• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Werkplaats en onderhoud

   Complete vetspuit set, mulitmeters, WD40, remreiniger, contactreiniger, kruipolie, multi-spray, vaselinespray, plastic en rubber conditioner en nog veel meer Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   53 Producten
   Velgenborstel

   Velgenborstel

   Geschikt voor elke type velg.

   Deliverytime

   Potkrik - 2000 kg

   Deliverytime

   Digitale multimeter compact design

   Deliverytime

   Vaselinespray 500 ml. Motip

   Deliverytime

   Aanhanger onderhoudsproducten

   Natuurlijk wil jij dat je auto, motor, fiets of caravan naar behoren blijft functioneren en daarvoor is onderhoud nodig. Hiervoor heb je dan soms ook wat producten bij nodig. Alle producten voor onderhoud kan je vinden op deze pagina, van WD40 tot aan koelvloeistof! Ook voor een goede schoonmaak hebben wij verschillende reinigingsproducten in ons assortiment. Om je bouten en moeren goed soepel te houden hebben wij ook nog verschillende vetsprays en smeer- en beschermingsmiddelen.

    

   WD-40

   Laten we beginnen met het zogenoemde wondermiddel, WD40. Dit wondermiddel staat bekend om het verdrijven van vocht en het verwijderen van vet, loszittend roest en verf. Ook stopt het kraken en piepen. WD-40 is te gebruiken voor vele dingen, maar er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de spray gebruikt in een goed geventileerde ruimte aangezien het duizeligheid of slaperigheid kan veroorzaken. Ook kan herhaalde blootstelling een droge of gebarsten huid veroorzaken. Vandaar moet je dit product ook altijd uit de buurt houden van kinderen, net als bijna alle sprays.

    

   Vetspuit & vetpotten

   In ons assortiment hebben wij een vetspuit die je los kan kopen, aan kan schaffen met patronen of in een bundel kan kopen met één patroon. Een vetspuit is een handige drukpomp waarmee je een smeermiddel gemakkelijk aan kunt brengen op moeilijk bereikbare plaatsen. Zonder het gebruik van een vetspuit kan je de moeilijk bereikbare plekken sneller overslaan en daardoor kan er schade ontstaan. Het gebruik van een vetspuit kan ervoor zorgen dat jouw producten veel langer meegaan. Wij bieden ook nog een losse vetspuitslang aan en als je patronen leeg zijn kan je ook eenvoudig bij ons een nieuwe bestellen. Qua vetpotten bieden wij twee soorten anticorrosie vetpotten aan. De ene is 600 gram en de andere 900 gram. Beide zijn ze goed om corrosie en slijtage tegen te gaan. Ook hebben wij een keramische vet spray van het merk Pro Part. Deze is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar een hoge druk- en temperatuurbestendigheid vereist is. Dit product is uitstekend geschikt voor remblokken, uitlaatsystemen, wielmoeren en machineonderdelen omdat het vast vreten en hinderlijke bijgeluiden worden voorkomen.

    

   Overige smeermiddelen

   Pro Part biedt nog een tweetal aan sprays aan, namelijk een multispray en een Power Teflon spray. De multispray is een hoogwaardig smeermiddel voor het onderhouden, smeren en beschermen van installaties, gereedschappen, scharnieren, sloten en lagers. De Power Teflon spray is ook een hoogwaardige smeerolie maar dan op basis van PTFE, dit staat voor PolyTetraFluorEtheen, de merknaam van deze stof is Teflon. PTFE is een soort plastic dat in verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Van alle soorten plastic heeft PTFE de laagste weerstand. Motip is ook een bekend merk als het gaat om het smeren en reinigen van onderdelen. Van Motip hebben wij bijvoorbeeld een kruipolie die ideaal is voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen door de goede inwerking van de aanwezige grafiet en MoS2 (molybdeendisulfide). Deze kruipolie is vocht verdringend en corrosie werend. Hetzelfde geldt voor de Motip vaselinespray, deze voorkomt ook slijtage en vastklemmen, is waterafstotend en heeft een corrosie werende werking. Ook hecht deze goed en is de spray PH-neutraal. Verder verkopen wij nog een aantal reinigende producten zoals de Motip contactreiniger met hoog oplossend vermogen. Deze is ideaal voor het reinigen van stekkerdozen. Naast contactreiniger is er ook een remreiniger van Motip. Deze specialiseert zich in het verwijderen van vet, vuil, olie en smeer van de remonderdelen in jouw auto. De remreiniger kan je zowel los als in een pakket van 12 bestellen. Als laatste Motip spray hebben wij een plastic & rubber conditioner. Deze gebruiksvriendelijke spray is bedoeld voor het conditioneren van rubberen onderdelen, het herstellen van glans en het intensiveren van de kleur van kunststof. Tot slot hebben wij een galvaniserende spray van Hard Hat genaamd RUST-OLEUM, dit is een sneldrogende zink/aluminium coating.

    

   Koelvloeistof & glasreiniger

   Naast de smeermiddelen heb je natuurlijk ook gewone koelvloeistof nodig voor het onderhoud van jouw auto. Dit kan je bij ons bestellen in 1 liter of 5 liters. Bij de 1 liter koelvloeistof heb je minder wat soms makkelijker op te bergen is, maar deze beschermd tegen vorst tot -26 ⁰C. De longlife koelvloeistof van 5 liter beschermd tegen vorst tot -40 ⁰C. Naast koelvloeistof voor de auto heb je ook glasreiniger nodig voor mooie glanzende ramen. De Glass Devil is een professionele reiniger voor de hele auto. Geschikt voor o.a. autoruiten, spiegels, dashboards, kunststoffen en glazen oppervlakken. Ook is deze geschikt voor huishoudelijk gebruik.

    

   Potkrik & assteun

   Een potkrik is bedoeld om een voertuig op te tillen, bijvoorbeeld een caravan of auto. De krik werkt hydraulisch en is met een hendel gemakkelijk te bedienen. De potkrik die wij aanbieden is alleen te gebruiken in combinatie met een assteun of wielkeg. De maximale capaciteit van deze krik is 2 ton. Zorg altijd dat de krik op een harde vlakke grond staat en plaat hem horizontaal. Om ervoor te zorgen dat de auto of caravan op zijn plaats blijft staan kan je adapters aanschaffen en op de potkrik zetten. Wij verkopen vijf sets van assteunen, deze kan je gebruiken om het voertuig te ondersteunen. Het maximaal toelaatbaar gewicht kan per set verschillen, vaak staat er wel aangegeven of het maximaal toelaatbaar gewicht per assteun is of per set, let hier dus goed op.

    

   Overige onderhoudsproducten

   Aan handige onderhoudssnufjes hebben wij ook nog een hand vol. Neem bijvoorbeeld de velgenborstel, superhandig als jij je velgen krasvrij schoon wilt maken. Ook hebben wij een mooie oranje ijzerzaag met een kunststof handvat van 33 cm voor het zagen van hout, plastic en metalen. Verder hebben wij ook een lucht- & hevelpomp 2 in 1 in ons assortiment. Deze luchtpomp is geschikt voor het overhevelen van olie en andere vloeistoffen, ideaal voor het overtappen van brandstof van je auto naar bijvoorbeeld een grasmaaier. In ons assortiment bieden wij ook een premium kwaliteit digitale multimeter aan van het merk Fluxon. Door de praktische verpakking is deze eenvoudig mee te nemen, ook is hij voorzien van een schuifdeksel ter bescherming van de meter. Hiermee kan je verschillende meetopdrachten uitvoeren. Tot slot hebben wij nog twee soorten LED-fietsverlichting, beide zijn oplaadbaar doormiddel van een micro USB-kabel. Het enige verschil tussen de twee is dat de ene wit is en de andere rood.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking