BPW oploopremmen

BPW oplooprem - direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen - BPW oplooprem aanhanger vervangen - oplooprem voor aanhangwagens en caravans
Lees meer
Sorteren op:
Berekenen...

Berekenen... excl. BTW

19,95

16,49 excl. BTW

BPW oplooprem - direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen - BPW oplooprem aanhanger vervangen - oplooprem voor aanhangwagens en caravans

Complete BPW oploopremmen

Doordat wij grootschalig inkopen kunnen wij direct uit voorraad tegen scherpe prijzen leveren. BPW onderdelen worden veel gebruikt in de af montage van aanhangwagens en is een van de meest betrouwbare merken.

AL-KO heeft BPW overgenomen

In 2018 heeft AL-KO haar concurrent BPW overgenomen. Hierdoor worden BPW producten steeds vaker van zowel een BPW als een AL-KO nummer voorzien. Als je niet zeker weet wat je nodig hebt vragen wij je contact met ons op te nemen zodat wij je verder kunnen helpen.

Welke BPW oplooprem heb ik nodig?

bpw oplooprem typeplaatje voorbeeld

Als het goed is de oplooprem van je aanhanger voorzien van een typeplaatje of geponste gegevens, zoals in de afbeelding hiernaast. Het merk staat links bovenaan het typeplaatje, in dit geval BPW. Daaronder staat het typenummer dat is hiernaast ZAF1,5-2. Soms hebben types meerdere uitvoeringen, dat is bij deze oplooprem niet het geval (zie 'Ausf.' naast het typenummer). Het trekvermogen van deze oplooprem is 1500 kg, deze vind je onderaan het typeplaatje. Houd er rekening mee dat het hierbij gaat om het totaal trekvermogen(inclusief lading).

BPW oplooprem repareren

Soms is het mogelijk om een oplooprem te repareren. Dit kan bijvoorbeeld als alleen de koppeling of de demper kapot is. Wanneer een demper defect is kan je deze met je handen indrukken. Bij een goede demper gaat dit niet. Ook een oplooprem demper is eenvoudig zelf de vervangen, hoe dat in zijn werk gaat zie je in deze video.

Is de oplooprem krom? Dan adviseren wij altijd een nieuwe oplooprem aan te schaffen. Meer informatie over het repareren van de oplooprem en andere onderdelen vind je hier.

BPW oplooprem vervangen instructievideo

In de onderstaande video kan je zien hoe een oplooprem gemonteerd dient te worden. Houdt er rekening mee dat niet alle oploopremmen dezelfde aansluitmaten hebben.