Witte markeringsverlichting voor aanhangwagens

Witte markeringsverlichting voor aanhangwagens - diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar - LED en gloeilampen - losse lampen en complete sets
Lees meer
Sorteren op:

Witte markeringsverlichting voor aanhangwagens - diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar - LED en gloeilampen - losse lampen en complete sets

Witte markeringsverlichting, zijmarkering

Ruim assortiment witte markeringsverlichting (breedteverlichting) voor aanhangers & caravans, direct uit voorraad leverbaar.

LED verlichting

Naast 'gewone' lampen vind je bij ons ook LED markeringsverlichting. Het voordeel van LED is dat het aanzienlijk meer branduren dan gewone verlichting heeft en het waterdicht is.

Aspock DC-connector

De makkelijkste manier om breedteverlichting aan te sluiten is door middel van zogeheten DC-connectoren. Deze zijn speciaal voor Aspöck verlichting. Met deze DC-connectoren kan je eenvoudig twee vlakstekker op elkaar aansluiten zonder gereedschap. In deze video zie je hoe eenvoudig dit gaat.

Radex Quick connector

De Radex quick connector is vergelijkbaar met de Aspock DC-connector. Je kan met de Quick connector eenvoudig twee vlakstekkers op elkaar aansluiten zonder gereedschap.

Losse draden

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om verlichting met losse draden aan te sluiten. We raden je in dit geval aan om verlichting aan te schaffen met een losse draad aansluiting.

Losse tule aansluiting

Een losse tule aansluiting houdt in dat er geen draden aan de lamp zitten. Deze kan je monteren door de draden vast te schroeven of te solderen. Wij adviseren er na het solderen er een krimpkous om te doen.