• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Eduard toebehoren

   Eduard toebehoren

   Hier vind je extra toebehoren voor op de Eduard aanhangwagen, deze kan je eenvoudig bij je aanhanger bestellen.

    

   Voorrekken & loofrekken

   Voorrekken worden voor op de aanhanger geplaatst, Eduard voorrekken bestaan uit twee verticale en horizontale profielen. Voorrekken worden gebruikt om lading aan vast te zetten. Je kan een voorrek net zo eenvoudig plaatsen als dat je het weer weghaalt. Hierdoor kan je een voorrek eenvoudig weghalen of het vervangen voor een loofrek.

   Voorrekken worden in een viertal maten geleverd; 1550, 1660, 1850 & 2050 mm.

   Loofrekken worden rondom de de aanhanger geplaatst en zijn individueel weg te halen of te plaatsen. Loofrekken zijn standaard 70 cm hoog. Een loofrek is met name handig bij het vervoeren van semi-losse lading zoals tuinafval. Om te voorkomen dat de lading er alsnog bovenlangs uit raakt adviseren wij er een fijnmazig net over te plaatsen.

    

   Eduard opzetborden

   Opzetborden kunnen op bovenop de bestaande borden geplaatst worden. Opzetborden zijn met name handig bij het vervoeren van hoge en/of losse lading zoals zand en bladeren. In veel gevallen worden opzetborden aan de bovenzijde afgesloten met een fijnmazig gaasnet.

    

   Eduard vlakzeil

   Deze vlakzeilen zijn specifiek gemaakt voor Eduard trailers en daarom ook alleen op Eduard trailers. Deze vlakzeilen zijn zeer sterk en uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Deze zeilen kunnen aangespannen worden met de bijgeleverde elastieken.

   Vlakzeilen zijn met name geschikt als je de lading volledig droog en schoon wil houden. Alternatieven zijn aanhanger netten en aanhanger afdekzeilen.

    

   Standaard huif en schuifzeil

   Huifdoeken kunnen op de opbouw van je aanhanger gemonteerd worden. Huifdoeken zijn erg handig. Je kan ze gebruiken om lading hoger te kunnen stapelen en ook om lading droog en schoon te houden.

   Onze schuifzeilen worden standaard compleet geleverd. Dit betekend dat het huifframe er bij zit. Weet je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking