• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Humbaur onderdelen en toebehoren

   Humbaur toebehoren Ben je in bezit van een Humbaur aanhanger en zoek je extra toebehoren van Humbaur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zo hebben wij mooie voor- & loofrekken maar wij kunnen ook aanhanger onderdelen voor jou bestellen zoals een nieuwe laadvloer voor jouw HKT motortrailer. Aan de hand van het model of chassisnummer van j Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Humbaur toebehoren

   Ben je in bezit van een Humbaur aanhanger en zoek je extra toebehoren van Humbaur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zo hebben wij mooie voor- & loofrekken maar wij kunnen ook aanhanger onderdelen voor jou bestellen zoals een nieuwe laadvloer voor jouw HKT motortrailer. Aan de hand van het model of chassisnummer van jouw Humbaur aanhanger, kunnen wij eenvoudig de juiste passende aanhanger onderdelen aan jou aanbieden. Neem gerust contact met ons op voor bepaalde Humbaur onderdelen.

   Ons assortiment Humbaur aanhangers

   Wij hebben een ruim assortiment aan Humbaur aanhangwagens. Hier een opsomming van wat voor aanhangers wij van Humbaur aanbieden:

   • Bakwagens
   • Plateauwagens
   • Autotransporters & Multitransporters
   • Motortrailers
   • Kippers

   Soorten toebehoren voor Humbaur aanhangers

   Je kan de Humbaur aanhangwagens op verschillende manieren passend maken voor jezelf. Zo kan je een voorrek plaatsen of een loofrek op je kipper bijvoorbeeld. Verder kan je nog een reservewiel plaatsen, altijd handig mocht er een keer iets fout gaan. Je kan ook nog een setje oprijplaten kopen om het plaatsen van een auto op jouw Humbaur autotransporter nog gemakkelijker te maken. Bij een HKT verlaagde motortrailer kan je een nieuwe laadvloer aanvragen bij ons als je graag een nieuwe had gewild, dit kan je doen via het modelnummer van de aanhanger.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking