• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   BPW oploopremmen

   BPW oplooprem vervangen - direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen - BPW oplooprem voor aanhangwagen en caravan Toon meer

   Merken

   Capaciteit

   Prijs

   -
   13 Producten
   Oplooprem ZAF 3,5-3 - incl. neuswielconsole

   Deliverytime

   689,00
   Bekijken

   BPW oplooprem kopen

   Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid met BPW oploopremmen

   Bij Aanhangwagendirect.nl begrijpen we dat veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn bij het rijden met een aanhanger. Daarom bieden we ook de complete oploopremmen van BPW aan voor de vervangingsmarkt. BPW is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en prestaties in de branche. Met BPW oploopremmen kunt u vertrouwen op uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en een betrouwbare werking.

    

   De kracht van fusie: BPW en Al-Ko

   We willen u er graag op wijzen dat BPW onlangs is overgenomen door Al-Ko, een andere vooraanstaande speler in de aanhangerindustrie. Deze fusie heeft geleid tot een nog grotere expertise en innovatie op het gebied van oploopremmen. De BPW oploopremmen die we aanbieden bij Aanhangwagendirect.nl zijn dus het resultaat van de nieuwste technologie en verbeteringen die voortkomen uit deze spannende samenwerking.

    

   Vind de perfecte BPW complete oplooprem voor uw aanhanger

   Of u nu een complete oplooprem voor uw aanhanger zoekt of een vervangend onderdeel zoals een oploopremdemper of trekstang nodig heeft, bij Aanhangwagendirect.nl hebben we precies wat u nodig heeft. Ons uitgebreide assortiment BPW oploopremmen biedt diverse modellen en specificaties, zodat u de perfecte optie kunt vinden die aansluit bij uw behoeften en eisen.

    

   Waarom kiezen voor Aanhangwagendirect.nl?

   Bij Aanhangwagendirect.nl streven we naar uw tevredenheid. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een gebruiksvriendelijke webshop met eenvoudige navigatie, veilige betalingsopties en snelle levering. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen en persoonlijk advies te geven. Heeft u een ander merk oplooprem? Wij verkopen alle complete oploopremmen van de toonaangevende merken.

    

   Investeer in de veiligheid van uw aanhanger en gebruik een originele BPW oplooprem

   Is de oplooprem versleten en moet deze vervangen worden? Investeer in de veiligheid van uw aanhanger met de complete oploopremmen van BPW, direct uit voorraad leverbaar. 

    

   Welke BPW oplooprem heb ik nodig?

   bpw oplooprem typeplaatje voorbeeld

   Wij krijgen vaak vragen over de BPW oplooprem. Klanten weten vaak niet wat ze nodig hebben als ze de BPW oplooprem moet vervangen. Eigenlijk kun je alles vrij simpel aflezen. Als het goed is de oplooprem van je aanhanger voorzien van een typeplaatje of geponste gegevens, zoals in de afbeelding hiernaast. Het merk staat links bovenaan het typeplaatje, in dit geval BPW. Daaronder staat het typenummer dat is hiernaast ZAF1,5-2. Soms hebben types meerdere uitvoeringen, dat is bij deze oplooprem niet het geval (zie 'Ausf.' naast het typenummer). Het trekvermogen van deze oplooprem BPW is 1500 kg, deze vind je onderaan het typeplaatje. Houd er rekening mee dat het hierbij gaat om het totaal trekvermogen (inclusief lading). Dus om het nog even op een rijtje te zetten:

    • Het merk van de oplooprem
    • Het typenummer en de eventuele uitvoering
    • Het trekvermogen van de BPW oplooprem

    

   Hoe werkt een BPW oplooprem?

   Een BPW oplooprem zorgt er voor dat de aanhanger gaat remmen als deze op het trekkende voertuig inloopt. Dit gebeurt als er geremd wordt door de aanhanger. De eerste druk wordt opgevangen door de oploopremdemper. De oploopremdemper zorgt ervoor dat de trailer gelijkmatig wordt afgeremd. Hier op volgend wordt de trekstang door de remmende werking naar achteren geduwd. Met een overbreng hevel wordt de duwende kracht omgezet in een trekkende kracht en hierdoor worden er via de remstang/remgarnituur de remkabels aangetrokken. De remkabels brengen dan de trekkende kracht over op de wielremmen. 

    

   Oplooprem BPW vervangen instructievideo

   In de onderstaande video kan je zien hoe een oplooprem gemonteerd dient te worden. Houdt er rekening mee dat niet alle oploopremmen dezelfde aansluitmaten hebben. Soms is het mogelijk om een oplooprem te repareren. Dit kan bijvoorbeeld als alleen de koppeling of de demper kapot is. Wanneer een demper defect is kan je deze met je handen indrukken. Bij een goede demper gaat dit niet. Ook een oplooprem demper is eenvoudig zelf de vervangen. Is de oplooprem krom? Dan adviseren wij altijd een nieuwe oplooprem aan te schaffen. Kun je er niet achter komen welke oplooprem je nou precies nodig hebt? Staat het bijvoorbeeld niet goed aangegeven of is het typeplaatje niet goed leesbaar. Neem dan gerust contact met ons op! Dan zoeken we samen de juiste BPW oplooprem.

    

   Video hoe vervang je een oplooprem?

   Hieronder staat een video waarin je kan zien hoe jij jouw oplooprem kan vervangen. 

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking