13 inch aanhanger wielen

Complete 13 inch aanhanger wielen - diverse afmetingen, aansluitmaten/steekmaten en merken - Direct uit voorraad leverbaar en voordelig online te bestellen.
Lees meer
Sorteren op:
Sale
74,95 64,95

53,68 excl. BTW

Superdeal
Bestseller

Aanhanger wielen 13 inch

13 inch wielen worden veel gebruikt op bakwagens. Dit wordt gedaan omdat de wielen van een bakwagen aan de zijkant zijn gemonteerd. 13 inch wielen zijn in verhouding grotere wielen waardoor de laadvloer hoogte hoger is en je een fijne werkhoogte hebt bij het laden en lossen.

Wielen onder je aanhangwagen moeten in een goede staat verkeren. Het verkleind namelijk enorm de kans op een ongeluk. Met nieuwe banden kan je met je lading veilig de weg op. Dat is belangrijk en ook bij wet verplicht.

Het grootste voordeel van het kopen van een compleet aanhanger wiel is wiel is dat je het zelf eenvoudig kan vervangen (er van uitgaande dat je een kruissleutel hebt). Door het wiel zelf te vervangen hoef je geen monteur in te schakelen. De kosten van een compleet wiel wegen in de meeste gevallen ruimschoots op tegen deze vervangingskosten.

13 inch aanhanger wielen vervangen

Wij adviseren je 13 inch aanhanger wielen altijd voor exact dezelfde te vervangen. Bij het vervangen van een wiel is het belangrijk dat de aansluitmaten (steekmaat) en de afmetingen van de band overeen komen met de aanhanger wielen die je wil vervangen.

Welke 13 inch aanhanger wielen heb ik nodig?

Wanneer je 13 inch aanhanger wielen gaat vervangen is het belangrijk met de volgende gegevens rekening te houden.

Reservewiel aanhangwagen 13 inch

Onderweg een lekke band? Hoe fijn is het om dan een reservewiel bij je te hebben. Aanhangwagendirect.nl heeft een breed assortiment 13 inch wielen in allerlei verschillende maten. Zodat je altijd verder kan rijden!

Lichtmetalen velg & band voor aanhanger

Het grote voordeel van lichtmetalen velgen is dat deze duurzamer zijn als stalen velgen. Lichtmetalen velgen roesten namelijk niet. Lichtmetalen velgen hebben ook een nette en strakke uitstraling.