• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Spiraalkabels, verlengkabels en verloopkabels

   Ruim assortiment van 7-polige en 13-polige spiraalkabel, verlengkabels en verloopkabels . Ideaal voor aanhangwagens, trailers en caravans. Toon meer

   Merken

   Lengte

   Prijs

   -
   25 Producten
   Onze keuze
   Spiraalkabel 90 > 250 cm 2x 13P (M)

   Spiraalkabel 90 > 250 cm 2x 13P (M)

   8 functies met 13 polige stekkerdoos aansluiting...

   Deliverytime

   Een voordelige kwalitatieve spiraalkabel 7 polig of spiraalkabel 13 polig kopen

   Een spiraalkabel is ideaal voor een aanhangwagen, trailer of caravan. Door de spiraal vorm bespaar je jezelf een hoop frustratie tijdens het oprollen of ontknopen. Daarnaast zorgt de krulling ervoor dat deze rekbaar en flexibel is waardoor de lengte variabel is. Nog een mooi voordeel van een spiraalkabel 7 polig of spiraalkabel 13 polig is dat je bij het uitrekken van de kabel de weerstand voelt toenemen, zodat je niet ineens uit het niets de volledige lengte hebt bereikt en je de connectoren en kabel overbelast. Wij bieden een ruim assortiment aan van verschillende spiraalkabels/verlengkabels. Neem bijvoorbeeld onze premium verloop spiraalkabel 7 aderig met 2x 7-polige stekker om stekkerdozen te verbinden. Ben je op zoek naar een spiraalkabel die je kan gebruiken om een koelkast of kipper op te laden? Dan is een premium verloop spiraalkabel 13 aderig met 2x 13 polige stekker een aanrader. Deze forse spiraalkabel is ook daadwerkelijk 13 aderig en ondersteund alle standaard functies. Het is een ideale krulsnoer voor het verlengen of wanneer je aanhanger/caravan is uitgerust met een stekkerdoos in plaats van een losse stekker. Spiraalkabels zijn bijna hetzelfde als gewone verlengkabels. Spiraalkabels zijn alleen anders opgebouwd. Bij deze worden de kabels namelijk gegolfd ontwikkelt. Aan deze vorm kun je gelijk een spiraalkabel herkennen. Verder bestaan deze kabels uit stroom voerende koperen aders. Deze aders zijn geïsoleerd en dus mooi beschermd.

   Door de spiraal vorm bespaar je een hoop frustratie tijdens het oprollen of ontknopen

    

   Verlengkabel aanhanger

   Een tekort aan kabel voor de aansluiting van een aanhanger, boottrailer, caravan of trailer? Met een verlengkabel aanhanger maak je daar korte metten mee. Onze verlengkabels zijn aan 1 kant voorzien van een stekker (male/M) en aan de andere kant van een contrastekker (F/female). Verlengkabels wordt in veel gevallen gebruikt om een flexibele verbinding tussen de stekkerdoos van een auto en de stekker van een aanhanger, trailer, caravan of vouwwagen te maken. Wij bieden verlengkabel met spiraaldraad/kruldraad en rechte draad aan. Ook vind je bij ons verlengkabels die van 13-polig naar 7-polig gaan.

   Verloopkabel aanhanger en adapterkabel

   Sinds 2010 is het verplicht dat aanhangers zijn voorzien van achteruitverlichting. Hierdoor bevatten de meeste aanhangers met eigen kenteken vanaf 2010 daarom ook een 13 polige stekker. Dit is vaak een zogenoemde Jaeger stekker (bajonet). Vreemd genoeg worden nieuwe trekhaken soms nog wel gemaakt met de oude 7 polige aansluiting. Hiervoor bestaat er een verloopkabel/verloopstekker om een aanhanger met 13-polige stekker aan te sluiten met een auto die voorzien is van een 7 polige aansluiting. Wij bieden verlengkabels met spiraaldraad/kruldraad en rechte draad aan. Verloopkabels zijn aan beide kanten voorzien van een stekker (male/M). Verloopkabels worden veel gebruikt om verbinding te maken tussen auto's en aanhangers met een stekkerdoos. Naast een spiraalkabel en verloopkabel bieden wij ook een adapterkabel aan. Een adapterkabel is handig te gebruiken als een verloop voor op je auto. Deze adapter kabel heeft aan eén kant een 13-polige (M/F) aansluiting en aan de andere kant een 7-polige (M/F). Weet je niet zeker welke spiraalkabel, verlengkabel, verloopkabel of adapterkabel je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van een geheel vrijblijvend advies.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking