer weghaalt. Hierdoor kan je een voorrek eenvoudig weghalen of het vervangen voor een loofrek.

  Voorrekken worden in een viertal maten geleverd; 1550, 1660, 1850 & 2050 mm.

  Lieren

  Oprijwagens en multitransporters van Eduard worden standaard uitgerust met een geremde 1135 kg lier bevestigd op een liersteun. Optioneel kan je kiezen voor een zwaardere 1588 kg handlier. Ons volledig assortiment hand- en elektrische lieren vind je hier.

  Uitzetsteunen

  Uitzetsteunen zijn specifiek voor kippers bedoeld. Deze worden gebruikt om de kipper te ondersteunen tijdens het kippen. Uitzetsteunen worden per twee geplaatst en houden de trailer in balans.

  Loofrekken

  Loofrekken worden rondom de de aanhanger geplaatst en zijn individueel weg te halen of te plaatsen. Loofrekken zijn standaard 70 cm hoog. Een loofrek is met name handig bij het vervoeren van semi-losse lading zoals tuinafval. Om te voorkomen dat de lading er alsnog bovenlangs uit raakt adviseren wij er een fijmazig net over te plaatsen.

  Aluminium disselkisten

  Disselkisten kunnen op zoals de naam al zegt op de dissel van de trailer geplaatst worden. Bij trailers met een voorbord adviseren wij deze lage kist te nemen omdat hierbij het voorbord nog gewoon naar beneden, over de kist kan. Voor autotransporters geldt dat deze geen voorbord maar reling hebben, daarom kan je bij oprijwagens een hogere disselkist monteren.

  Eduard opzetborden

  Opzetborden kunnen op bovenop de bestaande borden geplaatst worden. Opzetborden zijn met name handig bij het vervoeren van hoge en/of losse lading zoals zand en bladeren. In veel gevallen worden opzetborden aan de bovenzijde afgesloten met een fijnmazig gaasnet.

  Eduard vlakzeilen

  Deze vlakzeilen zijn specifiek gemaakt voor Eduard trailers en daarom ook alleen op Eduard trailers. Deze vlakzeilen zijn zeer sterk en uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Deze zeilen kunnen aangespannen worden met de bijgeleverde elastieken.

  Vlakzeilen zijn met name geschikt als je de lading volledig droog en schoon wil houden. Alternatieven zijn aanhanger netten en aanhanger afdekzeilen.

  Standaard huifdoeken

  Huifdoeken kunnen op de opbouw van je aanhanger gemonteerd worden. Huifdoeken zijn erg handig. Je kan ze gebruiken om lading hoger te kunnen stapelen en ook om lading droog en schoon te houden.

  Complete schuifzeilen

  Onze schuifzeilen worden standaard compleet geleverd. Dit betekend dat het huifframe er bij zit. Weet je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking