Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Spatbord tandem aanhanger

  Het complete assortiment spatborden voor een tandem aanhanger/bakwagen. Allemaal direct uit voorraad leverbaar. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  18 Producten
  Spatbord Anssems 1400x220x350 mm

  Deliverytime

  Spatbord Hapert 1500x240x410 mm

  Deliverytime

  Spatbord Anssems 1520x230x400 mm

  Deliverytime

  Spatbord Hapert 1550x220x375 mm

  Spatbord Hapert 1550x220x375 mm

  Gegalvaniseerd stalen spatscherm voor o.a. Haper...

  Deliverytime

  Ruim assortiment spatbord tandem aanhanger direct uit voorraad leverbaar - bestel eenvoudig een spatbord voor een tandem aanhangwagen - voordelig en snel geleverd

  Het complete assortiment spatbord tandem aanhanger

  Bij aanhangwagens met twee assen heb je andere spatschermen nodig dan bij enkelassers. Het spatbord tandem aanhanger is namelijk groter dan het standaard spatbord. Het tandem spatbord aanhanger komt voor bij gesloten aanhangers en bakwagens. Ieder bakwagen met een tandemstel assen is uitgerust met een tandem spatscherm. Doordat deze naast de aanhanger uitsteekt en aan slijtage onderhevig is moet deze incidenteel worden vervangen. Een spatbord tandem aanhanger word aan de buitenzijde van de laadbak van de aanhanger bevestigd en gaat over beide wielen heen. Je kan het spatscherm met beugels aan de aanhanger bevestigen of aan vlakke zijde aan chassis schroeven.

  Je hebt de keuze tussen stalen, kunststof en aluminium traanplaat spatschermen door gebruik. Dit is afhankelijk van de wens voor gewicht, gebruik en natuurlijk ook prijs. Vergeet ook niet het bevestigingsmateriaal mee te bestellen! Aanhangers moeten zoals je weet aan verschillende eisen voldoen. Spatborden vallen ook onder deze eisen, ze zijn dus wettelijk verplicht. De stand van de wielen is erg belangrijk om op te letten, omdat de wielen namelijk niet mogen uitsteken ten opzichte van de spatborden van de aanhanger. De spatborden zijn ook erg belangrijk voor de veiligheid. Door de spatborden kom je namelijk niet in direct contact met de wielen. De wielen blijven dus goed beschermd.

   

  Metalen of kunststof spatbord tandem aanhanger?

  Het spatbord tandem aanhanger komt voor in verschillende materialen. Bij kunststof is het een groot voordeel dat het licht materiaal is en relatief flexibel is. Ook is het een groot voordeel dat het kunststof spatbord tandem aanhanger geen scherpe randen hebben. Dit heb je bij bijvoorbeeld metalen spatborden wel. Qua duurzaamheid is kunststof natuurlijk erg geschikt omdat het niet kan gaan roesten en omdat er geen deuken in de spatschermen komen. Ze gaan dus langer mee.

  Het grote voordeel van metalen spatborden tandem aanhangers is dat deze spatborden een stuk sterker zijn dan de kunststof spatborden. De metalen spatborden worden namelijk gemaakt van sterk gegalvaniseerd staal. De spatborden van gegalvaniseerd staal zijn beschikbaar in vijfkant of in ronde vorm. We hebben ook extra solide aluminium traanplaat spatschermen. Hier kan je zelfs op gaan staan als de spatborden goed met beugels vastzitten aan de aanhanger. Wellicht wel wat duurder maar het geeft de aanhanger een stoere uitstraling en ze zijn erg duurzaam!

   

  Bevestigingsmaterialen & spatlappen voor het spatbord tandem aanhanger

  Wij hebben voor alle spatborden het juiste bevestigingsmateriaalin ons assortiment. Bijvoorbeeld steunen en slotbouten voor de aanhanger. Ook hebben wij verschillende spatlappen beschikbaar voor aan de spatborden.

   

  Welke afmeting spatbord tandem aanhanger heb ik nodig?

  Hoe groot het spatscherm moet zijn wordt bepaald door de grootte van het wiel. Wij verkopen spatschermen in veel verschillende maten. De afmetingen van de spatborden staan uiteraard bij ieder artikel vermeld.

  Voor vragen over de spatborden of over het bevestigingsmateriaal kun je terecht bij onze klantenservice. Die graag tot je beschikking staan!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking