• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Geremde torsie assen van BPW

   Ruim assortiment geremde BPW assen - 1300/1350 kg/1500 kg/1800 kg - complete geremde BPW assen - de goedkoopste van Europa - snelle levering Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Steekmaat

   Prijs

   -
   32 Producten

   Geremde BPW assen aanhanger

   Voormalig BPW is nu eigendom van AL-KO en dit logo staat nu ook op alle assen. De BPW assen krijgen momenteel zowel een AL-KO als een BPW nummer. De aanhangers van Hapert worden bijvoorbeeld uitgerust met BPW assen. Geremde BPW assen worden binnen drie werkdagen op het gewenste adres geleverd. De meeste assen kunnen wij uit voorraad leveren en worden dan ook binnen drie werkdagen op het gewenste adres geleverd. Voor de minder gangbare en maatwerk assen verschillen de levertijden. Neem voor exacte levertijden contact op met onze klantenservice.

    

   Waar moet je rekening mee houden bij het vervangen van BPW assen?

   Je kan met bijna alle maten BPW assen oplegger bij ons terecht. Voor je een as besteld is het belangrijk om de PAD- en FLENS-maat te weten. De padmaat is de afstand hart op hart van de bevestigingsgaten. De padmaat is één van de belangrijkste afmetingen indien jij je BPW assen wil vervangen. De flense maat is ook erg belangrijk. Dit is de afstand tussen de beide buitenzijdes van de remtrommel, gemeten exclusief wielbouten en naafdop! Ook dien je vooraf te weten welke steekmaat je nodig hebt. Wij hebben ook handige foto’s waarin je precies kunt zien wat je moet meten! Lees hier hoe je de pad-, flens- en steekmaat meet. Het is ook belangrijk om te weten wat het benodigde draagvermogen van de as is. Normaal gesproken vind je deze informatie op het typeplaatje van de BPW assen. Draagvermogens van geremde aanhanger assen variëren tussen de 750 en 1800 kg. We hebben ook handige video's op YouTube staan over BPW assen. 

    

   Het voordeel bij aanschaf van nieuwe BPW assen: Garantie!

    

   BPW assen repareren/vervangen

   Het komt wel eens voor dat de zwenkarm van BPW assen aanhanger kapot zijn. Dit kan je goed zien als je wielen van de as demonteert. Je meet dan de hoek van as, wanneer deze hoek kleiner dan 20 graden is, dan is de as krom. Wanneer het mogelijk is een as te repareren zijn deze kosten vaak net zo hoog als van het vervangen van de complete as voor de aanhanger. Door de grote omloopsnelheid kunnen wij de KNOTT en BPW assen aanhanger zeer voordelig aanbieden. Zo krijgt u BPW assen oplegger van een premium merk voor een scherpe prijs direct uit voorraad geleverd. Wij adviseren om geen tweedehands assen te kopen, deze zijn vaak beschadigd. Het is beter om een nieuwe as te kopen, deze zijn over het algemeen maar iets duurder dan tweedehands assen. Het voordeel van een nieuwe as is dat je er garantie op hebt en er zeker van kan zijn dat alles naar behoren zal gaan werken. Vaak is het ook lastig om een tweedehands as te vinden die precies dezelfde padmaat, flensmaat en steekmaat heeft als jouw huidige BPW as.

    

   Persoonlijk advies bij het selecteren van de juiste BPW assen aanhanger

   Persoonlijk advies is iets wat wij bij Aanhangwagendirect erg belangrijk vinden. Ook bij de BPW assen adviseren wij onze klanten vaak. We hebben erg veel verschillende BPW assen te koop. Soms zie je door de bomen het bos niet meer! Er zijn namelijk nog vaak onduidelijkheden over het vinden van de juiste BPW assen aanhanger. Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet de juiste as gevonden hebben neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan samen zoeken naar de juiste BPW as met de juiste afmetingen en het juiste draagvermogen! 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking