Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Merken

  Capaciteit

  Lengte

  Prijs

  -
  65 Producten
  Motor aanhanger zakbaar- 2616 264x161 cm - 750 kg - ongeremd

  Deliverytime

  2.099,00
  Bekijken
  Eduard kipper 256x150 cm - 750 kg - handpomp - ongeremd

  Deliverytime

  2.663,00
  Bekijken
  Anssems GTB 750 VT2 211x126x118 cm - 750 kg - geremd

  Deliverytime

  3.974,00
  Bekijken
  Eduard plateauwagen 310x160 cm - 750 kg -ongeremd

  Deliverytime

  2.029,00
  Bekijken

  Ongeremde aanhanger kopen

  Voordelig een ongeremde aanhanger kopen. Ons actuele aanbod aanhangers bevat altijd meer dan 70 verschillende aanhangwagens waaronder ook ongeremde aanhangers. Bestel eenvoudig online en haal direct de ongeremde aanhangwagen op bij onze locatie in Heerenveen. Je kan er ook voor kiezen dat we de aanhanger op locatie komen afleveren! Een ongeremde aanhanger mag je bijna met iedere auto met enkel een B rijbewijs rijden. Doordat er geen remsysteem op de aanhanger zit zijn deze ook voordelig geprijsd. Bovendien heb je er ook minder onderhoud aan. Wij helpen je graag de juiste keuze maken uit alle mogelijkheden. Wat is nou precies een ongeremde aanhanger? Zoals de naam al doet vermoeden heeft een ongeremde aanhangwagen geen zelfstandig remsysteem. Alle druk van de lading rust dus op de trekhaak en heeft bij een rembeweging ook een drukkende werking naar voren. Dit is dan ook de reden dat het maximum laadvermogen is beperkt tot 750kg. Anders is de belasting op de remmen van het trekkende voertuig te groot. De aanhanger beschikt over een ongeremde koppeling en geen oplooprem. Het voordeel van een ongeremde aanhanger is dat iedereen met een geschikte auto en een B rijbewijs hier mee mag rijden. Je hebt dus geen extra rijbewijs nodig.

  Iedereen met een B-rijbewijs mag met een ongeremde aanhanger rijden!

  Enkelasser ongeremde aanhanger

  Verreweg de meeste ongeremde aanhangwagens zijn uitgevoerd met een enkele as. De aanhanger kan zowel een bakwagen als een plateauwagen zijn. Er zit geen oplooprem met remsysteem op de ongeremde aanhanger. Een enkelasser ongeremde aanhangwagen is ideaal met manouvreren. Vaak licht in gewicht en door de enkele as makkelijk te draaien. Dit is dan ook de bestseller voor particulieren welke veel klussen of vaak materiaal moeten vervoeren. Natuurlijk ook ideaal voor verhuizingen en vakanties. Een enkelas ongeremde aanhanger mag wettelijk maximaal het totaalgewicht van 750kg hebben. Dit is dus de combinatie van het eigen gewicht plus het laadvermogen.

  Tandemas ongeremde aanhanger

  Er zijn ook tandemas ongeremde aanhangers te verkrijgen. Deze zijn dan uitgevoerd met 2 assen. Deze zijn vaak allebei 750kg en zou dan in de praktijk dus ook 1500kg moeten kunnen dragen. Voor deze uitvoering geldt echter ook het maximum van 750kg. Er wordt veel voor een tandemas ongeremde aanhanger gekozen vanwege de rij eigenschappen en ook het incidenteel te zwaar beladen van de aanhanger. Dit mag natuurlijk niet maar zie je in de praktijk wel gebeuren. Een tandemas aanhanger is makkelijker los te koppen en ontkoppeld te stallen. We hebben altijd enkele ongeremde tandemas aanhangers in onze actuele voorraad beschikbaar.

  Soorten aanhanger ongeremd te koop

  Ongeremde aanhangers zijn er in verschillende uitvoeringen. De meest verkochte variant is de bakwagen. Dit is een aanhanger met de wielen aan de zijkant van de laadvloer. In opkomst is de plateauwagen. Dit is een aanhangwagen welke de wielen onder de laadvloer heeft. Dit heeft als voordeel dat je dan de ongeremde aanhanger ook van de zijkant kan laden en je de laadruimte optimaal benut.

  De meest verkochte ongeremde aanhangers zijn:

  Er is altijd een juiste ongeremde aanhanger die past bij de eisen die jij er aan stelt. We helpen je graag verder de juiste keuze maken. Kom langs in Heerenveen in onze showroom of neem contact op met onze klantenservice. In ons assortiment hebben we zeker een aanhanger ongeremd te koop die bij je wensen en behoften aansluit. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking