Bevestigingsmaterialen neuswielen en steunpoten

Neuswielklem en andere bevestigingsmaterialen - neuswiel klemmen - disselklemmen - rangeerhulp - oplooprem neuswiel console - neuswiel traverse
Lees meer
Sorteren op:
5,95

4,92 excl. BTW

Bestseller
7,95

6,57 excl. BTW

14,95

12,36 excl. BTW

Neuswielklem en andere bevestigingsmaterialen - neuswiel klemmen - disselklemmen - rangeerhulp - oplooprem neuswiel console - neuswiel traverse

Hoe bevestig ik een 35 mm of een 48 mm neuswiel?

In de meeste gevallen wordt een 35 mm en 48 mm neuswiel bevestigd met een neuswiel klem, disselklem en een set bevestigingsmaterialen. Je kan natuurlijk ook de de neuswiel klem vastlassen, dan heb je geen disselklem en bevestigingsmaterialen nodig.

Hoe bevestig ik een 60 mm neuswiel?

De 60 mm neuswielen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kan je de meeste 60 mm neuswielen vastzetten met de bevestigingsplaat, deze kan je vast doppen en/of lassen aan de oplooprem van de aanhanger. Bevestigingsmaterialen daarvoor vind je hier.

Voor de 60 mm neuswielen zonder bevestigingsplaat gelden dat je deze kan vastzetten d.m.v. een neuswiel klem. Met deze klem kan je deze vastlassen aan de oplooprem en met deze kan je het vast doppen. Er zijn natuurlijk andere manieren om de 60 mm neuswielen te bevestigen, zorg er in ieder geval voor dat het goed vast zit.

Ik weet niet welke bevestigingsmaterialen ik nodig heb

Als je na het bovenstaande gelezen te hebben nog niet weet hoe je het neuswiel aan de aanhanger bevestigd of heb je een andere vraag. Neem dan contact met ons op.