Losse wieltjes, slingers & asjes voor neuswielen

Hier vind je ons assortiment toebehoren voor 48 en 60 mm neuswielen. Het komt natuurlijk voor dat een onderdeel van het neuswiel defect dan wel kwijt raakt, in dit geval hoef je natuurlijk niet het gehele neuswiel te vervangen. In veel gevallen kan je dan
Lees meer
Sorteren op:

Hier vind je ons overzicht toebehoren voor 48 en 60 mm neuswielen - in veel gevallen hoef je slechts het wiel, de as of de slinger te vervangen dus voordelig.

Losse wielen, slingers & asjes voor neuswielen

Hier vind je ons assortiment toebehoren voor 48 en 60 mm neuswielen. Het komt natuurlijk voor dat een onderdeel van het neuswiel defect dan wel kwijt raakt, in dit geval hoef je natuurlijk niet het gehele neuswiel te vervangen. In veel gevallen kan je dan individuele onderdelen vervangen.

Losse wielen

Losse wielen voor neuswielen worden meestal geleverd met een stalen velg omdat deze wielen een hoge druk moeten kunnen weerstaan. Je kan er ook voor kiezen om er een te nemen met een kunststof velg. Voor 35 mm neuswielen verkopen wij geen losse wielen, als deze defect is raden wij je aan een nieuw 35 mm neuswiel aan te schaffen. Een los wiel voor een neuswiel met een  buisdiameter van 48 mm vind je hier en een los wiel voor een neuswiel met een 60 mm buisdiameter hier.

Slingers & knoppen

Ook vind je hier complete slingers van zowel staal als kunststof en losse knoppen voor op deze slingers. Weet je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Asjes voor neuswielen

Neuswielen zijn voorzien van een as, het kan natuurlijk voorkomen dat deze defect raakt. Wij hebben assen in een drietal maten; 20x85 mm, 20x115 mm & 20x120 mm. Al deze assen worden standaard geleverd met een borgpen.