• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Schlegl, Peitz en WAP oploopremmen

   Schlegl oplooprem - Peitz oplooprem - WAP oplooprem - de goedkoopste van Europa en direct uit voorraad leverbaar - o.a. voor aanhangwagens en caravans Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Prijs

   -
   8 Producten

   Complete Schlegl & Peitz oploopremmen

   Peitz is overgenomen door BPW. De oploopremmen worden ook niet meer geproduceerd onder deze naam. BPW maakt nog remtypes met een lange slag. Deze oploopremmen gaan onder de naam Schlegl. De type namen zijn veranderd naar: Peitz R 234-76 & WAP W 234-RS, Peitz R 205-82 & WAP W 205-RS. 

   Als je de oplooprem van je aanhanger wil vervangen bestaat de kans dat je de gegevens: 'Josef Peitz jun. KG Paderborn' of 'Peitz GmbH & Co KG' tegenkomt. Dit is een aanduiding van Peitz.

   Peitz is begin jaren 90 overgenomen door BPW en kort daarna is de Peitz fabriek opgeheven. Peitz produceerde o.a. torsieassen voor aanhangwagens en caravans. Deze assen en bijbehorende remtypes (EBG & EBD) waren voorzien van een korte slag (40 mm), BPW is gestopt met het produceren van deze 'korte slag' assen en produceert alleen nog remtypes met een 'lange slag'.

   De Duitse fabrikant WAP heeft de remsystemen met een korte slag geherintroduceerd. Peitz producten kunnen dan ook probleemloos vervangen worden door WAP onderdelen.

    

   Hoe vervang ik een Schlegl/Peitz oplooprem?

   Hieronder zie je een video waarin een oplooprem gemonteerd wordt. Houd er rekening mee dat iedere oplooprem anders is en dat daardoor de oplooprem in de video kan afwijken van degene die jij hebt.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking