Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Boeggeleiding voor boottrailers

  Boeggeleiding voor boottrailers - Pega, Kalf, Marlin, Freewheel en Damco - diverse modellen, maten en kleuren beschikbaar - losse onderdelen en complete centreersets Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  13 Producten
  Centreerset links/rechts - 4.00-4 & 3.00-8
  3.00-4 4PR Boeggeleiding Kalf boottrailer
  17,95
  4.00-8 2PR Boeggeleiding Vlemmix/RIba boottrailer
  21,95
  4.00-8 4PR Boeggeleiding Tonca/Damco boottrailer
  24,95
  3.00-4 4PR Boeggeleiding Freewheel boottrailer
  16,95
  3.00-4 Boeggeleiding luchtband (kunststof velg)
  18,95
  4.00-8 2PR Boeggeleiding Freewheel boottrailer
  21,95
  4.00-8 2PR Boeggeleiding Pega boottrailer
  21,95
  4.00-8 2PR Boeggeleiding Kalf boottrailer
  23,45
  Bokwiel PU 3.00-4 - 80 kg - totale hoogte: 300 mm
  18,95
  Binnenband 3.00 - 4

  Binnenband 3.00 - 4

  Losse binnenband 3.00 - 4 voor steekwagen
  5,95

  Pega boeggeleiding

  boeggeleiding heb je in verschillende merken en maatvoeringen. Een bekend merk is bijvoorbeeld een Pega boeggeleiding.  Een boeggeleiding heeft als functie dat tijdens het op en aflaten de boot op je boottrailer gecentreerd wordt. De meeste boeggeleiding hebben een asgat met een diameter van 20 mm. De lengte van een boeggeleiding varieert vaker. Waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een nieuwe boeggeleiding? Om te beginnen is het belangrijk om te weten welke maat boeggeleiding je nodig hebt. Voorbeelden van maatvoeringen van boeggeleiding zijn: 4.00-8 4pr, 3.00-4 4 PR. Daarnaast is het asgat van belang. Meet van tevoren altijd even op wat voor maat asgat je hebt. Op basis van die gegevens kun je vaak dan op een gemakkelijke manier een vervangende boeggeleiding kiezen. Naast Pega boeggeledingen vind je ook boeggeleiding van de volgende merken:

  • • Kalf boeggeleiding
  • • Marlin boeggeleiding
  • • Freewheel boeggeleiding
  • • Damco boeggeleiding

  Heb je vragen over ons assortiment centreersets en boeggeleiding? Of weet je niet helemaal zeker welke maat boeggeleiding je moet hebben? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij geven je graag vrijblijvende adviezen om de juiste boeggeleiding te kiezen. Zie je een gewenste maat boeggeleiding niet in ons assortiment staan? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

  Centreerset boottrailer en centreerset boottrailer bevestigen

  Met een centreerset boottrailer maak je het traileren een stuk makkelijker. Je boottrailer laat zich eenvoudiger sturen door middel van de centreerwielen. Hierdoor heb je ook veel meer controle wanneer je je boot centreert. De band van een centreerset (boeggeleiding) zorgt ervoor dat de kiel van de boot naar het midden gaat. Dit zorgt ervoor dat jouw boot recht op je boottrailer terecht komt. Dit is helemaal handig wanneer je je boot laadt en lost in stromend water. Een centreerset voor de boottrailer wordt vaak geleverd met 4 bevestigingsplaten, zonder de benodigde moeren en bouten. Om een centreerset boottrailer te monteren heb je 8 bouten nodig. Bij het kiezen van bouten is het goed om rekening te houden met de dikte van de balk waar je de centreerset op bevestigd.

  Boottrailer onderdelen en toebehoren

  Naast boeggeleiding en centreersets vind je in ons assortiment ook nog andere boottrailer toebehoren. Neem bijvoorbeeld bootrollen, die ideaal zijn voor het laden en lossen van je boottrailer. Of kielrollen, waarop je de kiel van de boot op kan laten rusten. Door kielrollen  kan je boottrailer het gewicht van de boot beter verdragen. Kielrollen dien je altijd in het midden van je boottrailer te plaatsen. Wil je graag dat jouw boot onbeschadigd blijft tijdens het op- en afladen? Dan biedt een draagkussen uitkomst! Een draagkussen kan je op je boottrailer plaatsen waardoor ze als stootbescherming fungeren. Zo ben jij er zeker van dat jouw boottrailer altijd in een perfecte staat blijft. Daarnaast is het ook belangrijk dat je boottrailer goed zichtbaar is op de weg. In ons assortiment van aanhanger verlichting verkopen wij ook verlichtingssets met magneten. Voor boottrailers is dit natuurlijk ideaal omdat je dan snel en eenvoudig de lampen eraf kan halen wanneer je met je boottrailer het water inrijdt.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking