• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Bevestigingspunten voor ladingzekering

   Diverse bevestigingspunten voor het verzekeren van uw lading zoals vloerringen, bevestigingsogen, beugels en verschillende soorten haken en sluitingen. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   46 Producten
   Bevestigingsring op voet 100x14 mm

   Deliverytime

   Bevestigingsoog voor rail met veer 900 DaN

   Deliverytime

   S-haak 40x4 mm

   Deliverytime

   Bevestigingspunten ladingzekering aanhanger kopen

   Veilig over de weg gaan met je aanhanger is vanzelfsprekend, daarom is het ook belangrijk dat jouw aanhanger of trailer is uitgerust met kwalitatieve bevestigingspunten. Ondanks de richtlijnen gebeuren er helaas best nog wel veel ongelukken doordat de lading niet goed gezekerd is. Reden genoeg om jouw aanhanger goed te beveiligen tijdens de rit. Hier vind je een ruim assortiment van verschillende bevestigingspunten zoals sjorogen, vloerringen, vloerankers, telescoopstangen en nog veel meer! Zo kan jij op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld jouw spanbanden stevig vastmaken. Wij verkopen bevestigingspunten voor de aanhanger van de volgende merken:

   • AWD
   • Novio
   • ProPlus

   Heb je vragen over ons assortiment van bevestigingspunten ladingzekering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het uitkiezen van de juiste bevestigingspunten voor jouw aanhangwagen.

   Je lading mag niet gaan schuiven of kantelen

    

   Regelgeving lading zekering aanhanger

   Zoals we al hebben vermeld, moet je ervoor zorgen dat jouw lading tijdens het rijden niet kan schuiven of kantelen. Het is namelijk een misverstand om te denken dat een zware lading door zijn gewicht wel op zijn plaats blijft zitten. Elke lading die niet is goed vastgezet kan in beweging komen. Volgens de Nederlandse verkeerswetgeving moet de lading onder normale omstandigheden niet van de aanhanger of trailer vallen. Onder normale omstandigheden moet je denken aan remmen, uitwijken en een slechtwegdek.  In de Nederlandse wettekst is daarom ook het volgende beschreven volgens Artikel 5.18.6:

   1. De lading of delen daarvan moeten zodanig zijn gezekerd dat deze onder normale verkeerssituaties, waaronder begrepen volle remmingen, plotselinge uitwijkmanoeuvres en slecht wegdek, niet van het voertuig kunnen vallen.

   2. Losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, moet deugdelijk zijn afgedekt

    

   Vloerringen en sjorogen voor de aanhanger  

   Bindogen, sjorogen en vloeringen zijn aanhanger onderdelen met dezelfde functie. Ze zijn ideaal om jouw lading eenvoudig vast te zetten. Een vloerring of sjoroog wordt vaak in de vloerplaat van een aanhangwagen geplaatst en met bijpassende schroeven vastgemaakt. Je vraagt je misschien af welk sjoroog je precies nodig hebt. Dit is moeilijk te zeggen, omdat dit afhangt van het soort lading die je wilt vervoeren. Wil je bijvoorbeeld lichte pallets vervoeren? Dan heb je genoeg aan een 2 tons sjoroog. Ben je van plan om grote machines te vervoeren? Dan heb je een sjoroog nodig die wat meer aankan. Zoek je robuuste vloerringen? Dan zijn onze verzinkte vloerringen een mooie optie. Doordat deze vloerringen verzonken zijn voorkom je eventuele roestvorming en gaan ze aanzienlijker langer mee dan gewone vloerringen.

    

   Rails ladingzekering en haken

   Rails lading zekering  is een bindrail die een sleufgaprofiel bevat met een rond gat. Hierdoor passen zowel spanbanden met een sleufgatfitting als een telescoopstang met een eindplug in de rail. Met een combinatie van een spanband en telescoopstang kan je de lading zekeren of insluiten. Zo voorkom je dat jouw lading tijdens het rijden gaat schuiven of kantelen. In ons assortiment vind je rails van verschillende lengtes en diktes. Zoek je bevestigingspunten om jouw aanhangernet vast te maken? Dan kun je bijvoorbeeld touwhaken aanschaffen, deze verkopen we los en in handige setjes. Sommige aanhangnetten zijn soms ook voorzien met een ingeweven elastiek die je kunt bevestigen aan zo’n touwhaak. Je vind hier onder andere bevestigingshaken van metaal en van kunststof.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking