• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Hydrauliek aanhanger

   Hydrauliek aanhanger systemen kopen? Aanhangwagendirect verkoopt diverse elektrische pompen en handpompen. Maar ook voor schakelaars, accu’s, olie en scharniersets en nog veel meer! Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   59 Producten
   Koppeling - 3/8m x 3/8m

   Deliverytime

   Hydrauliek aanhanger kopen

   Ben je op zoek naar hydraulische olie om bijvoorbeeld jouw handpomp weer te voorzien van verse nieuwe olie? Of wil je graag nieuwe hydrauliek systemen aanschaffen voor je kipper? Aanhangwagendirect heeft een prachtig assortiment van hydrauliek benodigdheden voor jouw aanhanger. Denk hierbij aan handmatige pompen en elektrische pompen. Ook vindt je in ons assortiment verschillende afstandsbedieningen met bijvoorbeeld een bluetooth verbinding. Zo kun je eenvoudig en veilig je werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast vindt je ook diverse accu’s en accu laders.  Heb je vragen over de hydrauliek van een aanhanger of over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met vrijblijvende adviezen.

    

   Hoe werkt een hydraulisch systeem?

   Hydrauliek is de manier waarop bewegingen en krachten worden vervoert en onder controle worden gehouden door vloeistoffen. Dit soort vloeistof wordt ook wel hydraulische vloeistof of hydrauliekolie genoemd. Hydrauliek is te gebruiken voor verschillende systemen, zo is het heel erg geschikt voor bijvoorbeeld remsystemen en kranen. Hydrauliek wordt veel toegepast in de werktuigbouwkunde, maar ook natuurlijk voor elektrische aanhangers en aanhanger met een handpomp. Een Hydraulisch systeem bestaat uit verschillende leidingen waar hydraulische vloeistof of olie doorheen stroomt. Door een hydraulische pomp wordt deze olie onder druk gezet, deze druk zorgt ervoor dat de hydraulische cilinder in beweging komt. Met deze beweging kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren en door de hydrauliekventielen komen de cilinders weer terig in de basispositie. Als de cilinders weer terug staan op hun basispositie wordt de overtollige olie opgeslagen in een reservoir. Aks je weer gebruik gaat maken van de hydraulisch pomp zal de hydraulisch olie weer in de cilinder gepompt worden.

    

   Elektrische hydraulische pomp 12V

   Wat is een elektrische kipper nu zonder een elektrische hydraulische pomp. Wij hebben een handige hydraulische pomp van 12v/1,8 kW met een smart relais. In de tank kan maar liefst 6,6 liter. Hij is geschikt voor de wat kleinere kipper, laadkleppen, hoogwerkers met een asverlaging en is enkelwerkend. Deze is geschikt voor aanhangwagens met een gewicht tot 3500 kg. Zoek je een nieuwe bediening voor je kipper? Dan kun je eenvoudig onder ‘gerelateerde producten’ een powerpack bediening mee bestellen  die een sleutelvergrendeling bevat.

    

   Hydraulisch olie aanhanger kopen

   Je kunt niet zomaar alle soorten olie in je handpomp of elektrische pomp gieten. Hiervoor moet je speciale hydraulische olie aan schaffen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld hydraulische olie van het merk Kroon. Perlus H is een kwalitatieve Multigrade EP hydraulische olie, die gebaseerd is op speciaal geselecteerde solvent-geraffineerde basisoliën. Deze hydraulische olie wordt vooral veel gebruikt voor kippers. Het heeft onder andere uitstekende anti-slijtage-eigenschappen en een zeer goede anti-roest en anti-corrosiewerking. Het is geschikt voor de meest zware hydraulische systemen van grondverzetmachines en vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot tempratuurbereik moeten functioneren.

    

   Hydrauliek aanhanger toebehoren kopen

   Naast de hydraulische systemen vindt je bij ons uiteraard ook de benodigde hydrauliek  toebehoren. Zo verkopen wij ideale accubakken om je accu mooi in op te bergen. Maar ook verschillende bevestigingsbeugels en montage materialen voor 3-zijdige kippers. Uiteraard vindt je ook verschillende slangen voor je handpomp, mocht je huidige slang toe zijn aan vervanging. We bieden deze in diverse lengtes aan. Zie je iets niet in ons assortiment staan? Neem dan ook contact op met onze klantenservice. We zoeken graag voor je uit of we het gewenste product ook voor je kunnen leveren.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking