• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Aanhanger en trailer wielen met lichtmetalen velg

   Aanhanger, trailer, vouwwagen & caravan wielen op lichtmetalen velg - voordelig en snel geleverd door aanhangwagendirect.nl Toon meer

   Merken

   Steekmaat

   Prijs

   -
   7 Producten

   Aanhanger wielen met lichtmetalen velg

   Voor als je jouw aanhanger wilt uitrusten met een auto look kan je kiezen voor een lichtmetalen velg. Natuurlijk is dit niet de enige reden dat je voor een lichtmetalen velg kan kiezen. Een lichtmetalen velg heeft een goede warmteafvoer, ze nemen dus bij het remmen de warmte beter op en voeren de warmte beter af. Hierdoor heb je een lagere temperatuur in de banden, het remsysteem en de wiellagers, dit maakt de levensduur van de betreffende onderdelen ook langer.

    

   Welke banden met lichtmetalen velg heb ik nodig?

   Als je op zoek bent naar een nieuwe band met lichtmetalen velg dan moet je weten welke steekmaat of naafdiameter je nodig hebt. Deze staan niet genoteerd op de band zelf maar deze moet je zelf opmeten. Dat kan redelijk makkelijk, de steekmaat meet je door bij 4 bouten diagonaal van bout tot bout te meten en bij 5 doe je dit diagonaal vanaf één bout.

    

   Ons assortiment wielen met lichtmetalen velg & steekmaten

   In ons assortiment hebben wij een aantal verschillende soorten wielen met lichtmetalen velg. Deze zijn allemaal van het merk Kargotrail met draagvermogens van 700 kg tot en met 900 kg. In de tabel hieronder zijn de verschillende steekmaten te vinden samen met de bijbehorende naafdiameter en inchmaat. Als je de steekmaat weet dan kan je de naafdiameter aflezen uit de tabel, ook als je alleen de naafdiameter weet kan je de juiste steekmaat vinden:

   Inchmaat:

   Benaming

   Steekmaat

   Naafdiameter

   10 inch

   Mercedes steek

   5 x 112

   67 mm

   12 inch

   Mercedes steek

   5 x 112

   67 mm

   13 inch

   Mercedes steek

   5 x 112

   67 mm

   14 inch

   Mercedes steek

   5 x 112

   67 mm

       Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking