• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Elektrische lieren

   Een elektrische lier kopen? Wij hebben een ruim assortiment elektrische lieren direct uit voorraad leverbaar! Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten
   27,95
   Draadloze afstandsbediening lier 12V

   Deliverytime

   27,95
   Bekijken
   Draadloze bediening powerpack

   Deliverytime

   349,95
   Bekijken
   Relais 12V

   Deliverytime

   Elektrische lier kopen

   Ben jij in het bezit van een autoambulance, aanhangwagen of een oprijwagen? Dan is een elektrisch lier eigenlijk onmisbaar. Een elektrische lier kopen biedt je veel comfort en heeft erg veel trekkracht. Voordat je overgaat tot de aankoop van een elektrische lier, is het raadzaam om goed te kijken naar de benodigde kracht, kortom het gewicht dat de lier mag en kan trekken. Voor extra gemak bedien je een elektrische lier met een afstandsbediening. In ons assortiment beschikken wij over een elektrisch lier van 900 kg inclusief een bekabelde afstandsbediening. Wil je liever geen kabel? Dan kan je door middel van een draadloze afstandsbediening vanaf een veilige afstand je elektrische lier bedienen.

   Voor extra gemak bedien je een elektrische lier met een draadloze afstandsbediening

    

   Hoe werkt een elektrische lier?

   Een lier bestaat uit een trommel waar een staalkabel omheen zit gewonden. Lieren kun je uiteraard met de hand bedienen, maar ook met een elektromotor of hydraulisch motor. Zo is er bijvoorbeeld een elektrische lier 230v, maar ook van 220 v of 400 v. De hydraulische motor zet hydraulische energie om in mechanische energie. Door zo’n lier elektrisch, mechanisch of handmatig te activeren wordt de stalen kabel om de trommel gewonden en verplaatst zo je aanhanger, boottrailer, auto en andere onderdelen.   

    

   Waar je op moet letten bij het gebruik van een (elektrische) lier

   Voor het gebruik van lieren staat veiligheid altijd bovenaan. Voorkom onnodige risico’s en ongelukken door middel van de volgende veiligheidsadviezen:

   • Zorg er voor dat je altijd 5 tot 8 windingen op de trommel hebt zitten
   • Observeer regelmatig hoe de kabel oprolt en voorkom dat de kabel niet vastloopt op de trommel
   • Zorg dat omstanders zich altijd op een veilige afstand bevinden en buiten bereik van de lierkabel
   • Zorg voor goede werkhandschoenen, bij eventuele beschadigingen kan een lierkabel zorgen voor snijwonden

    

   Elektrische lier boottrailer

   Ben je op zoek naar een elektrische lier boottrailer? Denk dan bijvoorbeeld aan een elektrische lier 12v boot. De elektrische Superwinch A3500 van 1589 kg is hiervoor zeer geschikt. Daarnaast komt deze elektrische lier 230v met een rolgeleider, vlakke montage beugel, lierkabel met haak en een handig afstandsbediening en nog veel meer. Heb je twijfels of een bepaalde lier het trekvermogen wel aankan? Dan raden wij altijd aan om de zwaarste uitvoering te kiezen.

    

   Elektrische lier accessoires

   Naast de elektrische lieren verkopen wij ook de benodigde toebehoren. Is bijvoorbeeld jouw afstandsbediening zoek geraakt? Dan kun je hier eenvoudig een nieuwe bestellen. We beschikken zowel over een bekabelde afstandsbediening als een universele bluetooth afstandsbediening. De kan je ook gebruiken voor een kipper. Daarnaast verkopen wij ook relais 12v die je kan gebruiken in combinatie met elektrische lieren en afstandsbedieningen. Zoek je een aansluitkabel/adapterkabel speciaal voor een Hapert kipper? Dan is een Icarus blue aansluitkabel AMP voor HAPERT kippers ideaal. Heb je vragen over elektrische lier 12v boot en accessoires? Of weet je niet zeker of een bepaalde lier voldoende vermogen heeft om jouw onderdeel te lieren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van een vrijblijvend advies.

    

   Elektrische lier 12V

   Een elektrische lier 12v is een werktuig dat wordt gebruikt om zwaardere objecten op de hijsen of aan te trekken. De elektrische lier wordt meestal gebruikt in combinatie met een (staal)kabel, een band of een touw. De elektrische lier 12v bestaat uit een trommel, oftewel windas. Deze windas is verbonden met een overbrenging en een aandrijving. Elektrische lieren worden aangedreven door een elektromotor. De (staal)kabel, band of een touw wordt om de trommel van de elektrische lier 12v heen gewonden, in één of meerdere lagen. Deze kabel dient aan een bevestigingspunt vastgemaakt te worden. Door de elektrische lier aan te zetten doormiddel van een (draadloze) afstandsbediening.  De Elektrische lier 12v is op een vaste locatie vastgezet. Een elektrische lier boottrailer, wordt zoals de naam al doet vermoeden, bevestigd op een boot. Doormiddel van een elektrische lier 12v kunt u gemakkelijk uw boot verplaatsen en op en af de boottrailer brengen.

    

    

   Neem ook een kijkje in ons assortiment handlierenoprijplatenkettingtakels

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking