Alles voor stalling en transport van de motor

Groot assortiment motor accessoires die handig zijn voor stalling of transport van je waardevolle motorfiets. Natuurlijk direct uit voorraad leverbaar.
Lees meer
Sorteer op:
Sale
39,95 29,95

24,75 excl. BTW

Bestseller

Je bent zuinig op je motorfiets en wilt deze zo veilig mogelijk transporteren en stallen natuurlijk. Wij bieden een breed assortiment hulpmiddelen die dit eenvoudig mogelijk maken. 

Spanbanden voor de motor

De beste spanbanden voor transport van de motor zijn de spanbanden van ACEBIKES. Deze zijn er in verschillende vormen maar de meest gebruikte zijn de Tyrefix spanbanden.

Deze is er in een basic en premium uitvoering.Het verschil is dat je in de basic uitvoering zelf nog spanbanden moet toevoegen en dat de complete set alles bevat in een complete draagtas.

acebikes tyrefixacbikes basic spanband
Motor standaard voor stalling of transport

Bij het langdurig stallen wil je de motor niet op de eigen standaard laten staan. Dit neemt meer ruimte in en is toch ook minder stabiel. De steadystand compact is een los staande houder die je makkelijk in elke stalling kan gebruiken. Deze standaard is niet geschikt voor transport van de motor op een aanhanger. Daarvoor is de Steadystand Multi Fixed ideaal. Natuurlijk zijn er dan ook nog spanbanden nodig maar de steun zorgt voor een goede basis.

steady stand steun motorsteady stand fixed

Motorhoes 

Stal je de motor buiten en wil je deze beschermen tegen weersinvloeden? Dan biedt een motorhoes uitkomst. We hebben een hoes die geschikt is voor zowel de motor als een scooter.

Oprijplaat voor de motor

Zoek je een handige rijplaat om de motor in een aanhanger te rijden dan is de opklapbare oprijplaat van acebikes ideaal.  Deze oprijplaat weegt maar 12 kg en is met de handvatten makkelijk te tillen. Geschikt voor eigenlijk alle motoren door het maximaal toelaatbare gewicht van maximaal 680 kg.

Acebikes onderdelen

Toonaangevende leverancier in premium motor onderdelen is Acebikes. Op gebied van motorsteunen en spanbanden hebben ze een breed assortiment en zijn wij er als aanhangwagendirect ook trots op hier dealer van te mogen zijn.