Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Witte markeringsverlichting voor aanhangwagens

  Witte markeringsverlichting voor aanhangwagens - diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar - LED en gloeilampen - losse lampen en complete sets Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  20 Producten
  6,95
  Aspock flexipoint - wit - losse lamp

  Deliverytime

  6,95
  Bekijken
  Aspock flexipoint - wit - 50 cm

  Deliverytime

  11,95
  Aspock flexipoint - wit - LED - DC kabel

  Deliverytime

  11,95
  Bekijken
  Aspock Flexipoint op houder- wit - LED

  Deliverytime

  Aspock flexipoint - wit - LED

  Deliverytime

  6,95
  Aspock squarepoint - wit - losse lamp

  Deliverytime

  6,95
  Bekijken
  Radex PN910 - wit - losse lamp

  Deliverytime

  Radex 910 - wit - op houder

  Deliverytime

  Radex PN910

  Radex PN910

  700 cm DC kabel- 62x62x46 mm

  Deliverytime

  Witte markeringsverlichting kopen

  Witte markeringsverlichting is van groot belang om meer zichtbaarheid op de weg te creëren op een aanhanger, boottrailer of caravan. Witte markeringslampen maken een trailer tot een echt helder lichtpuntje en zijn bedoeld om de afmetingen of contouren goed aan te geven. Door witte markeringsverlichting en andere markeringsverlichting te bevestigingen ben je ’s nachts en overdag goed zichtbaar voor medeweggebruikers. Het is niet toegestaan om een rood markeringslicht te gebruiken aan de voorkant van een aanhanger of trailer. De kleur van de verlichting moet altijd hetzelfde zijn met de lichtfunctie. Wij beschikken over een mooi assortiment van verschillende witte markeringsverlichting van bekende merken zoals Aspock en Radex. Weet je niet zeker welke witte markeringsverlichting je moet kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van de juiste witte markeringsverlichting.

  Markeringsverlichting is van groot belang om meer zichtbaarheid op de weg te creëren

   

  Witte markeringsverlichting LED

  Naast 'gewone' lampen vind je bij ons ook LED witte markeringsverlichting. Het voordeel van LED is dat het aanzienlijk meer branduren dan gewone verlichting heeft en het waterdicht is. Naast het feit dat ze er behoorlijk strak en stoer uitzien, zijn ze ook erg zuinig.

  De voordelen van witte markeringsverlichting LED:

  • Veel licht rondom de aanhanger
  • Duurzaam
  • Een LED lamp word niet snel warm
  • Zeer helder licht
  • Geen oxidatie in de contactpunten van de LED lamp

   

  Voorkom storingen in witte markeringsverlichting LED

  LED lampen staan erom bekend dat ze aanzienlijk minder stroom verbruiken en daarom ook erg duurzaam zijn. Helaas kan het voorkomen dat er zich bepaalde storingen voordoen. Deze storingen worden ook wel CANBUS storingen genoemd omdat de boordcomputer van de auto de verlichting net herkent en daarvan een melding geeft. Dit komt soms oor bij auto’s die voorzien zijn van een 13 polige aansluiting, maar het is helaas niet op voorhand te zeggen. Dit is namelijk type en merk verschillend. Gelukkig is er een manier om je snel te ontdoen van die vervelende storingen door bijvoorbeeld een weerstand te monteren. Deze kun je op de massa draad monteren eb op elke functie die een storing weergeeft. Het is belangrijk dat je minimaal 2 weerstanden gebruikt per 1 niet-werkende storing. Wanneer je niet zo technische aangelegd bent kun je ook gaan voor een handige plug & play oplossing. Wij verkopen een eenvoudige controlbox met stekker en stekkerdoos aansluiting  die je zo op iedere aanhangwagen kan installeren.

   

  Connectoren voor witte markeringsverlichting

  De makkelijkste manier om witte markeringsverlichting aan te sluiten is door middel van zogeheten DC-connectoren. Deze zijn speciaal voor Aspöck verlichting. Met deze DC-connectoren kan je eenvoudig twee vlakstekker op elkaar aansluiten zonder gereedschap. In deze video zie je hoe eenvoudig dit gaat. De Radex quick connector is vergelijkbaar met de Aspock DC-connector. Je kan met de Quick connector eenvoudig twee vlakstekkers op elkaar aansluiten zonder gereedschap. Een losse tule aansluiting houdt in dat er geen draden aan de lamp zitten. Wij beschikken ook over een losse tule aansluiting. Deze kan je monteren door de draden vast te schroeven of te solderen. Wij adviseren er na het solderen er een krimpkous om te doen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking