Geremde torsie assen van BPW

Ruim assortiment geremde BPW torsie assen - 1300/1350 kg/1500 kg/1800 kg - complete geremde assen - de goedkoopste van Europa - snelle levering
Lees meer
Sorteren op:

Ruim assortiment geremde BPW torsie assen - 1300/1350 kg/1500 kg/1800 kg - complete geremde assen - de goedkoopste van Europa - snelle levering

Een nieuwe geremde torsie as van BPW

Voormalig BPW is nu eigendom van AL-KO en dit logo staat nu ook op alle assen. Bijvoorbeeld worden de aanhangwagens van marktleider Hapert standaard uitgerust met BPW assen. Geremde BPW assen worden binnen drie werkdagen op het gewenste adres geleverd.

Wanneer wordt mijn as geleverd?

De meeste assen kunnen wij uit voorraad leveren en worden dan ook binnen drie werkdagen op het gewenste adres geleverd. Voor de minder gangbare en maatwerk assen verschillen de levertijden. Neem voor exacte levertijden contact op met onze klantenservice.

Padmaat, flensmaat, steekmaat en andere as maten om rekening mee te houden

Je kan met bijna alle maten assen bij ons terecht. Voor je een as besteld is het belangrijk om de PAD- en FLENS-maat te weten. Ook dien je vooraf te weten welke steekmaat je nodig hebt. Lees hier hoe je de pad-, flens- en steekmaat meet.

Een ruime keuze in draagvermogens

Het is ook belangrijk om te weten wat het benodigde draagvermogen van de as is. Normaal gesproken vind je deze informatie op het typeplaatje van de as. Draagvermogens van geremde aanhanger assen variëren tussen de 750 en 1800 kg.

Persoonlijk advies bij het selecteren van de juiste as

Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet de juiste as weten te vinden neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Tweedehands BPW assen

Wij adviseren om geen tweedehands assen te kopen, deze zijn vaak beschadigd. Het is beter om een nieuwe as te kopen, deze zijn over het algemeen maar iets duurder dan tweedehands assen. Het voordeel van een nieuwe as is dat je er garantie op hebt en er zeker van kan zijn dat alles naar behoren zal gaan werken.

BPW as repareren

Wanneer het mogelijk is een as te repareren zijn deze kosten vaak net zo hoog als van het vervangen van de complete as voor de aanhanger. Door de grote omloopsnelheid kunnen wij assen van KNOTT en BPW zeer voordelig aanbieden. Zo krijgt u een as van een premium merk voor een scherpe prijs direct uit voorraad geleverd.

Welke as heb ik nodig instructievideo (1:31)