• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Converters & weerstanden

   Voorkom eenvoudig storing van LED verlichting bij aanhangwagens, caravans en boottrailers - PLUG&PLAY - 7-polig en 13-polig - direct uit voorraad leverbaar Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten

   Voorkom eenvoudig storing van LED verlichting bij aanhangwagens, caravans en boottrailers - PLUG&PLAY - 7-polig en 13-polig - direct uit voorraad leverbaar

   Converters en weerstanden om LED storingen op te lossen

   Het komt met enige regelmaat voor dat  LED verlichting storing geeft. Dit uit zich bijvoorbeeld in te snel knipperende lampen. Deze storing wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat LED verlichting aanzienlijk minder weerstand biedt dan normale verlichting. Hieronder lees je hoe je dergelijke LED storingen verhelpt.

   Hoe kan ik storing met 13 polige LED verlichting verhelpen?

   Er zijn een tweetal manieren om storing met 13 polige LED verlichting te verhelpen. Dat je doen met behulp van (een) weerstand/weerstanden of d.m.v. een 13 polige converter.

   Hoe kan ik storing met 7 polige LED verlichting verhelpen?

   Ook een storing bij 7 polige LED verlichting kan op een tweetal manier verholpen worden. Dit kan net als bij een 13 polige set door middel van (een) weerstand/weerstanden of met behulp van een 7 polige converter.

   Hoe monteer ik weerstanden?

   Om het je makkelijker te maken hebben wij zelf al bedrading aan de weerstanden gezet. Je hoeft deze alleen nog zelf voor de storende functie te plaatsen. Als een weerstand heb probleem niet verhelpt adviseren wij er nog een weerstand voor te plaatsen.

   Weerstand monteren instructievideo

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking