Alles voor stalling en transport van de motor

Wij beschikken over een groot assortiment motor accessoires voor choppers, BMW's en alle andere motoren. Verschillende motor hoezen, wiel klemmen, standaarden, oprijplaten en motor movers tegen scherpe prijzen!
Lees meer
Sorteren op:
Sale
39,95 34,95

28,88 excl. BTW

Bestseller
76,95

63,60 excl. BTW

Sale
149,95 129,95

107,40 excl. BTW

21,95

18,14 excl. BTW

199,95

165,25 excl. BTW

Motor accessoires kopen voor je motor

Je bent zuinig op je motorfiets en wilt deze zo veilig mogelijk transporteren en stallen natuurlijk. Wij bieden een breed assortiment motor accessoires aan die dit eenvoudig mogelijk maken. Neem bijvoorbeeld motor accessoires van het merk Acebikes. Een toonaangevende leverancier in premium motor onderdelen. Op gebied van motorsteunen en spanbanden hebben ze een breed assortiment en zijn wij er als aanhangwagendirect ook trots op hier dealer van te mogen zijn.

Motor accessoires voor stalling of transport

Bij het langdurig stallen wil je de motor niet op de eigen standaard laten staan. Dit neemt meer ruimte in en is toch ook minder stabiel. De Steadystand compact is een los staande houder die je makkelijk in elke stalling kan gebruiken. Deze standaard is niet geschikt voor transport van de motor op een aanhanger. Daarvoor is de Steadystand Multi Fixed ideaal. Natuurlijk zijn er dan ook nog spanbanden nodig maar de steun zorgt voor een goede basis. Zoek je een handige rijplaat om de motor in een aanhanger te rijden dan is de opklapbare oprijplaat van Acebikes ideaal.  Deze oprijplaat weegt maar 12 kg en is met de handvatten makkelijk te tillen. Geschikt voor eigenlijk alle motoren door het maximaal toelaatbare gewicht van maximaal 680 kg.

De Steadystand compact motor toebehoren is een los staande houder die je makkelijk in elke stalling kan gebruiken

 

Spanbanden motor accessoires

Spanbanden als motor accessoires zijn eigenlijk onmisbaar wanneer je je motor wilt vervoeren. Van Acebikes hebben we verschillende spanbanden met elk hun eigen unieke voordelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar spanbanden voor op je scooter of bromfiets? Dan zijn de Ratchet Kit Scooter spanbanden ideaal. Deze spanbanden als motor toebehoren bevatten ingenaaide haken voor extra veiligheid. Daarnaast krijg je bij deze spanbanden een stevige draagtas meegeleverd, zodat je ze mooi kan opbergen en meenemen. Zoek je spanbanden voor het zwaardere werk? Dan kun je beter de Acebikes Rachet Kit Heavy Duty spanbanden kopen. Deze set motor accessoires is geschikt voor de transport van zware motors. De haken bevatten veren voor extra veiligheid en een coating om beschadigingen te voorkomen.

Inrijklemmen motor accessoires

Zoek je een inrijklem die je kunt gebruiken voor motors met verschillende wielbreedtes? Dan is de Fixed Steadystand een mooie oplossing. Deze inrijklem is geschikt voor motorbanden van 10 inch t/m 19 inch met een bandbreedte van 90 tot 130 mm. Daarnaast is de motorsteun helemaal instelbaar en met de bijgeleverde bevestigingsbouten op elk oppervlak te bevestigingen. Kortom, ideaal voor montage voor op een mototaanhanger, maar ook voor in een bestelbus of in de stalling.

Andere motor accessoires

Zoek je motor toebehoren om je motor makkelijk te kunnen verplaatsen in die net wat te krappe ruimtes? Dan is bijvoorbeeld een U-turn motor mover ideaal. Deze kun je makkelijk zonder gereedschap verstellen en is die eenvoudig op te vouwen voor opslag. Wil je altijd de locatie van je motor, aanhangwagen, caravan of boot bij de hand hebben? Dan is bijvoorbeeld onze GPS CPH tracker een mooie oplossing. Deze GPS tracker is waterdicht en kun je zonder een abonnement gebruiken. Het is een compacte ‘black box’ die je met de bijgeleverde tape makkelijk kunt plaatsen. Met de door ons geadviseerde instelling heeft deze GPS tracker een levensduur van maar liefst 4 jaar zonder tussendoor laden.